היה לי גם
הייתי צריך להוריד בשביל איזה צילום מזדיין
מאז לא החזרתי אותו
כואב שם פחד שנגעתי באזור ועבר מלא זמן
גם לך ייכאב לא משנה איך עשית..
ותתחדש למרות שעדיף במחיר כזה במקום אחר
|
|
תתחדש אחי
חשבתי גם לעשות אבל עשיתי במקום בלשון
נערך לאחרונה על ידי .Aviv; 01-05-2007 בשעה 00:48.
עשיתי את זה עם אקדח וקצת התנפח לי.. הקטע היותר נורא שעשיתי שלושה עגיל באותו הזמן באותה אוזן..
If everyone cared and nobody cried
If everyone loved and nobody lied
If everyone shared and swallowed their pride
We'd see the day when nobody died
איזה שטות זה לעשות עם אקדח :|
למה? זה לא כואב וזה מהיר.. וככה אתה יודע שזה מחוטא מהסיבה הפשוטה שמה שעושה את החור עם אקדח הוא בעצם עגיל שעשוי מפלדת אל חלד (אגב, כל הסכינים שבשימוש יחידות הקומנדו משתמשים בזה..), לעומת סיכה שלך תדע שלא עשו איתה לכמה אנשים ועכשיו אתה מקבל מחלה שהגרוע מכולם יכולה להיות איידס.. אחרי הכל, מתרחש מגל של דם עם דם..
אסורר לעשות עם אקדח שמה אומרים שזה מסוכן לאללה ויכול להרוס תאוזן ולעשות בעיות... אם לא קרה לך כלום הרווחת =] בשביל שיהיה פחות סיכוי למחלות מהמחט וכו' הולכים למקום עם שם שעושה להרבה אנשים ומה לעשות על זה צריך לשלם תכסף(140 שקל לעגיל שלי...) אבל שווה שככה אני ידע שאולי יש סיכוי יותר קטן שאני ידבק במשהו חס וחלילה טפו טפו טפו
זה לא כואב ביותר?
נערך לאחרונה על ידי B-mister; 01-05-2007 בשעה 19:33.
לא.. זה לא כואב.. כמובן שאחרי כמה זמן זה כואב אבל לא באותו רגע. פשוט מרגישים דקירה קלה...
אגב, אני מכיר עוד אחד שעשה עם אקדח וגם למזלו ניצל....
עכשיו האתגר הבא שלך, קעקוע...
בהצלחה!
יפה אחי לא הכי מתאים לך..
תחדש
הפושעים הקטנים עוברים על החוק, הפושעים הבינוניים מנצלים את החוק, הפושעים הגדולים קובעים את החוק...
תתחדש אחי נראה בן זונה ,
ו140 שקל לחור + עגיל טיטיניום זה מחיר בן זונה .
ועם אקדח אחי לא עושים בשום מקום ,
משום שאקדח הוא לא מחוטא ולא עבר מלא ידיים לא רציניות + הוא שוכב במקום מלא חיידקים ,
וגם במחט המחט עושה לך את החור ומוכנס עגיל סטרילי וחדש לחור ובאקדח העגיל עצמו פשוט מתוך הלחץ והמכה של האקדח מפוצץ לך את העור ועושה חור .
ככה שעשית את הבחירה הנכונה גבר,
תתחדש.
אני רוצה גם לעשות אחד כל בצד אבל אינלי זמן =\
גם לי התנפח וכאב לי דיי הרבה זמן..
היו גם מן הפרשות שקופות כאלה מהחור של העגיל שלא רואים אז העגיל תמיד כזה היה נדבק וזה היה כואב.. היתה תקופה קצרה של זה ואז זה פסק..
ממש ממש כאב לי.. העגיל כשעושים אותו זה שטויות לא כואב בכלל, אבל אח"כ כואב רצח =\
you dont know how deep you can ride ,untilyou cant get outS U R F