מי מפריע לך גמני רואה קבוצה עם כדורגל יפה שהיא פשוטלוזרית וחבל...
שנה הבאה תם בבתים של הצ'מפיונס?
מי מפריע לך גמני רואה קבוצה עם כדורגל יפה שהיא פשוטלוזרית וחבל...
שנה הבאה תם בבתים של הצ'מפיונס?
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
|
|
טועמההההההההה אוו אוווו! טועמהההההההה אואווווווו!
סלים! טועמה סלים! אנחנו אותך אוהבים!
סלים טועמהההההההההה או או אוווווווו!
יופי יופי יופי!
דקה 70, וזה קרוב מאוד שלא תהיה לנו נציגה ערבית!
כל הכבוד להבועל למרות כל מה שהיא עברה!
אין ספק שטועמה מוכיח כל פעם מחדש שהוא מנהיג...!
חזרתי עכשיון זה לא רוני לוייייייייייי זה לא ההנלהה זה קבוצה של זונות שרמוטותת שמבזים תסמל זה מה שהםם ליאור רפלאלוב הבן שרמוטה שיעוף מהקבוצה שיועף לי כבר מהקבוצההה קייסי כבר זקןןןןןן
עזבו את אסף קינןן עזבו שטויות אנחנו מכבי חיפה תראו לאן הגענווווווווווווווווווווו מה רוני לוי לא עשה טוב ? הכל הוא עשה טובב זה השחקניםם חוץ מחרזי וקולאוטי כולם שם זונות שרמוטות
Siete
3-0 הפועל. מישהו אמר סכנין?
אתה טועה אחי אתה לא יכול לשפוט קבוצה שרגילה לשחק במגרש מטופח וטוב לבוא ולשחק בארגז חול ולהיות טובים זה קשה
וגם היו די הרבה טעויות שיפוט
אתה ראית שגם קייסי וגם סואן וכולם ניסו לבעוט להרים ואפילו למסור והכדור קפץ או עף או אני לא יודע מה...
השחקנים ניסו לעשות את הכל ולא הלך אז אין מה לעשות וזהו...
Desire מה שאתה עושה ממש מגעיל ומצביע על הרמה של אוהדי בית"ר.
בקשר לחיפה הם רצים כבר כמה שנים ככה, הגיע הזמן לשינוי וריענון, רק צריך לסיים את הליגה טוב במקום ה-3 וזה אפשרי !
אין טעם להאשים את קייסי או רפאלוב כי מה שהם לא נתנו פה הם נתנו באירופה ויתנו עוד בעתיד במצבים טובים, צריך להביא חלוץ משלים (ולא ארביטמן עדיין גרוע), לשפר יותר את החוד,במקביל להעיף את אולארה ולהביא בלם אמיתי שיהיה ליד קינן (שחקן ישראלי ! לא איזה זר מחורבן מברזיל או טרולולו ), קישור להשאיר כמו שעכשיו, אולי חיזוק קל ולצאת לדרך חדש בשנה הבאה שהרעב לתואר יהיה יותר גדול אחרי שנה בלי תארים.
העונה עדיין לא הסתיימה והיא יכולה להסתיים יפה ולא באקורד צורם.
אין שחקן ספציפי שהיה גרוע היום אלה כל הקבוצה כולל רוני לוי שאני מאוד מקווה שאחרי המשחק הזה הוא יעזוב בסוף העונה
ולא בגלל שאני שונא את שיטת המשחק שלו אלה בגלל שצריך ריענון בקבוצה
צריך מאמן חדש וקבוצה חדשה כי אם זה ימשיך גם עונה הבאה זה יהיה כישלון הרבה יותר גדול
I LOVE INTER
אלימלך הוא המלך של הפועל!
וטועמה מלחמה@
ויאללה ברדה!
וכמובן
ביתר זונה! יאללה! ביתר זונה! יאללה! ביתר זונה! יאללה!(לא משהו אישי)
העיקר חיפה צחקו עלינו שהפסדנו להרצליה 4-1(אחרי שהם קיבלו 4-0 מהם) והיום רמת גן פתחה אותם חח
נקווה לפגוש את הפועל רמת או אשלקון בחצי :]
לשחק מול סנגוי, או מול מישהו לא מוכר חחחח
המשחק היה פשוט מדהים, מחצית ראשונה הייתה שקולה, אבל במחצית השנייה הם אכלו את האבק.
הפועל תל אביב לעולם ועד!
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
ביזיון של חיפה לפי דעתי רוני צריך להישאר ולזרוק את קייסי שמגלל לו חיפה קיבלה את הגול ולהחליף את העוזר מאמן הזה שלא נראה לי שהוא עושה משהו ובלי לקרוא את התגובות שמאחורה חיפה לא משהו מגלל אירופה שלא תחשבו שזה השחקנים קשה לשחק באירופה וגם בליגה מגלל זה חיפה לא הייתה טובה בליגה רוב הזמן אבל זה מסביר איזה ליגה גרועה יש שחיפה שיחקה ממש גרוע והיא לא בהפרש גבוה ממקום ראשון לסיכום לא שביתר היא קבוצה אדירה אלא שהשנה זאת הייתה שנה של אירופה ונראה מה בייתר תעשה השנה עם היא שוב תפסיד במשחק הראשון ....50 מיליון שקל..