קיצר הורדתי תמשחק מTL
התקנתי והכל סבבה
קיצר אני נכנס למשחק זה פותח לי אותו משמיע קולות והכל
אבל כאילו תמשחק זה לא מראה לי
זה מראה לי מסך שחור
אין לי מושג איך לסדר
מי שיכול לעזור תודה רבה
קיצר הורדתי תמשחק מTL
התקנתי והכל סבבה
קיצר אני נכנס למשחק זה פותח לי אותו משמיע קולות והכל
אבל כאילו תמשחק זה לא מראה לי
זה מראה לי מסך שחור
אין לי מושג איך לסדר
מי שיכול לעזור תודה רבה
|
|
אי אפשר..
אחי אתה כנראה צריך לשדרג את הכרטיס מסך..הדרישות של המשחק ממש גבוהות.. אז גם עם זה יראה לך את המשחק סביר להניח שזה ייתקע או יהיה מאוד איטי..
הדרישות של המשחק גבהות באמת
לי אין תבעיה הזאת
יש לי 2 גיגה ראם
וכרטיס מסך של ati radon x1950xtx 512mb
פאקקקק
בני זונות האיקטיויז'ן האלההה
אוףף..\=
בעע
כמה כבר יקנו את המשחק הזה...אפחד לא יכול להפעיל אותו...
אתה צריך להתקין דרייבר
הפושעים הקטנים עוברים על החוק, הפושעים הבינוניים מנצלים את החוק, הפושעים הגדולים קובעים את החוק...
מה אתה סטלן :| ? חחח תתפלא אני שיחקתי אותו אצל חבר שלי במחשב והוא עבד מצוין.. אבל המשחק מטומטם ברמות... וילדותי (לדעתי) בכל מקרה.. מי קונה משחקים? מורידים אותם..
וזה שלבחור שפתח תדיון יש מחשב חרא והמחשב שלו לו מספיק חזק כדי להתאים את עצמו לדרישות המשחק, לא אומר שאף אחד לא יכול להפעיל אותו =|
ובחיים שלי לא ראיתי כאלה ליימרים כמו האנשים שהגיבו לדיון הזה..
"סטלה קלאוס - "אתה צריך להתקין דרייבר" - תגיד אתה מפגר או שאתה עושה את עצמך ?!
אתה לא יודע אל מה אתה מדבר, אל תדבר !!!!!
"Sandesert - "אי אפשר" - מה זה התגובה המפגרת הזאת? אם הייתה בנאדם נורמאלי הייתה מגיב לו כמו שצריך וגם מסביר לו..
תגובה מטומטמת למדי..
הרמה של האנשים פה בפורום פשוט הדרדרה בצורה משמעותית :| חבל..
אתם לא יודעים מה אתם אומרים צריך כרטיס מסך שתומך בפיקסל shader 3 בגלל זה אתם רואים מסך שחור אצלי אותה בעיה דפקו הרבה אנשים בזה וזה לא קשור 512 זיכרון או 1ג'יגה אז למי שרוצה לשחק בזה ובטח בעוד משחקים שיצאו שיקנה מסך שתומך בפיקסל הדפוק הזה
נערך לאחרונה על ידי v_nimrod; 03-05-2007 בשעה 19:57.
אתם לא יודעים מה אתם אומרים צריך כרטיס מסך שתומך בפיקסל shader 3 בגלל זה אתם רואים מסך שחור אצלי אותה בעיה דפקו הרבה אנשים בזה וזה לא קשור 512 זיכרון או 1ג'יגה אז למי שרוצה לשחק בזה ובטח בעוד משחקים שיצאו שיקנה כרטיס מסך שתומך בפיקסל הדפוק הזה