היום במסגרת המחזור ה-30 של ליגת העל, בית"ר ירושלים יכולה לקרב את עצמה לאליפות, אם תנצח היום את הפועל פ"ת היורדת לליגה הלאומית.
ניצחון של בית"ר יפתח פער של 8 נקודות על מכבי ת"א, כשיש 3 משחקים לסיום העונה.
יהיה סתם משחק...
היום במסגרת המחזור ה-30 של ליגת העל, בית"ר ירושלים יכולה לקרב את עצמה לאליפות, אם תנצח היום את הפועל פ"ת היורדת לליגה הלאומית.
ניצחון של בית"ר יפתח פער של 8 נקודות על מכבי ת"א, כשיש 3 משחקים לסיום העונה.
יהיה סתם משחק...
|
|
אם הפועל פ''ת תנצח זה ישאיר את הליגה מעניינת ואני רוצה קצת אקשן מהעונה הזאת.....
לכן אני רוצה שפ''ת ולא ביט''ר שיתחילו החגיגות המוקדמות...שביט''ר לוקחת אליפות כבר לא אכפת לי שיהיה במזל טוב
רק רוצה קצת אקשן בליגה הזאת
בליבי כבר נחרט שמכבי חיפה היא האחת
ביט"ר תיקח במשחק מ-ש-ע-מ-ם
משחק גרוע של ביתר וטוב של פתח תקווה
בן זונה שרף אני יזיין אותו מכות!!!
אחרי שמזרחי הכניס את בן שושן במקום שוונקי אז לחמן הכניס את קקון במקום איזה קשר אחורי ושרף כזה או הנה לחמן לא פחדן כמו מזרחי עשה החלטה נכונה ואני כזה בואנה יא בן זונה הם ירדו ליגה כבר מצידם לעלות עם 10 חלוצים כלום לא יעזור סעמק אל תזיין ת'מוח מאמן בשקל ופרשן ב-10 אגורות
שוב שרקו בוז
חהחהחהחה
אוהדי בית"ר האלה מצחיקים
God loves to tease
"הציבור מטומטם, ולכן הציבור ישלם."
משחק פתטי של בית"ר, שיפוט גרוע, אבל העיקר הניצחון, והכי חשוב העיקר האליפות...
מזל טוב לבית"רררררררר.....!!! כל אלה שירדו עלי שנה שעברה, פתחו את הפה כל השנה, העליבו את בית"ר,
ירדו עליהם, על הפרש, כסף, עלובים... ובית"ר בכל מקרה לקחה אליפות.. איזה יופי, הרגשה מדהימה :]
שוב הבא אני בטדי, זה יהיה רשמית ^^
נערך לאחרונה על ידי Desire; 06-05-2007 בשעה 23:53.
לא ראיתי את המשחק כי אין מה לראות שתי קבוצות כאלה לא שווה את הטירחה אבל מה שאני כן יכול להגיד זה פשוט ביזיון של משטרה או של האוהדים. שוב סכנת נפשות ושוב אנשים שמפונים לבתי חולים אחרי משחק כדורגל פשוט עצוב.
אני עדיין זוכר את המראות של האליפות של חיפה שהאוהדים נדחסו שם בגלל המשטרה פשוט עצוב לראות את זה חוזר על עצמו.
כמה קנאים במקום אחד אוייייי
כל הליגה על הזין של ביתר !!!!
תסבלו
אוראל אתה בא מחר לבית ספר?