היום המשחק שנועל את המחזור הראשון.
המשחק ייערך בשעה- 20:50 וישודר בערוץ 1 !!!!!
המשטרה אומרת שהמשחק מוטל בספק בגלל השביתה של מכבה האש אני מאמין שהמשחק ייערך...איך משחק כזה יכול להתבטל?!
ביתר ירושלים-
הקבוצה שהיתה עם הכי הרבה ספקות לגבי פתיחת העונה הצליחה לפתוח את העונה בסגל מכובד.למרותע עזיבתם של מספר שחקנים בכירים לקבוצות אחרות(קאלה,אלבארז,פרננדז,זנדברג).
הקבוצה שהתחילה להתאמן מאוחר מאוד הקיץ.והתספקה במשחקי הטוטו כמשחקי ההכנה מקווה להתחיל את העונה ברגיל ימין.
העונה כמובן אין יותר מידי ציפיות כמו בשנים האחרונות.כי כולם יודעים איזה קיץ עבר על בית"ר...
הרכב משוער: אריאל הרוש, אלירן דנין, שמעון גרשון, אריק בנאדו, אבי ריקן(תומר בן יוסף) עידן ורד, שמואל קוזוקין, אבירם ברוכיאן, ג'וניור ויסה, עמית בן שושן, ברק יצחקי.
הפועל ת"א-
הקבוצה של אלי גוטמן השנה נשארה באותו מבנה פחות או יותר ורק התחזקה.קבוצה שהולכת להאבק על האליפות.ועל הצלחה באירפה.
הקבוצה שכרגע משחק אחד מפריד בינה לבין הליגה האירופאית רוצה לנצח את היריבה השנואה מהבירה.וחוץ מזה להתחיל את הליגה עם 3 נקודות.
לקבוצה הצטרף בקיץ האחרון מיכאל זנדברג שבשלוש שנים האחרונות שיחק בביתר ירושלים.גם דדי בן דיין ואיתי שכטר הצטרפו,ובסה"כ הפועל ת"א מצביה את אחד הסגלים האיכותים ביותר העונה.
הרכב משוער: וינסט אניימה, דני בונדר, דאגלס דה סילבה, וואליד באדיר, דדי בן דיין, אביחי ידין, ביברס נאתכו, מיכאל זנדברג, גילי ורמוט, סמואל יבואה, איתי שכטר.
דעה שלי: אין גדולה כמו בית"ר.טדי 20,000 צופים שרוצים רק דבר אחד:מלחמה. הפעם זה יהיה שונה.לא כמו בשנים האחרונות.מחזור ראשון.אחרי מאבק על פתיחת העונה.מאבק לא ללכת לפירוק.ביתר נשארה עם סגל של אנשים שרוצים להיות כאן.שרוצים להשאר....מי שרצה כסף?הלך לחפש לעצמו קבוצה.לכן אני מאמין מקווה ורוצה,שביתר ירושלים תנצח המשחק.היא מסוגלת ויכולה...יש לביתר סגל איכותי וכשרוני.שאם ברוכיאן ייקח מנהיגות לאורך כל דקות המשחק בית"ר תנצח ותראה טוב מאוד.
קיצר...20:50 אצטדיון טדי...(ערוץ 1)
אללה בית"ר!
**פעם ראשונה שאני עושה משו כזה...זרמתיי...הערות/הצעות בכייייף