הליגה הישראלית פשוט מגעילה
כל קבוצה יותר מגעילה מהשנייה
וכל אוהד יותר מגעיל מהשני :\
אם גאידמק רוצה שימוש טוב לכסף
שייבא איזה ליגה אירופאית לפה
לפחות יהיה מעניין
הליגה הישראלית פשוט מגעילה
כל קבוצה יותר מגעילה מהשנייה
וכל אוהד יותר מגעיל מהשני :\
אם גאידמק רוצה שימוש טוב לכסף
שייבא איזה ליגה אירופאית לפה
לפחות יהיה מעניין
God loves to tease
"הציבור מטומטם, ולכן הציבור ישלם."
|
|
לא שווה לו זה יותר מדי כסף..
זה בושה של בית דין... הורידו למכבי ת"א נקודות על זה שהוציאו חוזים כפולים כולה לשחקן אחד נראה לי,
ועל שימוש בדשא סינטטי כאשר ההתאחדות אישרה, זה בושה למדינה הזו שיש לנו כזה התאחדות..
שלוני יפנה לבית משפט, ויתבע את המפגרים האלה.. השנה מיליון קבוצות נתפסו עם חוזים ולא הורידו להם,
אבל בגלל שלוני נילחם בהם, הם מחזירים לו ככה.. חבל להם על זהמן, התקשורת תעשה מהם אפסים, ואני בטוח
שגם האוהדים במיוחד של מכבי.. צריך להקים אירגון נגד החרא הזה.. עשו עבירה פלילית תענישו בכסף, מה אתם
מענישים בהורדת נקודות, לא מספיק הליגה שלנו עלובה, לבייש אותה עוד?.. יאללה כמה הם טיפשים
תכלס מה שהובה אמר זה נכון , במקום לשמוח על זה שההתאחדות הורידה נקודות לתל אביב אתם צריכים לכעוס ,
כי אחרי הכל זה אליפות מההתאחדות למרות ש 99% שבית"ר היתה לוקחת בכל מקרה .
תמיד יציק לך דיסייר במוח מאחורה שקיבלתם את האליפות הזו מההתאחדות ומאיגוד השופטים, כי היה סיכוי שתפסידו את כל המחזורים ומכבי ינצחו מה לעשות...
אני אישית לא מתבייש בכלל, לא יודע מה איתך אני בסדר גמור.
"כמו פילים בג'ונגל" התיאור הכי טוב שאפשר.
נערך לאחרונה על ידי Hoobastank; 07-05-2007 בשעה 22:00.
אם אתה חושב שביתר לא תנצח אותכם עוד 2 מחזורים אתה טועה.
תתכוננו אנחנו באים..
אין פה קנאה, רק האמת שלי שאני מציג.
אני לא מדבר על מכבי חיפה אני מדבר על בית"ר והדרך שבה היא קיבלה את האליפות הזו, מה לעשות שהאליפות השנה הייתה מגעילה, ת'יודע מה נלך איתך, כל קבוצה שהייתה זוכה מבחינתי האליפות הייתה מגעילה כי הליגה השנה הייתה מגעילה מסיבה לא ברורה הרי ים של כסף נשפך בקיץ.
בוא נקווה שנה הבאה לעונה הרבה יותר טובה.
האליפות הייתה הולכת לבית"ר כנראה בכל מקרה לא צריך לעשות מההורדת נקודות סיפור אבל היא לקחה אליפות בזכות זה שהקבוצות האחרות היו חרא ( וגם השופטים ) לא בזכות שהיא נתנה עונה גדולה אבל שוב .. לא כזה חוכמה לקחת שנה אחת כשהקבוצות האחרות באירופה נראה מה יהיה שנה הבאה
God loves to tease
"הציבור מטומטם, ולכן הציבור ישלם."
אני חייב לכתוב משהו שממש עיצבן אותי , אתמול אחרי שראיתי יציע העיתונות התחלתי להתעצבן על התאחדות הכדורגל
המושחטת שלנו .
במקרה של הפועל ת"א בעונת 2000-2001 דרשו ללתת להפועל ת"א 6 משחקי רדיוס והיא קיבלה 4 בסופו של דבר.
במקרה עמיר רנד של מכבי חיפה דרשו לתת למכבי חיפה 4 משחקי רדיוס בסופו של דבר קיבלה 2 והפסד טכני.
בשנת 2007 בן אדם אחד דורש לתת עונש רדיוס 1!!! וגם את זה לא.
וביום הזה ביט"ר מקבלת את האליפות מההתחדות.
שתבינו שעל חוזים כפולים מורידים נקודות ועל פריצה למגרש לא עושים כלום.
ולמה זה? כי יו"ר ההתאחדות הטיפש הזה מפחד שאוהדי ביט"ר יעשו לו בעיות.
יש לנו התאחדות בושה שהכל שם עובד על שחיטות.
ואוהדי ביט"ר זה לא נגדכם או נגד הקבוצה שלכם זה אך ורק נגד התאחדות הכדורגל
I LOVE INTER
נראה מה יהיה בעונה הבאה ...
איך אני מחקה למשחק מול חיפה בא לי עוד איזה 4:1
או שאולי 2:1 מול הפועל גם יספיק לא ?
אתם יכולים להגיד מה שאתם רוצים ביתר השנה אלופה אז שבו בשקט ....
הובה ולאון מסכים איתכם בכל מילה.. צודקים לגמרי...
אבל בהתחלה שאמרתם שלא זכינו באליפות ורק בגלל התאחדות וכ'ו.. לא רציני..
מה שאמרתם למעלה נכון מאוד, מצדיק אותכם.. לגבי ההתאחדות שמפחדת כביכול מאוהדי בית"ר,
תירוץ עלוב ומגעיל.. אני עצמי כאוהד חושב שבאמת להוריד לנו נק'.. שיורידו 2 כמו למכבי.. ואז שוב
יהיה פתוח, ולא יגידו כלום ואז ככה יסדרו את כל הבעיות.. לתת רדיוס לא רציני.. על מה יתנו על זה שהם פרצו
למגרש.. שיקנסו בכסף, אבל לא רדיוס, שיתנו לאוהדים לחגוג..
יש אליפותתתתתתתתתתתת!!! סוף סוף אחרי 9 שנים גם לנו מגיע!!
האמת שזאת היתה עונה מחורבנת, גועל נפש של כדורגל!!
אני מקווה ששנה הבאה יהיה יותר טוב ושכל הקבוצות ישתפרו לא רק בית"ר כי בסך הכל זה טוב לליגה...
לגבי הטענות על אליפות מההתאחדות וכל השטויות האלה... זה טענות מטומטמות כי בית"ר היו לוקחים אליפות בטוח ותדעו שאני מכבד כל קבוצה ומפרגן לה ומעצבן לראות תגובות של אנשים בלי פרגון או אפילו כינויי גנאי כמו "עדר פילים בג'ונגל" ודברים כאלה ואני בטוח שאתם יודעים שאם הקבוצה שלכם הייתה לוקחת אליפות אחרי 9 שנים גם אתם הייתם מתפרצים למגרש משמחה.... אני מבין את היריבות בין מועדונים וגם אני לא מת על אוהדי חיפה והפועל ת"א אבל אני עדיין מכבד וחבל שאתם לא...
אוהדי חיפה והפועל ת"א קצת פירגון ולא נורא שנה הבאה הכל מתחיל מחדש וגם שנה הבאה ניקח בעזרת השם!!!!
29894362
חחחחחחחחחחחחחחחח איזה שיר אליפות מגעיללל איחסההה בחיים לא שמעתי כזה דבר מסריחחח
דיו דיו יואב זיו חחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
[quote=~psysex~;2169796]אני חייב לכתוב משהו שממש עיצבן אותי , אתמול אחרי שראיתי יציע העיתונות התחלתי להתעצבן על התאחדות הכדורגל
המושחטת שלנו .
במקרה של הפועל ת"א בעונת 2000-2001 דרשו ללתת להפועל ת"א 6 משחקי רדיוס והיא קיבלה 4 בסופו של דבר.
במקרה עמיר רנד של מכבי חיפה דרשו לתת למכבי חיפה 4 משחקי רדיוס בסופו של דבר קיבלה 2 והפסד טכני.
בשנת 2007 בן אדם אחד דורש לתת עונש רדיוס 1!!! וגם את זה לא.
וביום הזה ביט"ר מקבלת את האליפות מההתחדות.
שתבינו שעל חוזים כפולים מורידים נקודות ועל פריצה למגרש לא עושים כלום.
ולמה זה? כי יו"ר ההתאחדות הטיפש הזה מפחד שאוהדי ביט"ר יעשו לו בעיות.
יש לנו התאחדות בושה שהכל שם עובד על שחיטות.
ואוהדי ביט"ר זה לא נגדכם או נגד הקבוצה שלכם זה אך ורק נגד התאחדות הכדורגל[/
quote]
הדיון על הקנס יהיה היום, כנראה קנס כבד, משחק רדיוס אחד ועוד משהו...