קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. סקר האמונה הגדול של ynet
    על ידי Hoobastank בפורום יהדות
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 07-10-2006, 20:28
  2. תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 24-08-2006, 23:52
  3. תגובות: 28
    הודעה אחרונה: 18-08-2006, 21:49
  4. סקר הסקס הגדול=]
    על ידי סמיילי בפורום דיבורים
    תגובות: 28
    הודעה אחרונה: 19-04-2006, 02:31
+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 7 << ראשון 12345 ... אחרון >>
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 94

~!~!~!~!~!~!~סקר הפורום הגדול - אנא מכולם להיכנס ~!~!~!~!~!~!~! - עמוד 3

משתמש משקיע האוואטר של polsen
    שם פרטי
    תומר
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    There is only one God

לא יודע משה חרא...
    צריך לקבל באן לצמיתות...
    |
    |
    In this time are we loving"
    Or do we sit here wondering
    Why this world isn’t turning round
    "It’s now or never

|
    |
    תומר

2. קישורים ממומנים

9\10
    מתתיהו, לא לבכות אחי... אף אחד לא מחזיק אותך פה, אם לא נעים לך אתה מוזמן ללכת..
    שונא את כל הפורום הזה במיוחד את אור ואת משה השמן הזה

משתמש משקיע האוואטר של מתיתיהו
    שם פרטי
    זיו
    לייקים
    0
    נקודות
    395
    משפט מחץ
    אללללההה !!

חח ידעתי שתגידו מה אני עושה פה
    אז אני לא אומר שאטרף זה חרא פורום
    יש בפורום הזה ילדים מצחיקיםםםם לא הרבה אבל יש כמה
    אז אני נכנס פה ושם לראות נושאים מצחיקים ולצאת
    אם זה מצחיק אני מגיב אבל זה פעם ב..
    אני רק אומר שהקהילה פה ממש על הפנים חוץ מכמה ילדים גברים כמו דין עופר אדיר ויש עוד כמה מצחיקים

משתמש כבוד האוואטר של Hitman
    שם פרטי
    יגאל
    לייקים
    2
    נקודות
    1,282
    משפט מחץ
    יש הרבה דגים בים, אבל כריש כמוני לא תמצאו.

בדיוק .. גיא .. לא רציתי שאילן יהיה מפקח בגלל שהוא חבר שלי אלא בגלל שהוא משקיע בכל הקטגורייה של משחקי רשת ובכלל פעיל ..
    ובדיוק ככה גם עדן .. הוא היה מנהל של 3 פורומים היה פעיל באופן כללי וגם בקטגורייה של משחקי רשת .. אם הייתי רוצה לעלות "חבר" שלי היתי מעלה את איתי .. כי הוא מנהל של מייפל סטורי ..

פשוט עדיין אכפת לי מהפורום הזה ומהקטגורייה של משחקי רשת ואני רוצה שהטוב ביותר יעלה ..

ואממ אני עדיין חושב שמגיע לי משתמש כבוד .. :X והפעם אני רוצה שתייחסו משה או אור כי לא פעם ולא פעמיים כתבתי את זה ולא התייחסתם
    ומשה ? אתה רוצה דוגמא לפרוטקיציות ? חיליק .. אתה בעצמך אמרת שיש שם פרוטקציה ..

ציטוט נכתב במקור על ידי ben4455 צפיה בהודעה
    אחי .. אני כאילו עדיין בכוס של האמא שלי.. ואם אני לוחץ על E הוא רק בוכה... והרופא מסתכל כאילו הצידה...

נטלי
    אורח

ציטוט נכתב במקור על ידי Hitman צפיה בהודעה
    בדיוק .. גיא .. לא רציתי שאילן יהיה מפקח בגלל שהוא חבר שלי אלא בגלל שהוא משקיע בכל הקטגורייה של משחקי רשת ובכלל פעיל ..
    ובדיוק ככה גם עדן .. הוא היה מנהל של 3 פורומים היה פעיל באופן כללי וגם בקטגורייה של משחקי רשת .. אם הייתי רוצה לעלות "חבר" שלי היתי מעלה את איתי .. כי הוא מנהל של מייפל סטורי ..

פשוט עדיין אכפת לי מהפורום הזה ומהקטגורייה של משחקי רשת ואני רוצה שהטוב ביותר יעלה ..

ואממ אני עדיין חושב שמגיע לי משתמש כבוד .. :X והפעם אני רוצה שתייחסו משה או אור כי לא פעם ולא פעמיים כתבתי את זה ולא התייחסתם
    ומשה ? אתה רוצה דוגמא לפרוטקיציות ? חיליק .. אתה בעצמך אמרת שיש שם פרוטקציה ..
    מה זה יתן לך משתמש כבוד? זה יעשה אותך יותר מיוחד?
    כולה יהיה לך צבע אחר על המשתמש

שם פרטי
    יגאל
    לייקים
    2
    נקודות
    1,282
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי נטלי צפיה בהודעה
    מה זה יתן לך משתמש כבוד? זה יעשה אותך יותר מיוחד?
    כולה יהיה לך צבע אחר על המשתמש
    דבר ראשון מה את קשורה ?
    דבר שני מה את קשורה ??
    דבר שלישי מה את קשורה ???

אחי .. אני כאילו עדיין בכוס של האמא שלי.. ואם אני לוחץ על E הוא רק בוכה... והרופא מסתכל כאילו הצידה...

נטלי
    אורח

דבר ראשון מה את קשורה ?
    דבר שני מה את קשורה ??
    דבר שלישי מה את קשורה ???
    נו אין לך מה להגיד?

ציטוט נכתב במקור על ידי נטלי צפיה בהודעה
    נו אין לך מה להגיד?
    צודקת נראלי..
    אבל הוא רוצה משתמש כבוד עזבי מה זה יתן לו.. בדיוק איך שנתנו לחיליק גם הוא רוצה..

Almost Elite 1336.9
    לייקים
    27
    נקודות
    16,396
    פוסטים בבלוג
    1

אתם כבר יודעים מה אני חושב (או שלא :\)
    לראשיים ולמפקחים אין סדר בתפקיד, אין להם שיוויון בעונשים ולפעמים מגזימים או ההפך.
    תלמדו מטעויות ובעיות של משתמשים ויותר משלכם, תלמדו מה המשתמשים רוצים (והפורום רחוק מכך).
    הפורום מאוד (ואני מדגיש שוב) מאוד לא פעיל, אין כאן דברים יחודיים, משתמשים רוצים לעשות פה שינויים.
    אחי הקטן (בן שנה וחצי) עושה עיצוב יותר יפה בצייר (ואני לא מגזים), אתם לא חושבים על השיפורים שאפשר לעשות,
    גם המעצבים הגדולים ביותר לא שמים לב לדברים קטנים שיכולים לשנות הכל.
    יש לי המון רעיונות בראש וכל רעיון יעבוד כמו שצריך כאן, אבל האווירה שזה פורום להעביר בו רק את הזמן הפנוי לא תביא לקידום הפורום.
    המשתמשים מחכים שתעשו שינויים שיעזרו להם להסתדר בפורום ושיראו אותם בכבוד, בשיא הרצינות אין פה ילדי כפות, רק לפעמים יש את האנשים שמגיבים כמוהם.
    הראשיים לא עושים דברים חכמים ולא תורמים לפורום מבחינת רעיונות חדשים אתגרים ושיפוץ עם המנהלים.
    לבעלים גם אין רעיונות שיתרמו לפורום, חוץ מאור ומשה שלפעמים מדליקים את המנורה.
    וקחו משפט שלי שאולי יעזור לכם, אל תדליקו מנורה חלודה, תדליקו מנורה חדשה - זה אומר אל תחשבו על רעיונות חלודים,
    תחשבו על רעיונות חדשים שיעזרו ויביאו אווירה חדשה.
    בכל חג שמח (שבועות) ויום שמח (סוף הלימודים) [אלו רק דוגמאות] תעשו פעילויות יפות שיבדרו את המתמשים כאן.
    לדוגמא רעיון שחשבתי עליו עכשיו, להשיג וונט בעל 50 מקומות ולעשות שם ערב בידור עם פרסים שווים, אם אתם מעוניינים אני יבקש מהספונסר שלי שיפתח לכם.

תחשבו יותר לקידום האווירה בקהילה ותאמינו לי שהקהילה תדאג להביא את החברים שלהם, יום טוב.

משתמש משקיע האוואטר של MeToRaF
    שם פרטי
    רומאר
    לייקים
    0
    נקודות
    1,083
    משפט מחץ
    VISCA BARCA

לדעתי אנשים קצת שכחו שזה פורום שאנשים נכנסים אליו כדי להעביר את הזמן ולהנות ולהפיק תועלת ולא כדי לקבל הוראות מכמה ילדים שמתלהבים שהם מנהלים או פקחים או אנערף

שם פרטי
    יגאל
    לייקים
    2
    נקודות
    1,282
    משפט מחץ

נטלי כן יש לי מה להגיד .. אני השקעתי שעות על גבי שעות בפורום הזה
    כנסי קצת לפורום maple story תראי איזה יופי אחד הפורומים של מייפל ברמה הגבוהה שיש .. התת פורום של האקים קצת הורס אבל עדיין הפורום ברמה גבוהה .. הפורום הזה נוצר הרבה אחרי פורום cs ויש שם יותר הודעות .. זה יכול להשמע לך שטותי אבל זה לא כי כל בנאדם שבא ושאל על מיפל סטורי לא רק שעניתי לו אלא גם נכנסתי אליו לאיסי עזרתי לו בכל דבר נתתי לו כסף וחפצים במשחק ככה שההשקעה שלי היא גם מחוץ לפורום .. ויש הרבה אנשים שיגידו שזה נכון אני לא מחרטט פה ..
    מה שאני מבקש זה סה"כ משתמש כבוד ..

עדן .. אתה אומר שלא מגיע לי משתמש כבוד ?? חיליק לא עשה רבע ממה שאני עשיתי ..
    חוץ מזה חיליק פרש לגמרי .. אני עדיין פעיל מאוד ויכול לעזור כמשתמש כבוד

משתמש כבוד
    לייקים
    79
    נקודות
    14,058
    משפט מחץ
    לאוניד המשמיד

כנסי קצת לפורום maple story תראי איזה יופי אחד הפורומים של מייפל ברמה הגבוהה שיש .. התת פורום של האקים קצת הורס אבל עדיין הפורום ברמה גבוהה .. הפורום הזה נוצר הרבה אחרי פורום cs ויש שם יותר הודעות .. זה יכול להשמע לך שטותי אבל זה לא כי כל בנאדם שבא ושאל על מיפל סטורי לא רק שעניתי לו אלא גם נכנסתי אליו לאיסי עזרתי לו בכל דבר נתתי לו כסף וחפצים במשחק ככה שההשקעה שלי היא גם מחוץ לפורום .. ויש הרבה אנשים שיגידו שזה נכון אני לא מחרטט פה ..

אני מודע לבעיה ואני מסכים איתך ב100% , פנה לרן לטענות הייתה פרוטקציה ואני לא רוצה להתעסק בזה כי אין לי כוח נפשי לשטויות האלו , רן עשה מה שעשה וראשיים ממש התעצבנו , לאור לא אכפת (כנראה) , ולי ממש לא אכפת בקטע של משתמשי כבוד , כי זה התעסקות בקקי ואני כן חושב שאם חיליק קיבל לך פי כמה וכמה מגיע לקבל אבל אין מ לעשות זה לא משהו שאני יכול לשנות בין רגע אם בכלל ואני ממש לא רוצה להיכנס לזה, סורי..

ושוב כולם מדברים באוויר , תביאו לי דוגמאות ממשיים אתם אומרים המפקחים תופסים תחת הראשיים כאלה וכאלה , שמות חבר'ה שמות מה הפחד שלכם אפשר לחשוב "לא רוצה להלשין" , מה אנחנו בבית ספר? , חאלס עם השטויות

חח אה? זה בכלל לא מה שרשמתי יא גוש.. תקרא שוב חח...
    הסכמתי איתה שזה לא כזה עוזר חוץ מצבע.. חחחחח קיצר הבנת הנקרא

נטלי
    אורח

טוב עכשיו אני אגיד ברצינות מה אני חושבת על כל זה

אנשים, אתם יותר מדי מכורים לפורום, אתם משקיעים כל כך הרבה כדי להתקדם בהיררכיה של הפורום וכל זה בסופו של דבר משגע לכם ת'שכל. אתם מתווכחים על עניינים כל כך טיפשיים כמו ''למה הוא מנהל ואני לא?'' ''למה הוא קיבל משתמש כבוד''?. אשכרה כל יום אתם תקועים פה ומבזבזים זמן על הדבר הזה. אנ לא אומרת להתנתק מהפורום לחלוטין אבל כדאי שתקחו את זה קצת פחות ברצינות כי אם זה מה שמעסיק אתכם כל היום אז אתם פתטיים.
    תפסיקו להתעסק באיך להתקדם בפורום, לא יצא לכם שום דבר מזה. אתם רוצים להשקיע? סבבה, אבל תחשבו בכלל למה אתם משקיעים, מה המטרה שלכם בזה? לעזור ולתרום לפורום בכנות או סתם מתוך אינטרס של להתקדם לתפקיד ניהולי כדי שתוכלו להתלהב שאתם בעלי גישות?
    נערך לאחרונה על ידי נטלי; 08-05-2007 בשעה 22:43.

לדעתי 6

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 16:22.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,112 | הודעות: 8,173,699 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect