נכתב במקור על ידי
SinteL
אתם כבר יודעים מה אני חושב (או שלא :\)
לראשיים ולמפקחים אין סדר בתפקיד, אין להם שיוויון בעונשים ולפעמים מגזימים או ההפך.
תלמדו מטעויות ובעיות של משתמשים ויותר משלכם, תלמדו מה המשתמשים רוצים (והפורום רחוק מכך).
הפורום מאוד (ואני מדגיש שוב) מאוד לא פעיל, אין כאן דברים יחודיים, משתמשים רוצים לעשות פה שינויים.
אחי הקטן (בן שנה וחצי) עושה עיצוב יותר יפה בצייר (ואני לא מגזים), אתם לא חושבים על השיפורים שאפשר לעשות,
גם המעצבים הגדולים ביותר לא שמים לב לדברים קטנים שיכולים לשנות הכל.
יש לי המון רעיונות בראש וכל רעיון יעבוד כמו שצריך כאן, אבל האווירה שזה פורום להעביר בו רק את הזמן הפנוי לא תביא לקידום הפורום.
המשתמשים מחכים שתעשו שינויים שיעזרו להם להסתדר בפורום ושיראו אותם בכבוד, בשיא הרצינות אין פה ילדי כפות, רק לפעמים יש את האנשים שמגיבים כמוהם.
הראשיים לא עושים דברים חכמים ולא תורמים לפורום מבחינת רעיונות חדשים אתגרים ושיפוץ עם המנהלים.
לבעלים גם אין רעיונות שיתרמו לפורום, חוץ מאור ומשה שלפעמים מדליקים את המנורה.
וקחו משפט שלי שאולי יעזור לכם, אל תדליקו מנורה חלודה, תדליקו מנורה חדשה - זה אומר אל תחשבו על רעיונות חלודים,
תחשבו על רעיונות חדשים שיעזרו ויביאו אווירה חדשה.
בכל חג שמח (שבועות) ויום שמח (סוף הלימודים) [אלו רק דוגמאות] תעשו פעילויות יפות שיבדרו את המתמשים כאן.
לדוגמא רעיון שחשבתי עליו עכשיו, להשיג וונט בעל 50 מקומות ולעשות שם ערב בידור עם פרסים שווים, אם אתם מעוניינים אני יבקש מהספונסר שלי שיפתח לכם.
תחשבו יותר לקידום האווירה בקהילה ותאמינו לי שהקהילה תדאג להביא את החברים שלהם, יום טוב.