אני יודע שהוא עשה ניתוח כי הוא נפצע
אבל מישהו יודע מתי הוא יחזור
כי אני מת כבר לראות את DX שוב ביחד
|
|
לא נראה לי יהיה DX גם אחריי שהוא יחזור
יש מצב יעשו כמו שקרה עם ריק פלייר
הוא יחזור ביולי...ולא נראה לי יהיה יותר DX...כמו שאמרו פה יעשו קטע כמו שהיה עם פלייר
מה היה הקטע עם ריק פלייר לא הבנתי ?
הקטע עם ריק פליר:
אחרי שרנדי עזב את אבולושן,לאחר מכן בטיסטה ולקח עוד משו חשוב מאבולוציה ובמיוחד מטריפל אייץ': אליפות העולם במשקל כבד.
טריפל הציע קרב HIAC,בטיסטה הסכים וככה לקחו עוד משו מטריפל.את הבריאות שלו..נפצע לחצי שנה.
כשהוא חזר בהומקאמינג של RAW,לטאג טים עם פייר נגד מאסטרס וקרליטו,טריפל ופלייר ניצחו.
לאחר הקרב להפתעת כל העולם בערך,טריפל היכה את פלייר עם הפטיש,תקף אותו מאחורי הקלעים.
לאחר מכן הם נלחמו בסייבר סאנדי אני חושב,בקרב כלוב,פלייר ניצח את טריפל והוא רק יותר התחמם.
לאחר כמה שבועות שתקף את פלייר,נקבע להם קרב LAST MAN STANDING לסרסייבר סירס.שם טריפל הוציא עצבים של חצי שנה,הרג לפייר את הצורה ושלח אותו לאלף עזאזל.
עכשיו אתה יודע
![]()
I Keep The Bible In A Pool Of Blood,So That None Of Its Lies Can Affect Me!!!!!!!!
יש אשכול שאלות
והחזרה שלו תיהיה בסביבות יולי ככה
והוא ושון לא יחזרו להיות ביחד זהו
DX התפרקו
לדעתי כשהוא יחזור הוא יתאחד עם מייקלס
לא יכול להיות שהוא חוזר ביולי כי אמרו שזה תאריך של 8-7 חודשים והניו ירז רבולושין היה נגיד בינואר וכמה חודשים עברו מאז אממ...משהו כמו 5 עד הוא יחזור משהו כמו באוגוסט או יותר מאוחר תלוי איך הוא יחלים!
אמרו שהוא חוזר בסביבות יולי...תקראי חדשות...הוא מחלים די מהר מהפציעה...גם באתר הWWE היה כתוב את זה...
![]()
אחי הוא לא יחזור בדקתי !
מתי באמת הם יחזרו