תתחדש
|
|
אין לי מושג אם היא מצרית או סורית מכיוון שהעיצוב הוא מאוד שונה...
כולל הכל כלומר כולל כד ראש ענקי צינור מלקחיים פיות טבק וגחלים.
מה שכן היא יורקת עשן בצורה משוגעת והטעם בה מדהים, כל אחד שעישן בה עד עכשו אמר לי שהיא מצויינת, קיצר אחת הנרגילות... אני כמעט בטוח שהיא סורית אבל לא סגור על זה...
נראית סבבה!!! כמה עלתה ואיפה?
היא נראית סינית בכלל... אבללל למה 110 שקל? כמה הגובה שלה? אני קניתי ב130 אחת נראה לי כפול מהגובה שלה, סורית יצוקה...
מה זה משנה הגובה שלה יגנוב
העיקר הטעם והעשן
קיצר בסוף היא סינית AGER למי שלא יודע מזה זה מותג סיני שמחקה את Mya Sarya (מותג אמריקאי של נרגילות מדהימות) הכד כבר הספיק להשבר לי לפני יומיים חח אבל שלחתי את הבעל קיוסק הזה (שוב זה לא סתם מישהו הוא אחלה בן אדם) לקנות לי כד שמתאים לה בכפר יסיף אמר לי 25 שקל הוא מסדר לי כד בן זונה אז מחר כבר יהיה לי כד חדש.
בקשר לגובה, הנרגילה הכי טובה שהייתה לי, שכולם אהבו ושהייתה מדהימה בכללי היא הייתה מיני נרגילה (לא עגבנייה פשוט נרגילה קטנה) שהוציאה עשן קיטור והטעם בה היה מדהים אז באמת, יש אנשים שמעדיפים את כל הקטע של הגובה אבל מהנרגילות הכי איכותיות שיצא לי לנסות הם היו או בגובה סטנדרטי או מאד מאד קטנות.
והיא דווקא לא קטנה היא בגודל סביר יעני, יש לי עוד אחת של חצי מטר אחת סורית יצוקה סוחבת כמו זונה בדואית במקלחת אבל זאתי לוקחת אותה בסיבוב.
אחלה נרגילה
תתחדש נרגילה יפה אחי...