אני מרגיש חלש מאד אני עוד שניה מתעלף אל תעשה לי את זה אחי. מזל טוב..
לא שמתי לב, אבל במזל טוב לנו ולמנהלי הפורום
[חנצ'וווק] *מכין לחנצ'י שוקו* > :] < D:
נכתב במקור על ידי Yellow Slider תחפש בגוגל הורדות ותמצא את ההגיון שבעניין. .. חעע נחמד ביותרר תוצאה ראשונה .. חחח
נכתב במקור על ידי ben4455 אחי .. אני כאילו עדיין בכוס של האמא שלי.. ואם אני לוחץ על E הוא רק בוכה... והרופא מסתכל כאילו הצידה...
נכתב במקור על ידי BaBy KinG חחח אור עצבני....=] שמע אפשר להבין אותו ... הוא עובד קשה מאוד בשביל שיבואו כמה שיותר אנשים והם אומרים שזה זה לא באמת זה זלזול מסריח
God loves to tease "הציבור מטומטם, ולכן הציבור ישלם."
מזל טוב לפורום
:'( מרגש
מי שרוצה חתימות אני מוכן להכין לו
נכתב במקור על ידי Alonh שמע אפשר להבין אותו ... הוא עובד קשה מאוד בשביל שיבואו כמה שיותר אנשים והם אומרים שזה זה לא באמת זה זלזול מסריח מילים כקיפודות.
you dont know how deep you can ride ,until you cant get outS U R F
נכתב במקור על ידי Alonh שמע אפשר להבין אותו ... הוא עובד קשה מאוד בשביל שיבואו כמה שיותר אנשים והם אומרים שזה זה לא באמת זה זלזול מסריח ובגלל שילדים בפורום מעציבים את אור , אור בתגובה הולך לאכול קבבים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אף אחד לא יבין חוץ ממנו יא שמן חאלס לדפוק תחיטוב
פורטל קילוגרם: כושר, דיאטה ופיתוח הגוף קבוצתנו בפייסבוק - מוזמנים להצטרף אבקת חלבון פיתוח גוף
נכתב במקור על ידי Moshe ובגלל שילדים בפורום מעציבים את אור , אור בתגובה הולך לאכול קבבים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אף אחד לא יבין חוץ ממנו יא שמן חאלס לדפוק תחיטוב רק בשביל ההודעה הזאת הבאת את האייקון של הפיצה אה?
גדול
http://i186.photobucket.com/albums/x...i360hai/AM.jpg - כל מה שזול תמיד יקר בסוף -
כן מזל טובב !!
חוקי הפורום