תודה על המידע אחי
תודה על המידע אחי
|
|
מה זה פוליטקה פה אותי מעכצבן שהוא מכר נשק למורדיעם באפריקה זה כבר באמת מוגזם עם זה נכון שיזזדין מהארץ עם לא שישאר עוזר לתושבים
Siete
DESIRE אני יגיב לך אח"כ כי אין לי זמן לקרוא את ההודעה שלך, אז יותר מאוחר היום אני יערוך את ההודעה ויגיב...
DE@N פשוט רואים שאתה אוהד שהיה ב3 משחקים, יש לך דעה של אוהד כורסא, עדיף שתגיע ליותר משחקים, ליציע, ואז תבין מה אני מדבר.. וזה שהיית ב3 משחקים לא אומר שום דבר.. vbmenu_register("postmenu_2234587", true); </B>
זה לא 170 מיליון.
קראתי לא מזמן כתבה שסיכמה את כל ההוצאות על ביטר, ובנדיבות רבה מאוד...
יצא בסך הכל 70 מיליון+-.
את השאר הוא בטח מלבין...
אבל בכל מקרה, עונה מזעזעת, יכולת מגעילה ומבחילה.פרשיות הימורים ורמאויות, בלאגנים כמעט בכל קבוצה, אירועי טדי..
במילה אחת? שיגעון!
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
ביתר לכך אליפות ...היה מגיע לה!
Two years he walks the earth. No phone, no pool, no pets, no cigarettes. Ultimate freedom. An extremist. An aesthetic voyager whose home is the road…Ten days and nights of freight trains and hitchhiking bring him to the Great White North. No longer to be poisoned by civilization he flees, and walks alone upon the land to become lost in the wild. - Alexander Supertramp May 1992
ילדון... אני יותר גדול ממך, יש לי קצת יותר כבוד..
הייתי כמעט בכל המשחקים השנה של מכבי! וגם לצערי בהפסדים עודדתי את הקבוצה! כי אני לא כמוך אוהד הצלחות אוהד כורסא שכמו שאתה אמרת היית ב3 משחקים (פעמיים נגד מכבי חיפה ופעם אחת נגד ת"א, עצוב!)
אני לא חש המייסד של הקופים ולא מתיימר להיות, יש לי דעה בתור אדם עצמאי. ואני מחשיב אותי כאוהד כי אני פשוט מגיע למשחקים ובאמת אוהב את הקבוצה!!
אהה דבר אחרון, שמת לב שלא קיללתי באף הודעה עד עכשיו, ואתה בכל הודעה קורא לי אפס.. נק' למחשבה..
אווו מה אתה לא מבין לא הייתי ב3 משחקים העונה מספיק לזיין במוח.. אולי לא הייתי משחק משחק "כמוך" , אבל גם לא ב3..
וחלאס להיות מציקקק אתה חושב שאתה הכי טובבב..
שאלת אם הייתי פעם במשחק נגד מכבי חיפה.. אז אמרתי לך שהייתי העונה ב2.. אז שתוק כבר!
שיהיה לך בכיף באמת סבבה בטח ישך רישיון הולך לכל משחק.. אבל חלאס לחשוב שאתה הכי טוב.
schneiderלא קראתי הכל אבל מחלק קטן אתה סתם שמולאני מעפן , קנאי
בא ומזיין תמוח אותם ערבים "ישראלים" זה אותם ערבים שעשו תפוגרומים ביהודים ,
אף אחד לא גזען אף אחד לא שונא אנשים סתם למה לא שונאים איטלקים אנגלים אנמריקאים וכו ?
למה דווקה ערבים ? כי ערבים כל מה שהם יודעים לזה להתפוצץ עם בלי תרבות - מותר לשקר מותר לרצוח מותר לבגוד והרשימה עוד ארוכה .
אני מאחל לך שערבי יזיין אותך בתחת , לילה טוב
תילך תזדיין .
skYlancer לא מבינים מילה ממה שאתה אומר .
אני לא אמרתי שנראה לי שלא היית במשחק נגדנו, אוקי אז טעיתי.. אבל אתה ציינת גם משום מה את המשחק נגד ת"א ביום ראשון אז זה היה נראה כאילו היית ב3 משחקים... ואין לי רישיון אני מוצא דרכים להגיע לקבוצה!
ועוד משהו, אני לא חושב שאני הכי טוב, בכלל לא.. אתה פשוט מתנגד לקבל דברים שאומרים לך בצורה בונה..
פייייי איזה שפהממש שפה מדהימה!!!
שמואלני? יכול להיות, אין לי שום דבר נגד ערבים ישראלים הם ממש נחמדים והם אנשים בדיוק כמוני!
איך אתה יכול להגיד שאתה לא גזען ושורה אחרי זה להגיד שערבים הם עם הלי תרבות?! יש פה ניגוד מטורף..
אני לא יודע מה הנטיות המיניות שלך, אבל אני לא הומו אז לא משנה מה.. אני לא יקבל בתחת!
לילה טוב..
ותודה שאתה מאחל לי לזיין הלילה..![]()