טרגדיה משפחתית: האח והאחות מתו, ההורים נותרו לבד
הנער מת ארבע שנים אחרי אחותו התינוקת
לפני 4 שנים נחתה עליהם המכה הראשונה: בתם התינוקת נועה נפתרה. בסוף השבוע מת במפתיע במיטתו גם אבישי (14 וחצי), בנם של סיכלית ועקיבא רום מקריית מוצקין. הנער לא סבל משום בעיה, וגופתו נשלחה לנתיחה.
זה סיפור על זוג הורים שהאסונות נוחתים עליהם בזה אחר זה: לפני כארבע שנים איבדו סיגלית ועקיבא רום מקריית מוצקין את בתם נועה כשהייתה תינוקת בת עשרה ימים בלבד. בסוף השבוע נחתה עליהם מכה איומה נוספת: בנם אבישי (14 וחצי), שעליו שמרו מכל משמר, מת במפתיע במיטתו ללא שום סיבה נראית לעין.
אבישי רום למשפחת לקס, תלמיד כיתה ט' בבית הספר אורט קריית מוצקין, יצא בליל שבת עם חברים לסרט. "הוא חזר הביתה קצת אחרי חצות. ראיתי אותו, דיברנו, והוא נראה רגיל לחלוטין. לא התלונן על כאבים או על כך שהוא לא מרגיש טוב", סיפרה האם סיגללית. "אבישי היה ילד שמספר הכל. אם היה קורה משהו, הוא היה משפר. הוא נכנס לחדר, שיחק קצת במחשב והלך לישון".
אתמול בסמוך לשעה 9 בבוקר נכנסו ההורים לחדרו ונחרדו לגלות את בנם לאל רוח חיים. "ניסיתי להחיות אותו, אבל מיד הבנתי שאין סיכוי", מספר האב עקיבא. צוות מד"א בראשות הפרמדיק איתי בר-דוד שהוזעמק למקום קבע את מותו. מעריכים שהנער מת בסביבות 3 לפנות בוקר.
משטרת זבולון, בראשות ניצב-משנה ג'מאל חכרוש, קבעה כי על הגופה לא היה שום סימני אלימות. ההורים סיפרו שאבישי היה נער בריא לחלוטין ולא השתמש בתרופות. גופתו נשלחה לנתיחה כדי לברר את נסיבות מותו.
"אבישי היה בננו היחיד, ושמרנו עליך מכל משמר", סיפרו הוריו בכאב. "לקחנו אותו לכל מקום, החזרנו אותו ודאגנו לו. אחרי מותה של נועה היה לו קשה, אבל דיברנו איתו ונתנו לו להבין שהוא ציר חיינו. הוא מצדו מאוד תמך בנו אחרי מותה של התינוקת. אבישי היה ילד עדין, עם אהבות לא שגרתיות, שניגן על פסנתר ואהב במיוחד את הביטלס.
האם עקיבא: "לפחות אנחנו רגועים שנתנו לאבישי את המקסימום. לא הייתי הולך לישון בלילה עד שלא הייתי בטוח שיש לאבישי אוכל לארוחת צהריים ליום המחרת, כשיחזור מבית הספר ואנחנו נהיה בעבודה. אבישי מצדו ידע להחזיר לנו ולכל המשפחה אהבה גדולה. היו לו הרבה אהבות, אבל האהבה למשפחה הייתה הגדולה ביותר. כששמע שיש מפגש משפחתי היה משנה כל תכנית, גם יציאה עם חברים". אתמול גדשו חברים רבים את בית ההורים האבלים, חיבקו אותם וחיזקו אותם בשעתם הנוראה.
(ידיעות אחרונות, עמוד 16, 27.5.07)
*אני מתנצל אם יש כמה שגיאות כתיב של הקלדה. כיוון שהעתקתי הכל מהעיתון*
אבישי הוא משתמש בפורום אטרף. כששמעתי את ההצהרה על מותו לפני כמה ימים לא לקחתי אותה ברצינות
כשפתחתי את העיתון וראיתי את שמו ליד התמונה, הזדעזתי...

ציטוט ההודעה
(: