|
|
נו באמת!
בנאדם יצחק עלייך ויעמוד לידך אתה תדפוק לו ברכיה לפנים בקפיצת קוואבנגה?
Get a real life!
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
מי עמד לידו? הוא רץ אליו כמו מטורף
ריל לייף? מקרטר? מעט מעליב.במיוחד בגלל שאתה נחשב האדם הכי חסר חיים ביקום
פוגע מה..
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
אפשר להירגע פה, גם קרטר וגם אתה..
נ.ב.
שלא תחשוב שהוא רץ כמו מטורף להרוג מישהו, ראית איך שיבחון ומישאלוף רדפו אחריו?
והנה הוכחות, מוצקות, איך שרואים את שבחון ומוסא סוגרים עליו:
http://i2.one.co.il/images/packages/...r/IMG_0190.JPG
http://i2.one.co.il/images/packages/...r/IMG_0191.JPG
עכשיו אני רוצה שתסדר לי ראיון עם אותו אוהד(שמו יקיר ד"א), שמודה שהוא בא לפגוע בשחקן של מכבי. רואים בבירור שהוא בורח מהשחקנים של מכבי, ושהם מתים לזיין לו את הצורה.
וגם כן נימני, הגרמני המתרומם הזה. מביא מכות לטל חן ולאריה הרשיקוביץ, ואחרי זה רואים אותו בבירור מקלל אותו וקורא לו בן זונה. אבי נימני הוא הסמל של מכבי. הוא מסמל את כל הכיעור ואת כל הצ'וחידה שיש בה, את כל הערסים הפנאטים שמוכנים למצוץ לו את הביצים כל היום רק כדי שהוא לא יהיה מצוברח. השחקן הכי גדול שגדל בישראל? הצחקתם אותי. הערס הכי מסריח שיש במדינה שלנו.
נערך לאחרונה על ידי Solid Snake; 28-05-2007 בשעה 02:49.
הפועל זונה בת זונה
מוסא אתה מלך חבל שאוהד הזה לא מת !!
הוא התגרה בקהל שלנו זה מספיק כדי לפצוץ את האימא שלו..
ואוהדי הפועל חכו דרבי הבא נזיין אותכם ואתם תחזרו לחורים שלכם יזונות
זה שאוהדי הבועל והשחקנים חנבצ"ים ולא מסוגלים לעשות כדי להחזיר זה בעיה שלהם... אבל לגבי נימני צדקת רק לפני שעה קראתי בדיון שמישהו רשם שאבוקסיס אמר דברי נאצה ונימני מעולם, אז נימני נתן קצת מכות חח.. בקיצור אנשים אין דבר כזה ספורטאי למופת לא בחו"ל, ולא בארץ, לכל אחד בסופו של דבר קריזות בראש, וכנראה שה3-0 זה כבר העלה לו את הסעיף.. לגבי האוהד.. אממ אני בצד שלו.. הבן אדם בא לראות כדורגל, בסדר רץ קצת עשה בלאגן, לא בא לתקוף מישהו, רואים בבירור שהוא רץ כדי לזרוק רימון עשן אדום, וללכת, לא מתפקיד השחקנים לתת לו ברכייה לפנים, אלא מתפקיד השוטרים, בשביל זה נועד משטר יואב, ואם כל אחד יקח לעצמו את החוק לידיים, אז לאן נגיע.. מזה שחקנים מרביצים לאוהד? זה מה חסר לנו בדיוק.. זה לא תגיד שהוא תפס אותו, עשה משהו, אשקרה קפץ באוויר ונתן לו ברכייה לפנים, ואם הוא היה מתעלף, היה קורה לו משהו, מוסא היה הולך לכלא, לך תידע.. בקיצור אסור..
וכשהמשטרה לא עושים כלום?
אנחנו ראינו בברור שלא היו כוונות
ומה עם קובי מוסא?
מאיפה יש לו מושג?למה לקחת ת'סיכון?
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
בואנה תומר מתרוצה מאוהדי הפועל??
אתה רושם שטויות מעצבנות ברמות!!!!
מה אוהדי הפועל יפרצו למגרש להרביץ למוסא?? מה זה לא החזירו מטריף אותי החארטות שתה רושם!!
ויואב גם שלך ראו על הפנים של האוהד המסכן הזה שכל מה שהוא רצה זה להטריף את הקהל והוא ניסה להתרחק כמה שיותר מהשוטרים ומהשחקנים של מכבי שהתחילו לרדוף אחריו.
ואז מוסא עשה מה שעשה
בתכלס לא האכפת לי
זה היה מצחיק ברמות איזה ברכייה הוא הוריד לו לפנים אני נשפכתי ואיך הוא נפל כזה היה גדול!!!
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
למה האוהדים של מכבי פרצו למגרש להרביץ לאוהד שהתגרה?
לא אז הם יצאו הומואים
עזוב תמדבר שטויות
אם ת'כבר מדבר על כמה שהאוהדים צריכים להיות "גברים" ולצאת לדשא להרביץ
אז תצריך לשבח את 2 האוהדים של הפועל
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
Linkin באמת, תחשוב רגע, הבאתי לך תמונות, אין מצב שהוא רדף כדי לפגוע במישהו ואפילו רדפו אחריו.
והאוהד הראשון שניכנס למגרש בכלל הרג אותי.. רץ לשער 11, מתחיל ללכת ועושה זין עם שתי הידיים.
שני האוהדים האלו![]()