|
|
הכי חשוב שמכבי הנאצים האלה ובמיוחד נמני , קיבלו שלישייה בראש ..
נערך לאחרונה על ידי The 0ne; 28-05-2007 בשעה 16:03.
לא מאמין למה שאתם כותבים ...
קובי מוסא לא עלה ליציע והרביץ לאוהדי הפועל .. אלה שתי מטומטים ירדו למגרש לא מספיק שהם זורקים אבוקות למגרש אל תשכחו שרק השנה הם ניסו להוריד את שמעון גרשון ושתקו להם רק לוני משלם לאוהדי הפועל מותר הכול ..
פה באים שתי אוהדים מפגרים כאשר האחד עוד רץ לקהל של מכבי בטוח שהוא לא בא להגיד שלום זורק לשם אבוקה לאף אחד זה לא ממש מפריע יגאל אנטבי עומד ומסתכל ונהנה .. אף שוטר לא מנסה לעצור אף אחד .. אחר כך הוא חוטף על מה שמגיע לו ,אין לאף אוהד מה לעשות על המגרש זה עבירה פלילית תבינו פעם אחת על זה סולחים אבל מוסא צריך לעמיד לדין נכון ?? אבל אותו אוהד לא עבר על שום חוק הוא סתם בא לטיול באמצע המשחק .. הוא זרק אבוקה אבל אם היה לו רימון מישהו היה עוצר אותו ?? לא נראה לי אחרי שראיתי את זה אין לי ספק שבסוף יקרה אסון ורק אז אולי יבינו שזה בסך הכול ספורט ...
קובי מוסא לא עלה ליציע (כמו שקרה בNBA) הוא עשה מה שעשה בתחומי המגרש ושום אי אפשר לדעת מה הוא התכוון לעשות וגם אם לא הייתה לו אחר כך שום כוונה לא אומר כלום הוא עשה טעות שהוא פרץ למגרש אחר כך בעיה שלו ...
אז הדרבי האחרון הוא אדום חבל מאוד שאוהדי הפועל שוב לא ידעו לחגוג כמו שצריך ובלי אלימות ..
Indianapolis colts Champions!!!
באיזה סרט אתה חי?
יופי שלא אמרת שהיה לו אינסטינקט טבעי מתי שהוא עבר פתאום לעשות בעיטת נינג'ה ולהוריד לו את הפנים. אתם צריכים לזכור שזה סה"כ אוהד כדורגל, ולא יודע מה איתכם, אף פעם לא שמעתי על אוהד שדקר שחקן/זרק רימון לעבר יציע/או עשה משהו טיפשי כמו שאמרת.
האידיוט שיצא מהמשחק הזה זה מוסא המטומטם, שהולך לשלם ביוקר על מה שהוא עשה.
עכשיו ראיתי יציע העיתונות, ורק רציתי להגיד דבר אחד: גועל נפש!!!!!!!!
חבורה של פחדנים לקקנים!!! לכו תזדיינו אתם ונימני האלוהים הקדוש שלכם!!!
האמת קראתי את רוב התגובות ודווקא לתגובה שלך אני רוצה להתייחס,קובי מוסא קפץ אליו ופירק אותו והתירוץ הזה סתם תירוץ עלוב.
אבל השאלה האמיתית איפה האוהדים של מכבי?
חחחחח קרעת אותי מצחוק לא יודע אם היית במשחק אבל אני יודע ואני הייתי שברגע שחלק מאוהדים עברו ליד 11 קיבלתם מטר של פיבגרליס בקבוקים מזוכיות ואם לא היס"מ שהתחילו לעצור ולהרביץ הייתם גם אוכלים מכות אז התגברנו על זה ובאנו אליכם ואכלתם מכות רצח וביכתם כי אוהד שלכם נדקר.
אז השאלה היא איפה האוהדים של הפועל אחד בבית חולים ושתיים היו במעצר! ואחת בבית בוכה כי היא קיבלה מכות רצח כי היא נסתה להבריח רימון עשן אדום ל-11.
השחקן ה-12 גאה להיות שייך.
נ.ב
לאוהד שרץ והדליק את הרימון באמת אחד האמיצים.
רק חבל שעכשיו הוא מוכר לנו ואנחנו נחפש אותו
נערך לאחרונה על ידי tip tip; 29-05-2007 בשעה 01:07.
12p גאה להיות שייך
עד המוות אשיר לך מכבי עד שיצא הגרון!!
דבר ראשון התכוונתי לאיפה האוהדים של מכבי בפורום, אבל לא משנה. בכל מקרה, לא יודע אם זה מעורר רחמים או פשוט עצוב לראות את הקהל המסריח שלכם, כששחקן בא לבעוט קרן זורק עליו את כל מה שיש לו. טועמה לא שם זין עליכם, ועל זה קיבלתם גול שבונדר(בלם) בישל, ודואני(בלם) כבש. איזו השפלה.
חוצמזה, אתם קהל של מסכנים, אני יודע בדיוק מה הלך בחוץ, כשסתם 50 אוהדים של מכבי באו על 5 אוהדים של הפועל, ובסוף מישהו נדקר ומישהו קיבל אבן לעין. קהל של צ'וחים וערסים מזדיינים, הלוואי שייפול קסאם בשער 11.
אני לא בעד אלימות, אבל נגד צ'וחים כמוכם, רק מוות.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחח
חבל שאבוקסיס הוא כזה קופיף קטן הא?
אבי נמני לא צריך לקלל את אוהדי הפועל בטלוויזיה כדי להשיג תשומת לב
=/
עריכה:
יודע מה, מה אתה בכלל מדבר על קדושים?
את כל השחקנים ה"קדושים" שלכם זרקתם או שהם עזבו לבד.
גרשון עזב בגלל הכסף
אבוקסיס עזב לפני כמה שנים לביתר וחזר
העפתם את שביט אלימלך השוער הענק והסמל (ד"א נחש באיזה קבוצה הוא התחיל?)
את ניר לוין העפתם אחרי גביע וניצחון 3-0 ענקי בדרבי
והרשימה ממשיכה
אל תתחיל בכלל לדבר על סמלים ושחקנים קדושים כי את הסמל שלנו כל הארץ מכבדת =/
נערך לאחרונה על ידי ItayTheMan; 29-05-2007 בשעה 14:32.
אבי נימני זה באמת הסמל שלכם. הסמל של שיא הגועלות, שיא הצביעות. פשוט בן אדם מזוויע. מי מכבד אותו בארץ? ערסים? ילדים בני 10? אתה יודע בדיוק כמוני שהבן אדם הזה זונת תקשורת מסריחה. הוא בטח מזיין את אופירע כל היום, ובטח מצביע גם קדימה. שיא הגועל.
אנחנו העפנו? ההנהלה העיפה.
את אבוקסיס עוד איכשהו סובלים, גרשון לא נזרק ע"י ההנהלה, הוא הלך אחרי הכסף הגדול כמו בוגד מסריח ושביט מסכן, באמת שחבל לי עליו. הייתי רוצה לראות אותו מסיים בהפועל. מה הקשר ניר לוין? הוא לא גדל בהפועל, ואפילו לא שיחק בה.
חוצמזה, אחרי הדור הזה, יש לנו את הדור הצעיר: דואני, ביברס, בונדר, מנצור, אברבנל.. וגם שנה הבאה ישולבו גל שיש וערן זהבי, ששניהם שחקנים מצוינים. מה לכם יש? ביטון? אולי שטרית ושפונגין טובים, אבל כל השאר יודעים לשחק בקקי לעומת הפועל. אל תשכח גם מאיפה בן סהר הגיע. מהצד האדום.
איזה אוהד...
מול בית"ר היו הורגים אותו!!!!!!!!!!!!!!!!!!