שרת גל?
|
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ,אחח אוורין לא נמאס לך ?לא נמאס לך גם שריקנתי את דינגו77 ?לא נמאס לך אחרי הסקאם על רותם?דיי תעשה לי טובה ,אני לא עשיתי לאפחד סקאם ,ואוראל יודע שיוזר הביא לי תבדניט ההוא וריקן אותו, ויש לי לוגים ,קיצר ,אתה ריפר מסריח ,ולך אין זכות דיבור ,לא יודע איך ישך ניהול באלסף .
שש אל תגיב ותקלל לא באלי עוד באן.
גל אני יכול לתת לך תספיר מן שלי בקהיני ,=] ,
אה ואורין ,על מי בדיוק עשיתי ריפ ?
נערך לאחרונה על ידי Sapaki; 28-05-2007 בשעה 22:53.
אפיק עוד קללה או כמה הודעות רצוף אתה באמת תקבל באן
אור הגורילה ערך לי ,ואני קיללתי ?סתכל איך הוא מקלל ואני קיללתי ?מזה הפליה יעני?
כל כלב בא יומו, וישקוף מסריח, מאיפה לך לדעת שדינגו77 מרוקן... האמ... אולי אתה רוקנת אותו? או שדור ההומו.
פח... איזה ילד שקוף...
הא... וזה שאני אומר שאתה ריפר זה סתם בגלל שאתה קוף, ובגלל עוד סיבה, עשית ל ISreaLHa ריפ
ואתה כמו ילד שקרן אומר שהבאת לו תחליף...
פח... תעשה לי טובה ילד שקרן הומו, בניגוד אלייך אני עשיתי את זה מתוך ביאוס.
אתה עושה את זה סתם בגלל שזה כיף לך לעשות את זה.
אל תתנו אזהרה, הוא מתחיל איתי, הוא והפוזה המזויינת שלו חושב שהוא יודע יותר טוב ממני הילד הקטן הזה, בן 12 ופותח ת'פה כמו בן 40
לך, שב שב בשקט.
מה קשור הפליה, חצי מההודעות שלך זה קללות וריביםאור הגורילה ערך לי ,ואני קיללתי ?סתכל איך הוא מקלל ואני קיללתי ?מזה הפליה יעני?
הבא שמקלל פה מקבל באן לשבוע קולל אתה Goan
נערך לאחרונה על ידי Dr.Nargila; 28-05-2007 בשעה 23:06.
אני עוד מעט אעשה פירסום דמות של הDK שלי ואתם תאמרו לי כמה החפצים שלו שווים=] (1-1.5 מיליארד=])
אחותך ריפר בוט. [=
(לא קללה, גם הוא אמר לי ככה אני רק החזרתי לו)
חחח אתה השותף של דור בדינגו77? טוב לשמוע.
חח ילד אוטיסט
אני לא מבין מה הקטע שלך שאתה תמיד נגדי, ואני בטוח שהיית חבר של דור ודיברת איתו שנה לפני כן.
פאק אתה חרטטן...
מעניין איך היינו חברים הכל היה בסבבה, פיתאום מתחיל לקלל אותי באייסיקיו:
"י'ריפר הומו כוס על הדודה שלך"
סע, סע, הוא לא ישאל, הוא לא יברר הוא יקלל ישר, למה? כי הוא ילד קטן והוא ילד הומו, זאת לא קללה זאת מחמאה בשבילו.
חחח איזה שטויות פאק...
אל תדאג כל כלב בא יומו, יבוא היום ודינגו77 באמת יהיה שלי, ופאק איזה ז*ן אתה תאכל |:
אני לא בטוח שעדיין ראית גודל כזה, אתה ודור.
מה אתם מיתלהבים יש לי 13 מיליארד :\
שמע אחי אתה מליארדר