בני זונות מניאקים.....
חבל שלא חירר אותם...
בני זונות מניאקים.....
חבל שלא חירר אותם...
|
|
במקומו הייתי יוצא עליהם עם הרובה ויורה בהם
חח מיסכן
וואלה זה מפחיד ככה 70 ערבים מסביבך אבל נירא לי הייתי דורך תנשק יורה עליהם צרורות !!!
אין לי מושג למה, אבל יש לי הרגשה שזה בכלל לא מהארץ, וזה לא חייל שלנו,נכסנתי לאתר שהועלה לראשונה הסרטון, ובעצם הסירטון מ2001, כמובן לא זכור לי כלום על איזה לינץ ישראלי' מ2001,אבל שיהיה...
שנית, בהתחלה רואים אלף אבנים נזרקים על האוטו WTF? הם חיכו לו? למה? הרי הנהג "לקח טרמפ" הם לא יודעים שהוא עומד להגיע? הנהג אמר? לנהג בכלל הייתה כוונה רעה? לא נראה לי. כי רואים שהוא ברח מהאוטו הוא לא היה עושה את זה אם הוא היה יודע שעומדים לזרוק עליו ככה אבנים, כשרואים את הנהג בורח רואים שני צלמים... על מה ולמה לעזעזאל? זה היה מתוכנן? מאיפה הם ידעו שהוא עומד להגיע? .... שלישית כשהאוטו מגיע רואים צלם, ורואים שהבניין לא נבנה בישראל לפי המרפסות,לא יכול להיות מוטל כזה בכפר ערבי פשוט לא! זה לא הסגנון שלהם בארץ...רביעית, כשהחייל יוצא מהאוטו המדים לא ישראלים ואגיד לכם למה,אין כיס בחזה, אין שום סימן "צ.ה.ל" בצהוב, ואין כלום, כומתה לא ראיתי שלקחו, יש לי הרגשה שזה לסרט או משהו בגלל שהיה שם מלא צלמים, מה גם רואים לפי השטחים, ,שדות כאלה אין בישראל,חוצמזה איך לעזעזאל הוא "הגיע" לשטחים? הוא "דילג" מעל גדר המעבר? תסבירו לי.
תקנו אותי אם אני טועה....
אוקיי, דבר ראשון זה לא יכול להיות אנטישמיות,כי גם ערבים שמים והם לא יכולים להיות אנטישמים כי הם ישנאו את עצמם.
אם כבר שנאת-יהודים..
דבר שני, זה הסיבה למה צהל אוסר על חיילים לתפוס טרמפים.
דבר שלישי,בשביל דבר כזה יש לו נשק. ברגע הראשון הייתי מחורר אותם על אוטומט וואאלה מי שאומר שאתה לא יודע מה היה יכול לקרות ... יכול להגיד! בלי לחושב הייתי מפרק שמה איזה מישו עם הנשק