ואי ואי
זה מפחיד סעמק
ואי ואי
זה מפחיד סעמק
|
|
כל הכבוד אחיי!!
שמור על עצמךועל כולם ..
פפפפפפפפפפפפפפפעעעעעעעעעעאני יגיד לך דוגרי למה לא באלי לבוא?עשיתי שישלכו לי
SMS לטלפון של תחזית יומית מה יהיה היום לפי המזל שלי ורשמו לי שהיה לי יום ארוך ובערב אני צריך לנוח
- שנה טובה , שנה בלי מלחמות ומריבות (: -
Come ON!!
אתה יכול אולי לתרגם את זה לערבית?! ככה יהיה להם יותר קל?!!?!
או שאף פעם לא הסבירו לכם קצת על המושג "בטחון מידע" או "בטחון שדה"...
....
גלעד שליט, אלדד רגב ואהוד גולדווסר - מי ייתן ותחזרו הביתה במהרה ובשלום!!
לזכר סמ"ר לירן סעדיה הי"ד. לנצח תהיה בלבנו, לירן.
לזכר סמל בן כובאני הי"ד. נזכור אותך תמיד.
יפה אחי באמא שלי אני מעריך אותך על האומץ..
הלוואי היו הרבה כמוך,שמור על עצמך.
בחורים כמוך אני מעריך ואוהב...אחי שאלה לי אלייך מה עושים בגיבוש לגבעתי??...אני רוצה לבוא קצת מוכןןן...
????
הלוואי והייתי שם , חלום חיי גבעתי , מתגייס ביולי הקרוב 22.7 אמן גבעתי ..!!!
מיתגייס ב21 ליולי 2008 גם אני לגבעתי הלוואי אני יתקבל גםםם=]]]
אחי ניראה לי אתה זיין שכל אם אתה בקרבי יהיה לך זמן לפורום ועוד יש לך 2000 הודעותת זה ביכלל מוזר לי מה ניראה לך ממתי שמיתגייסים מי מיסתכל על המחשב בכלל!!!
מה חארטה ימכוער תראה תתמונה שלו בחתימה....תראה אם איזה רובה הוא זה קודם כל וווואלה אולי לפני צבא נגיד כי יב הוא עשה את כל ההודעות האלההה
what big pile of BULL SHIT
תעשה טובה עלק אתה בגבעתי ועוד בפלסר ועוד מפקד חחחחחחח מה אתה מזיין תשכל חח אלייד אתה אחד החרטטנים ברמות..
אזרחות ממממ דבר טוב
בגעתי הוא כן. או לפחות היה... או שחבר שלו היה ויצא אידיוט כשנתן לו להצטלם עם הנשק.
לפי התבור שבתמונה...
מה שכן מוזר, שהתבורים חולקו רק מאוגוסט 06 ומעלה.. ואלא אם כן הוא מ"כ [שלא נראה לי הגיוני מבחינת פז"ם ומסלול וכו'] אז זה אפשרי...
אם הוא חייל באוג' 06/נוב 06/מרץ 07, אז אין מצב ששום מילה שקשורה לפה קשורה אליו, כי הוא עמוק בתוך המסלול [ובמיוחד בפלס"ר..]
עוד משהו מוזר... שממתי מוציאים צלף וקלע ביחד באותו צוות? ואיך זה שצוות מונה 3 אנשים?! אין דבר כזה..
....
גלעד שליט, אלדד רגב ואהוד גולדווסר - מי ייתן ותחזרו הביתה במהרה ובשלום!!
לזכר סמ"ר לירן סעדיה הי"ד. לנצח תהיה בלבנו, לירן.
לזכר סמל בן כובאני הי"ד. נזכור אותך תמיד.