קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. צריך עזרה כנסו בבקשה
    על ידי smolek18 בפורום דיבורים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 04-07-2006, 17:24
  2. צריך עזרה כנסו בבקשה...
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 12-06-2006, 15:49
  3. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 12-02-2006, 17:45
  4. אני משתגע מפיפא צריך עזרה, כנסו בבקשה!
    על ידי infected hell בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 18-12-2005, 18:53
  5. צריך עזרה... כנסו בבקשה...
    על ידי tough-guy בפורום דיבורים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 08-10-2005, 00:06
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 16

צריך יעוץ, כנסו בבקשה.

בעלים
    לייקים
    233
    נקודות
    1,090
    משפט מחץ
    אם אין אני לי, מי לי.

ברירת מחדל צריך יעוץ, כנסו בבקשה.

טוב אז יש לי 3 מוגברים, מדעי המחשב, כימיה, ועוד פרוייקט במחשבים שאני עושה בכיתה יב'(ויש לי בו מעכשיו בטוח 95+ והוא נחשב מוגבר מדעי),
    אז ככה, אני רוצה לוותר על כימיה, אני חלש בכימיה ולא השקעתי בזה אף פעם,
    הבגרות בשלישי, אני מוגש על 77.. ותאכלס זה לדעתי רק יוריד לי את הממוצע תעודת בגרות,יש לי 2 מוגברים וזה נראה לי מספיק לא? בשביל מה אני צריך 15 יחידות מוגבר?
    אני חשבתי שבזמן שזה יחסוך לי בשנה הבאה, (נאמר 4 שעות ) אני יוכל לשפר מקצועות אחרים וכו', או לישון עוד קצת בבקרים, תאכלס מה אני צריך עוד מוגבר בשם כימיה?
    בכל מקרה אם יהיה לי סופי ב5 יחידות מתחת ל80 אני לא אקבל עליו בונוס , וכימיה לא כזה מוגבר נחשב היום..

מה הייתם מייצעים לי לעשות? להמשיך עם כימיה? הבגרות ביום שלישי.. או לוותר על כימיה?

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע האוואטר של MeToRaF
    שם פרטי
    רומאר
    לייקים
    0
    נקודות
    1,083
    משפט מחץ
    VISCA BARCA

שמע אחי , אם אתה לא מתכנן ללמוד באוניברסיטה משהו שקשור לכימיה, עוף משם.
    אם זה לא עוזר לך לממוצע בגרויות אין לך מה לחפש שם!!! חד וחלק!

אגב, בונוס מקבלים על מקצוע מוגבר של 5 יחידות מציון 60 ומעלה לפי מה שאני יודע, מאיפה הבאת ת'עניין עם ה80?

משתמש כבוד האוואטר של O-MaN1
    שם פרטי
    אור
    לייקים
    4
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    You've just stepped up to an entirely new playing field. Hope you know the rules of the game.

אני חושב שבכל מקרה האוניברסיטה מחשיבה רק 2 מקצועות כמוגברים אבל צריך לברר ממש לא בטוח..
    כימיה מקצוע מדעי די קל, מנסיון אני יודע אבל אם אין לך בסיס טוב השנה ואין הרבה סיכוי שתוציא גבוה בבגרות..לא יודע מה לומר לך...ה2 יחידות הבאות לא כלכך קשות...ואתה יכול לשפר את ה3 יחידות בבגרות שנה הבאה...אבל זה יהיה די מעצבן=\
    ליד טכ"ם זה טוב שיש לך מקצוע מדעי...אבל אתה יכול גם בלי זה...הדרך להוציא בזה גבוה לא ארוכה האלה אם ביום אחד תצליח ללמוד את זה טוב...

בעלים
    לייקים
    233
    נקודות
    1,090
    משפט מחץ
    אם אין אני לי, מי לי.

שמע אחי אני יכול למשוך את זה לשנה הבאה ולשפר את זה, אבל בתאכלס, מה זה יתן לי?
    ה5 יחידות פרוייקט נחשבות כמוגבר מדעי באוניברסיטה (שיש לי בו כבר אפשר להגיד 100..)
    סתכל השנה לא למדנו נושא ענק שירד במיקוד ובכל שנה שהוא נמצא בכימיה הוא משתלב בכל הנושאים, תרכובות פחמן, אין לי סיכוי לעבור שנה הבאה את הבגרות בלי לדעת ת'חרא הזה והשנה לא למדנו את זה ככה שלשפר שנה הבאה לא נראה ריאלי,
    יש לי 2 מוגברים, שתיהם בעזרת השם יהיו מעל 90 ואני מקווה שגם מעל 95, למה להוריד את הממוצע עם עוד מוגבר שיהיה לי בו סופי 80-85?

בעלים
    לייקים
    233
    נקודות
    1,090
    משפט מחץ
    אם אין אני לי, מי לי.

לא שאני רוצה ללמוד בטכניון או משהו, סתם חישבתי שם ממוצע בגרויות, כדי להוריד את הפאקטור שיהווה כימיה בממוצע (עם ובלי כימיה)

אלו לא הישגים שכבר השגתי בכל המקצועות, חלק הערכות גסות, לפרוייקט במחשבים קראתי שם מחשבים ומערכות כי לא מצאתי אותו במוגברים, ויש מצב שאמורים לקבל עליו בונוס יותר גדול, זאת הטבלה עם כימיה : (מסלול רפואה :\ חובה לבחור במסלול כלשהוא..)

מקדם הטבה משקל ציון מקצוע

1.2 5 96 אנגלית
    1 2 90 ספרות עברית
    1.1 8 90 מתמטיקה
    1 2 95 תנ"ך
    1 1 90 אזרחות
    1 1 95 הבעה עברית
    1 2 90 הסטוריה / תע"י
    1 1 85 לשון עברית
    1.2 5 98 מחשבים ומערכות
    1.25 5 94 מדעי המחשב

105.11ממוצע מיטבי
    עם כימיה :
    סעמק אני אוכל סרט, זה לא מחשיב לי את כימיה בכלל במוגברים במסלול לרפואה, מקצוע זבל!!!

משתמשת כבוד
    שם פרטי
    שניצי
    לייקים
    0
    נקודות
    290
    משפט מחץ
    לפעמים האור בקצה המנהרה זה סתם מניאק עם מצית..

ביחס לכל הלימודים שלך.. 80-85 לא יוריד לך את הממוצע משמעותית..
    אתה עושה עוד בגרויות.. מתמטיקה.. אנגלית.. תנך.. ספרות.. לשון.. כל השטויות האלו..
    אז מקצוע אחד עם 80 + לא יהיה כזה ביג דיל..

כבר דיברתי איתך על זה.. אני גם בערך באותה הסירה כמוך.. מה שנשאר לנו זה להפציץ בבגרות =]
    אל תשכח שיש עוד 2 יח"ל.. יחידה אחת מעבדה.. שזה באמת קל ונראה לי ציוני הגשה יהיו 90+ ועוד יחידה אחת מעצבנת.. על פולימרים.. חימצון חיזור ושו"מ..

אם כבר סבלת כימיה כל השנה.. עכשיו לוותר? עכשיו להוריד ידיים?
    מה הטעם?
    תמשיך בזה, תלחם, אני בטוחה שבסוף תגיע לציון סבבה
    וכן אור, גם 80 זה מעולה !

בסופו של דבר ההחלטה היא שלך..
    שיהיה בהצלחה !
    תן בראש למוליםםםם !$#!!@ חח

בעלים
    לייקים
    233
    נקודות
    1,090
    משפט מחץ
    אם אין אני לי, מי לי.

שני, אני לא ממש חושב שאנחנו באותה סירה, אין לך עוד 2 מוגברים חוץ מכימיה , את לא בידיוק יכולה לוותר על כימיה כי תשאלי עם אחד ביחד
    למה לי להלחם במשהו שאני לא סובל? לא אוהב כימיה, לא אהבתי בחיים ואני מצטער שלא הגברתי פיזיקה, אין לי מה ללמוד יותר מדי ואני יכול להוציא 80+ סופי בכימיה כי אם השנה יהיה לי סופי 77-78 אני יכול להפציץ שנה הבאה ב2 יחידות 95-100 ויהיה לי סופי 85~
    אבל ראסמי מה אני צריך את זה? זה לא נכלל בשום דבר, אני לא צריך לגרור איתי ציון סתם, וזה יפנה לי זמן בשנה הבאה לשפר מקצועות אחרים וללמוד שפות תכנות שאני מתכנן ללמוד..
    נערך לאחרונה על ידי אור; 04-06-2007 בשעה 00:24.

משתמשת כבוד
    שם פרטי
    שניצי
    לייקים
    0
    נקודות
    290
    משפט מחץ
    לפעמים האור בקצה המנהרה זה סתם מניאק עם מצית..

ציטוט נכתב במקור על ידי Yellow Slider צפיה בהודעה
    שני, אני לא ממש חושב שאנחנו באותה סירה, אין לך עוד 2 מוגברים חוץ מכימיה , את לא בידיוק יכולה לוותר על כימיה כי תשאלי עם אחד ביחד
    למה לי להלחם במשהו שאני לא סובל? לא אוהב כימיה, לא אהבתי בחיים ואני מצטער שלא הגברתי פיזיקה, אין לי מה ללמוד יותר מדי ואני יכול להוציא 80+ סופי בכימיה כי אם השנה יהיה לי סופי 77-78 אני יכול להפציץ שנה הבאה ב2 יחידות 95-100 ויהיה לי סופי 85~
    אבל ראסמי מה אני צריך את זה? זה לא נכלל בשום דבר, אני לא צריך לגרור איתי ציון סתם, וזה יפנה לי זמן בשנה הבאה לשפר מקצועות אחרים וללמוד שפות תכנות שאני מתכנן ללמוד..

אז למה אתה מתייעץ אם אתה יודע את התשובה מראש?
    אמרתי לך לפרוש.. אמרת שאתה לא רוצה ושזו "בושה"
    פתאום חשבת על זה ואתה כן רוצה לפרוש.. וכשאני אומרת לא אז הכל נשמע אחרת.. חחח
    שמע מותק, זו ההחלטה שלך בתכלס..

אם אתה לא אוהב, אז באמת חבל על האנרגיות והמאמצים שלך..
    כל עוד יש לך עוד 2 מקצועות מוגברים זה גם טוב..
    בהצלחה.

בעלים
    לייקים
    233
    נקודות
    1,090
    משפט מחץ
    אם אין אני לי, מי לי.

סתכלו, עכשיו הבנתי מה הבעיה, הטכניון למשל לא מחשיב מוגבר אם הציון מתחת ל85, כולל 85 על כימיה מקבלים 25% בונוס, ואני אברר אם גם על הפרוייקט מקבלים ככה, אם כן אני בועט בכימיה.. גם אם לא אני בועט בכימיה תאכלס כי אז הבונוס הוא 20% וזה גם סבבה, בייחוד שבכימיה אני אגיע ל85 ובפרוייקט אני יכול להגיע ל100, זה יוצא יותר גבוהה בלי ספק..

Aviad
    אורח

טוב שמע אחי בדוגרי כימיה זה לא כזה מקצוע חשוב ולמשל בטכניון הוא שווה בערכו בדיוק למחשבים ולפרויקט במחשבים.
    בתאכלס המקצוע הכי שתורם זה פיזיקה (חוץ ממתמטיקה שהוא מקצוע חובה) ואני לא חושב שכימיה יעזור לך, יכול להיות ששווה לך לפרוש מצד שני יכול להיות שכדאי לך לגשת כי לך תדע מה יהיה... לפי דעתי ה10 יחידות הנוספות של מחשבים הן מצוינות, ולדעתי לא משנה מה תרצה לעשות, הכימיה לא יעזור לך כל כך או לפחות לא יעזור לך יותר ממחשבים.
    בכל מקרה אל תעז לא לגשת לבגרות לפני שאתה מדבר עם המורה לכימיה ועם המנהל בצפר, כי בדוגרי כמה שכולנו פה רוצים לעזור לך אנחנו עדיין ילדים ואנחנו לא בדיוק יודעים מה ההשלכות של זה.
    בכל מקרה אם תצטרך עזרה בכימיה אתה יכול להתקשר אלי מחר, ואני אסנן אותך כמה שאני אוכל, סתם אחי שיהיה בהצלחה!

משתמש כבוד האוואטר של Alonh
    שם פרטי
    אלונח
    לייקים
    1
    נקודות
    8,094
    משפט מחץ
    Winners always want the ball when the game is on the line

שמע אין לי עכשיו ( בשעה כזאת ) זמן וכח להתעסק בממוצעים ומה כדאי ומה לא
    אבל..
    זרוק ת'כימיה ללא ספק
    בלי שום שאלה
    תתרכז במקצועות אחרים או אפילו סתם תחסוך קצת להנות
    אנשים מעמיסים על עצמם יותר מדי בתיכון
    אני עשיתי פיזיקה מחשבים
    וזהו ..
    לא צריך יותר מזה

God loves to tease

"הציבור מטומטם, ולכן הציבור ישלם."

בעלים
    לייקים
    233
    נקודות
    1,090
    משפט מחץ
    אם אין אני לי, מי לי.

ציטוט נכתב במקור על ידי Aviad צפיה בהודעה
    טוב שמע אחי בדוגרי כימיה זה לא כזה מקצוע חשוב ולמשל בטכניון הוא שווה בערכו בדיוק למחשבים ולפרויקט במחשבים.
    בתאכלס המקצוע הכי שתורם זה פיזיקה (חוץ ממתמטיקה שהוא מקצוע חובה) ואני לא חושב שכימיה יעזור לך, יכול להיות ששווה לך לפרוש מצד שני יכול להיות שכדאי לך לגשת כי לך תדע מה יהיה... לפי דעתי ה10 יחידות הנוספות של מחשבים הן מצוינות, ולדעתי לא משנה מה תרצה לעשות, הכימיה לא יעזור לך כל כך או לפחות לא יעזור לך יותר ממחשבים.
    בכל מקרה אל תעז לא לגשת לבגרות לפני שאתה מדבר עם המורה לכימיה ועם המנהל בצפר, כי בדוגרי כמה שכולנו פה רוצים לעזור לך אנחנו עדיין ילדים ואנחנו לא בדיוק יודעים מה ההשלכות של זה.
    בכל מקרה אם תצטרך עזרה בכימיה אתה יכול להתקשר אלי מחר, ואני אסנן אותך כמה שאני אוכל, סתם אחי שיהיה בהצלחה!
    חח ימניאק, שמע תאכלס אין לי כוח ללכת מחר עד לבית ספר כדי לדבר עם הרכזת על זה, אני פשוט יבוא ביום של הבגרות מוקדם יותר וידבר עם הרכזת בגרויות שלא תחפור לי יותר מדי, אני לא אוהב כימיה כמה שזה קל רק היום הבנתי שיווי משקל כמו שצריך, ואין לי כוח להשקיע בזה יותר מדי (ת'מכיר אותי .. עצלן..)
    לילה טוב ותודה אחי.

שם פרטי
    אור
    לייקים
    4
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    You've just stepped up to an entirely new playing field. Hope you know the rules of the game.

אור, אם הקטע של תרכובות פחמן מפחיד אותך, אז תדע שלא חובה לדעת את זה לשנה הבאה..פשוט ילמדו אותך שנה הבאה וזה גם לא אותו חומר...אני אישית הולך לשפר תבגרות של ה3 קיבלתי בה 80 וקצת ציון כזה מגעיל ואני יעשה גם ת2 הנותרות..
    וכימיה מחשיבים ברפואה חח לאן הגענו אם לא מחשיבים...

בעלים
    לייקים
    233
    נקודות
    1,090
    משפט מחץ
    אם אין אני לי, מי לי.

ציטוט נכתב במקור על ידי O-MaN1 צפיה בהודעה
    אור, אם הקטע של תרכובות פחמן מפחיד אותך, אז תדע שלא חובה לדעת את זה לשנה הבאה..פשוט ילמדו אותך שנה הבאה וזה גם לא אותו חומר...אני אישית הולך לשפר תבגרות של ה3 קיבלתי בה 80 וקצת ציון כזה מגעיל ואני יעשה גם ת2 הנותרות..
    וכימיה מחשיבים ברפואה חח לאן הגענו אם לא מחשיבים...
    בכמה אתה מוגש ב3 יחידות האלו?
    ותבין אחי אני ממש לא טוב בכימיה, גם אם אני אגש שנה הבאה , עדיין אני אהיה חלש.. אין סיבה שהידע יבוא ממקום לא מובן, אם לא למדתי עם מורה, אז בטח לבד אני לא אלמד..

מה המוגברים שלך?

שם פרטי
    אור
    לייקים
    4
    נקודות
    1
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Yellow Slider צפיה בהודעה
    בכמה אתה מוגש ב3 יחידות האלו?
    ותבין אחי אני ממש לא טוב בכימיה, גם אם אני אגש שנה הבאה , עדיין אני אהיה חלש.. אין סיבה שהידע יבוא ממקום לא מובן, אם לא למדתי עם מורה, אז בטח לבד אני לא אלמד..

מה המוגברים שלך?
    ב3 אני מוגש 93..

המוגברים שלי זה מחשבים פיזיקה כימיה..פיזיקה לא יודע כמה הציון יהיה טוב..

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 00:47.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,493 | הודעות: 8,173,080 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect