לינק: http://www.one.co.il/cat/articles/ar...id=93135&bz=26
אמרתי לכם או לא אמרתי לכם?..
אמרתי פה לכולם ברגע שהוא יעזוב את בולטון הוא יבוא לבית"ר...
יאללה עכשיו חסר שוער(לדעתי לא צריך להחליף, אבל 95% שזה מה שיהיה), וזרים, ובית"ר מושלמת :]
לינק: http://www.one.co.il/cat/articles/ar...id=93135&bz=26
אמרתי לכם או לא אמרתי לכם?..
אמרתי פה לכולם ברגע שהוא יעזוב את בולטון הוא יבוא לבית"ר...
יאללה עכשיו חסר שוער(לדעתי לא צריך להחליף, אבל 95% שזה מה שיהיה), וזרים, ובית"ר מושלמת :]
|
|
הוא יחתום כניראה על שלוש שנים בבית"ר...
ובית"ר לא חייבת להחליף שוער , יש את קורנפיין שהוא אחלה שוער אבל עם הם רוצים להחליף אז במקומו או את קאלה או אניימה...
שיהיה לו בהצלחה!!!!!!!!!
כן כנראה עידן טל יהיה בבית"ר...
ואכן החתימה משקרת איך אתה יכול להגיד על ילד בן 21 22 שהוא משחק בשביל הסמל?
למה בן כמה הוא שהוא כבר נאמן לחיפה? מאיפה אתה יודע שהוא לא יילך לקבוצה אחרת שנה הבאה...
עזוב אותך אחי היום כסף מדבר יותר מפעם...
קרויף פעם חתם בברצלונה ל3 שנים אם אני לא טועה והעלות שלו הייתה מיליון דולר
אתם מבינים איך זה היה פעם?
פחות משמעות לכסף.
היום באמת מה שמשנה זה כסף וכנראה עידן טל עשה את השיקול ואם הוא לא יקבל את הכסף הגדול באנגליה ולא מספיק טוב כדיי לשחק באנגליה אז הוא יילך על הכסף הגדול בארץ כי אין ברירה, אבל בית"ר מועדון טוב ומצוין שהוא בא אולי אלברמן יישב על הספסל סוף סוף
יהיה כיף!
אני לא יודע אם זה רק אנחנו אוהדי חיפה אני חושב שזה כולם אולי גם אוהדי ביתר יבינו את זה בעוד כמה שנים כי עכשיו זה לא הכי מעניין אותם אבל אני לא מאשים אותם.
די לכסף שמסנוור אנשים פעם אנשים היו משחקים מהנשמה ולא לשחק בשביל שהחשבון בבנק שלו יהיה נפוח.
אני מקווה שיוסי בניון שהוא יחזור לעונת פרישה שלו הוא יעשה את זה במכבי חיפה ונכון זאת לא הקבוצת בית שלו אבל מכבי חיפה היא הבית שלו
I LOVE INTER
ראיתי את זה אחלה עידן טל בבית"ר , אבל תאמת קורנפיין עשה את שלו באמת הגיע הזמן למחליף ..
לדעתי בית"ר צריכה לתת לקורנפיין להחליט אם הוא רוצה להמשיך אם כן אז שיהיה שוער ראשון למשך כל העונה ואם לא אז להביא שוער אפילו יותר טוב מקאלה כי באירופה צריך שוער טוב
יהיה כיף!
Psysex, הכי הוא לא נשמה, ולא סמל, ולא כלום בחיפה.. הדבר היחידי, זה שהוא פשוט הלך לשם
להמון שנים והתקדם.. מילא היית אומר דוידוביץ', בנאדו, אהה בסדר.. אבל עידן טל לא חייב כלום לחיפה,
ואם הוא הולך בשביל שכר, זה לגיטימי, גם אתה היית הולך אם היו מציעים לך 500 אלף דולר לעונה בלי להסס
בכלל.. בקיצור עזבו אותכם שטויות, זה פשוט יהיה ענק.. זנדברג וטל שוב ביחד, בואטנג ואלברמן? שולטט..
איזה בונה עליו אחי, הוא היחיד בקבוצה שקיבל שחרור בלי לבקש.
בבית"ר שנה הבאה כמעט סגור.
יהיה כיף!
עידן טל חייב לאוהדים, שבן אדם מנשק את הסמל של הקבוצה זה מראה חיבור ושבן אדם בא ואומר לאוהדים שהוא אוהב את מכבי חיפה ואחרי זה הוא למה מי אלה מכבי חיפה זה שחקן זונה ותכלס אם מכבי חיפה לא הייתה לוקחת אותו הוא לא היה מתקדם לשום מקום כנ"ל זנדברג שבלי מכבי חיפה היום הוא היה אפס.
בקיצור עידן טל לא חייב למכבי חיפה כלום אבל הוא בהחלט חייב להרבה מהאוהדים
וגם דוידוביץ' חייב הרבה למכבי חיפה ולאוהדים שלה כי אם הוא היה בקבוצה אחרת והוא היה נפצע כמו פעם אז היו מעיפים אותו
ואם הוא היה עושה טעויות מפגרות באירופה אז כל קהל אחר כבר היה מקלל אותו ושורק לו בוז אבל האוהדים המשיכו לשיר לו ולעודד אותו ועכשיו הוא רוצה לעבור לביטר בגלל כסף אז אתה יודע מה הוא בידיוק כמו כל השחקנים היום - זונות של כסף
I LOVE INTER
1. הוא יכל גם בלי חיפה, הוא יכל להתפתח בכל קבוצה כמו בית"ר, הפועל תל אביב, מכבי תל אביב ואפילו קבוצות תחתית אז הוא הגיע לחיפה ובחיפה התפתח הוא יכל גם במקום אחר.
2. עידן טל לא חייב שקל לאוהדים של חיפה, הוא שיחק שם גמר חוזה, חתם חוזה חדש בבולטון ועכשיו בבית"ר הכרטיס בכלל לא של חיפה ושום שחקן שעוזב קבוצה לא חייב לקבוצה שום דבר.
ההחלטה שלו נכונה הוא רוצה ללכת למועדון שיהיה הכי קרוב לאירופה בשנים הקרובות, אז בית"ר היא האפשרות הטובה ביותר, הוא רוצה ללכת לקבוצה שתשלם לו כמו שבולטון משלמת לו אז הוא הולך לבית"ר אין פה שום סיבה למה שהוא יחזור לחיפה.
יהיה כיף!