המדד שלהם לא מסמל שום דבר.
התפרעות של האוהדים יכולה להיות אצלהם שירה המונית או שתיית בירה מוגזמת ולהתנהג מוזר אבל התפרעות זה לא, המדד של ההתאחדות בארץ של הגזענות הוא לא מדד לשום דבר אותו דבר גם המדד של אופ"א לגביי האוהדים של ליברפול.
המדד שלהם לא מסמל שום דבר.
התפרעות של האוהדים יכולה להיות אצלהם שירה המונית או שתיית בירה מוגזמת ולהתנהג מוזר אבל התפרעות זה לא, המדד של ההתאחדות בארץ של הגזענות הוא לא מדד לשום דבר אותו דבר גם המדד של אופ"א לגביי האוהדים של ליברפול.
יהיה כיף!
|
|
סוף סוף תגובה הולמת של מישהו מליברפול. אחרי התגובה הבריטית הטיפוסית של ריק פארי מגיע טום היקס ופותח פה על אופ"א.
בראיון שנתן אמר טום היקס "אופ"א נתנו רק 17,000 כרטיסים לקבוצות למרות שהם ידעו שליברפול יכולים להביא גם 40,000 אוהדים. הליצן הזה מאופ"א לא יודע על מה הוא מדבר [כאשר הוא קורא לאוהדים של ליברפול הכי גרועים באירופה]. זו דוגמא קלאסית לבירוקרט שמנסה להפיל את האשמה שלו על מישהו אחר. לא היה להם ניהול נכון של הכרטיסים וסידורי אבטחה מתאימים. היו הרבה אוהדים ששילמו ממיטב כספם בכדי לראות את המשחק ובכניסה לאיצטדיון נאמר להם שאין יותר מקום. זה אומר שהם [האוהדים] משוגעים?"
ובנימה קצת יותר אופטימית אמר היקס כי התוכניות לאיצטדיון החדש הסתיימו והוא לא יכול לחכות עוד עד שיראה אותן לאוהדים (שבטוח יאהבו את מה שתוכנן)
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
אולי הם פרועים ואלי לא אבל הם עדיין האוהדים עם השירים הכי טובים באירפה
אפילו שאני אוהד ארסנל..
הם פשוט מקנאים
והנה אופא מוכיחה כמה שהיא ארגון של זבלים!
פלאטיני חוזר בו בכך שהוא אומר שהאוהדים של ליברפול הם לא הכי גרועים באירופה
![]()
את האוהדים של ליברפול אי אפשר להאשים בבעיות אשר קראו בגמר ליגת האלופות באתונה לפני שבועיים והם בהחלט לא האוהדים הבעייתיים ביותר באירופה. אלה הם הדברים שאמר נשיא אופ"א מישל פלאטיני לסוכנות החדשות העולמית ביום שלישי הזה.
נשאלה השאלה אם האוהדים של ליברפול הם אלה שגרמו למהומה באחד השערים לפני המשחק נגד מילאן באצטדיון האולימפי, פלאטיני השיב: ,לא אנחנו לא יכולים להגיד דבר כזה, אנחנו לא יכולים להצביע על עף אחד בשלב הזה.
הנושא הוא לא אם הם אנגלים או ספרדים, מועדון הזה או אחר, הבעיה היא עם האוהדים שנוסעים למשחקים ללא הכרטיסים ואלה יכולים להיות כל אחד.
הנשיא הוסיף: הסיפור הזה ישן. אנחנו יודעים הזאת, הבעיה היא שיותר ויותר אוהדים אנגלים נוסעים אם הקבוצות שלהם מאשר במדינות האחרות.
פלאטיני, הכחיש את ההתבטאות של השבוע שעבר וטען "לא! הם ללא ספק לא האוהדים אם ההנהגות הגרועה ביותר באירופה. וזה רשמי.
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
לליברפול יש את הקהל הכי טוב באירופה
קהל מרגש ביותר
הוא לא מפסיק לעודד לשיר להקפיץ את כולם
הולך איתם בטוב וברע
גם כשהיו בפיגור 3-0 לפני שנתיים בגמר לא הפסיקו לשיר .. קהל אחד הגדולים בעולםם
מסכים עם כל מילה אין לי מילה רעה לגביי האוהדים של ליברפול אפילו שאני לא ממש אוהב את הקבוצה הזאת, האוהדים שלה זה פשוט מדהים איך כולם שרים ביחד פול תמיכה מכל אוהד פשוט יפה!
יהיה כיף!