אני לא ארחיב על ההתחלה כי זה לא חשוב - אבל בקצרה, איזה אחת נדלקה עליי והתחילה איתי ;]
אני נפגש איתה מחר (ובשבת), ותהיתי אם יש לכם רעיונות כאלה למעין דייט ראשון-שני...
(כיתה י-י"א, אם זה משנה)
תודה
אני לא ארחיב על ההתחלה כי זה לא חשוב - אבל בקצרה, איזה אחת נדלקה עליי והתחילה איתי ;]
אני נפגש איתה מחר (ובשבת), ותהיתי אם יש לכם רעיונות כאלה למעין דייט ראשון-שני...
(כיתה י-י"א, אם זה משנה)
תודה
|
|
סרט,סתם לאכול גלידה,מסעדה,סתם להסתובב ולמצוא מקום נחמש לשבת ולדבר
אין משהו מיוחד
מה שעושים בכל הדייטים
Look at the stars,"
Look how they shine for you,
And everything you do,
" ...Yeah, they were all yellow.
כן, גלידה וזה כבר חשבתי...
סרט זה קצת רחוק...
וסבבה, להסתובב וזה בכיף... אבל פעמיים? כאילו נראה לי קצת מפגר סתם ללכת 2 דייטים ברצף, ואולי לתפוס איזה גלידה או משהו בדרך :X
ממש לא מפגר, עם היא נהנתה בפעם הראשונה אפשר לחשוב לעשות את זה שוב =]
פשוט תדבר ותיהיה פתוח איתה ותשאל אותה איפה היא רוצה להפגש ומה היא אוהבת..
פשוט תזרום ...........................
לכו לבית קפה עם אוירה מתאימה
דייט שני סרט - קומדיה רומנטית ואח"כ או אליך הביתה או לגן ציבורי שיש בו פרטיות
לכו תישבו באיזה פארק או משו תתחילו לדבר תגיד לה אם זה יכול להתפתח מהמצב שאתם ניצאים בו ופיתאום תגלה את עצמך חצי ערום o.O//
חח תעשה הכל חוץ מהקטע האחרון..
או שפשוט תילכו נגיד לאיזה מסיבה או משו
![]()
כן כן אני הוא Dan1 האחד והיחידשיניתי כינוי
![]()
אחת הטעויות הכי נפוצות. אף פעם אל תשאל אותה לאן היא רוצה ללכת בדייט. מבררים את הטעם שלה במקומות במהלך שיחה אבל באופן עקיף. אחרי הכל גבר צריך להיות מוביל, בלתי צפוי, ובטון בעצמו בשביל ליצור משיכה.
אני מציע לך בדייט ראשון לצאת לפארק שם אתה יכול להתחיל ליצור את המשיכה.
סרט- אחרי שאתם יוצאים כבר חודש לפחות.
DimA
האמת ששאלתי אותה ב-SMS לאן היא חושבת שכדאי ללכת.
בסוף התוכניות שונו, והלכנו המון. המון.
בקצרה, הלך ממש טוב :]
שב איתה תכיר אותה אבל שתכיר לך צד טוב אחר כך כבר תעשה את השטויות שלך אם תמשיכו ואם היא ממש ממש סבבה וזורמת תנסה אולי גם בסוף לנשק אותה.....אבל שתראה לך כל היום שבא להה
אני רוצה לחזק פה את Paradox, אחד ה"מבחנים" החשובים שלכם שיכול לקבוע מאד מה היא תחשוב עליכם עוד לפני הדייט הוא כמה שאתם החלטיים ואסרטיבים. כל אישה רוצה את התכונות האלו בגבר שלה.
אתה הגבר, אתה החלטי, אתה יודע מה טוב, אתה שלם עם ההחלטות שלך.
וואלה באמת משמעם חח