ברוך הבא תהיני
ברוך הבא תהיני
|
|
שלום חומד נעים להכיר![]()
אתם כל יום מחדש גורמים לי להרוויח עוד ועוד כסף...
אם רק חברי הינקים יכלו לראות אותכם ואת הדיבור שלכם - Boy הם ממש היו Lucy in the Sky with Dimonds......... והמבין יבין...
ולמי שהגיב פה בעמוד הקודם, גם לשמאלנים יש דעה, ובניגוד לישראל, בכל מקום אחר מקבלים אותם. מה ניתן להסיק מכך?
א. אתם שונאים את עצמכם.
ב. אתם היחידים בעולם שלא אוהבים אנשים בתוך העם שלכם עם חשיבה שונה ואף ממציעים עליהם שמות (בארצוץ אחרות מקבלים אותם ולא ממציעים עליהם שמות).
ג. אתם לא מסוגלים להכיר בהם והולכים לפי הימין שולל. הימין מראה לכם לאורך כל המאה-20 שהוא רק הביא אסון. 150 מיליון אנשים שילמו בחייהם בגלל הימין ואתם עדיין דבקים בכך. פשוט בושה.
ד. מכל העמים בעולם, אתם היחידים שחושבים שהם הטובים ביותר - והחדשות הם: אתם לא. אתם הגרועים ביותר.
אני סיימתי את חלקי ולא רב יותר.
המשך יום מהנה,
Jay.
If everyone cared and nobody cried
If everyone loved and nobody lied
If everyone shared and swallowed their pride
We'd see the day when nobody died
מה עשיתם מהאשכול חח
ברוכה הבאה..
תהני.. :]
ברוכה הבאה בייב =]
איך חשבת שתהיה לך שגיאת כתיב אם אתה רק רושם KKK
חוץ מזה יש גם את הניאו נאצים
ואני לא יודע אם שמעת על blackwater ממש הקימו צבא פרטי של יוצאי יחידות מיוחדות פשוט עושים מה שבא להם ועוד בוש שכר חלק מהם לעיראק.
ומה עם המלחמה בעיראק בוש הורג חפים מפשע בעירק, העם הטהור האמריקאי רק בשביל שהדלק לא יעלה יותר מדולר לגלון, אלפי חיילים מתים בשנה בשביל כסף, אז ג'ייסון בכל מדינה יש את החרא שלה, בכל מדינה בעולם יש מידי פעם שלטון חרא, ובכל מדינה יש התפלגויות, בארה"ב אין את הדמוקרטיים והליברלים? אין הפגנות אלימות של הליברליים? או של הדמוקרטיים?
לא רצחו את קנדי? לא ניסו לרצוח את רייגן?
מה קרה ב60 שנה הראשונות של ארה"ב?
תחכה ותאמין לי הכל יסתדר.
אתה יכול לתת עובדות לאנשים שאולי קצת לא מבינים בהיסטוריה אבל בתור חובב היסטוריה כמוני, אני יודע קצת עובדות פה ושם...
בנוגע להתחממות כשדור הארץ, יש הרבה מה לעשות וישראל עושה המון, היא עברה לגז בישוול ליצירת חשמל, היא בונה קיבוצים שמשתמשים רק בחשמל סולארי ועוד...
נערך לאחרונה על ידי Haviv; 11-06-2007 בשעה 11:55.
באמת מה נהיה מהאשכול הזה..
קודם כל תודה לכולם על התגובות.
שנית כל, בכל הנושא שהתפתח פה, שכל אחד יעזוב, תפסיקו להתפלסף. בכל מה שכולכם אומרים יש צדק ועם זאת כולם טועים.
העולם הוא לא שחור ולבן, אם היה כזה אז הכל גם היה מסתדר בקלות. העובדה שיש כל כך הרבה קשיים ובעיות זה כי הדברים הם לא חד משמעיים, יש הרבה גוונים והחוכמה למצוא את הגוון הנכון.
אין טעם בריבים והוויכוחים שהתפתחו פה, לצערנו גם אם תמשיכו להתווכח לא נגיע לשום מקום ושום פתרון לא יתקבל.
ג'י, יש הרבה דברים חכמים ונכונים, אני מבינה את הכעס והמירמור שלך כלפי ישראל והמנטליות הישראלית, אבל תהיה בטוח שאין מקום מושלם ומדהים כמו שאתה מצייר את ארה"ב יש שם הרבה דברים פי כמה וכמה חמורים מהדברים בישראל. חבל שירדת מהארץ ושאתה כ"כ שונא ופוגע בשמה. אבל כל אחד בוחר את הבחירות שלו בחיים.
אני מקווה שהדיון בנושא הזה יחתם עם התגובה שלי ולא יימשך כי אני בעד וויכוחים, אבל כשיש בהם טעם.