נכון המשחק מייפל סטורי אז אני מכורר אליו אני כול היום עליו ואני מתחיל לקבל ציונים של 50 ו40 סמאקקקקק
המורה לא רוצה להעביר אותי כיתהה =( יזה זין ואני מנסה להפסיק ולא מצליחחחחח מה כדאי לי לעשותתתת![]()
|
|
למחוק מהמחשב אחי!!!!! זה הכי טוב
תעשה האק פליי בצ'אנל אחד בפרי מרקט..
זה יפתור הכל..![]()
גם לי היה את זה אחי , פשוט נתתי את השחקן לחברים ומחקתי תמשחק ונגמר :]
תנסה אולי למחוק אותו מהצג
עם זה לא עוזר
תעשה האקים ואז תהיה באן
או שפשוט תמחק כל פיסת נייר שקשורה למייפל וזהו
גם אני שיחקתי בזה עד שההורים שלי מחקו לי כי זה מחשב משותף(=חראאא) והם לא נותנים לי להוריד לא כלום
אבל יש לי אתרים ובת דודה שלי משחקת בשחקן שלי אז חפיף ולפעמים אני בא אליה לשחק.
אני הכנתי את זאת
הכינוי הוא שלי מפורום אחר
תודה לי על הסט
את אור אהרון אי אפשר לעצור
לדעתי תגביל את עצמך, כל יום תוריד חצי שעה ממשך השימוש שלך במשחק ובסוף תישאר על שעה וחצי גג. ותוכל לחזור לחייך האמיתיים :]
תקשיב, אתה לא חייב למחוק את המשחק מהמחשב בשביל לדעת כמה שהציונים שלך חשובים לך ושאתה צריך להפסיק.
מה שאתה צריך לעשות זה קצת לתפוס את עצמך, להחדיר לך טוב טוב למוח, הכי טוב שאפשר שלימודים זה חשוב, ואתה חייב להשקיע בשביל עצמך ולא בשביל אף אחד אחר..
הרי אם תמחק את המשחק זה לא יביא כלום.. אתה צריך להתרגל לשבת וללמוד כמו שצריך.. ההצלחה רק בידיך והיא לא תלוייה באף אחד, רק בך ובתנאי הלמידה שלך..
אני בטוחה שאתה תצליח אתה רק צריך טיפה להתאמץ.
תעשה לך סדר יום מסודר ותשאיר לך זמן לשחק במשחק, אבל אני מציעה שזה יהיה אחרי כל החובות שלך בקשר ללימודים, אחרת אתה תסחף עם המשחק הזה ולא יצא לך לשבת ללמוד בכלל..
תזכור שהכל בידיך, ואתה מסוגל..
שום דבר לא עוצר אותך אני בטוחה שאתה תצליח
ב ה צ ל ח ה (:
you dont know how deep you can ride ,untilyou cant get outS U R F
תקשיב, אתה לא חייב למחוק את המשחק מהמחשב בשביל לדעת כמה שהציונים שלך חשובים לך ושאתה צריך להפסיק.
מה שאתה צריך לעשות זה קצת לתפוס את עצמך, להחדיר לך טוב טוב למוח, הכי טוב שאפשר שלימודים זה חשוב, ואתה חייב להשקיע בשביל עצמך ולא בשביל אף אחד אחר..
הרי אם תמחק את המשחק זה לא יביא כלום.. אתה צריך להתרגל לשבת וללמוד כמו שצריך.. ההצלחה רק בידיך והיא לא תלוייה באף אחד, רק בך ובתנאי הלמידה שלך..
אני בטוחה שאתה תצליח אתה רק צריך טיפה להתאמץ.
תעשה לך סדר יום מסודר ותשאיר לך זמן לשחק במשחק, אבל אני מציעה שזה יהיה אחרי כל החובות שלך בקשר ללימודים, אחרת אתה תסחף עם המשחק הזה ולא יצא לך לשבת ללמוד בכלל..
תזכור שהכל בידיך, ואתה מסוגל..
שום דבר לא עוצר אותך אני בטוחה שאתה תצליח
ב ה צ ל ח ה (:
you dont know how deep you can ride ,untilyou cant get outS U R F
איך אפשר להיות מכור למשחק האידיוטי הזה?
גם אני משחק במישחק הזה אחלה מישחק,אבל כל דבר צריך לעשות במידה.אני משחק במחשב 3 שעות ביום וככה אני לא יורד בלימודים ויוצא לי גם להנות.
תבין בנאדם זה ממכר שיושבים הרבה פשוט תעשה לעצמך גבולות כי עם לא אתה תישאר כיתה-כמו חבר שלי )=
אין לא יכול, יש לא רוצה.
תחשוב לבד
וזה בידיוק מה שהיה לי אם משחק אחר היה לי מזל שזה היה עוד בכיתות ז-ט.
עכשיו כבר פרשתי....
Desperate, I will crawl
Waiting for so long
No love, there is no love
Die for anyone
What have I become
זה החיים תחיה עם זה או תתאבד ...
נערך לאחרונה על ידי polsen; 11-06-2007 בשעה 15:46.
|
|
In this time are we loving"|
Or do we sit here wondering
Why this world isn’t turning round
"It’s now or never
|
תומר