הבן אדם הזה פשוט תותח כבר איפשר לישמור את זה בבטן הייתי חייב שים פה ככה תודת הוכרה מימני אחי אליך
אחי באמת כל הכבוד לך!!!...
תיראו...
יש מישחק יש פה קטגוריה שלו גם maple story אז יש במייפל סטורי קטגוריה של האקים זה כמו קודים כאלה צ'יטים אני יודע איך תיקראו לזה קיצר הוא מנהל את ההאקים ועכשיו החברה של מייפל סטורי עשתה חסימה שחסמה תהאקים ובישביל להפעיל האקים צריך תוכנה ועוד משו שנקרא סי טי ובסי טי יש תהאקים והתוכנה תומכת בסי טי וביזכות התוכנה רק אפשר לעשות האקים..
עכשיו את התוכנה יש בקושי ל כמה אלף בכל העולם ניראה לי אני רק מעריך זה לא חייב להיות מדוייק אבל בכל אופן אני לא ראיתי אף אחד שהישתמש בהאקים כבר כמה ימים ואני רואה כמה עשרות אלפים בכל יום אז זה מעיד על זה שזה כל כך נדיר...
עכשיו לא רק זה הוא גם בנה סי טי ופירסם אותו לאטרף..
בקיצור בעלים אני ממלליץ לכם לעלות אותו דרגה לפחות כי הוא עושה תעבודה פרפקט!!!
אההההההה!!!
ושלא נישכח כמו שאתם יודעים תמיד יש תספאמרים אז יש איזה פורום קוראים לו fx* [אין מה לצנזר תשם כי הוא פורום מיסכן לא הייתי ממליץ =\]
אז בקיצור שמה בפורום סגרו את ההאקים ביגלל הספאם אז עכשיו כל הספאמרים היתחלקו וגל גדול הגיע אלינו אז intrafire ראה שהספאמרים האלה לא מפסיקים להספים וכל שניה פותחים נושאים איך מפעילים תסי טי התוכנה לא פועלם וכאלו ספאמים אז קיצור הוא ראה שיש ספאם והחליט לתת להם תאי סי ומהשעות 2 עד 4 יש עזרה מימנו הוא עוזר להם אזז בקיצור כל הכבוד לך!!!

ציטוט ההודעה