היום הלכתי למקום הזה והבנתי שנמצא שם baium בקומה 14 אז השאלה איך אני עולה קומות במגדל.
ודרך אגב כמה קומות יש?
היום הלכתי למקום הזה והבנתי שנמצא שם baium בקומה 14 אז השאלה איך אני עולה קומות במגדל.
ודרך אגב כמה קומות יש?
|
|
אין לך סיבה ללכת אליו
אתה צריך בהתחלה להעיר אותו ולבד אתה לא יכול להתמודד נגדו, במכה הוא הורג אותך צריך פרטי ענקי וחזק במיוחד כשאתה משחק ב7X...
יש 14 קומות, וכדי לעלות אתה צריך כמה פעמים להיות שם לבד ולחפש או ללכת אם מישו שיודע את הדרך...
שאלתי אתה זה בגלל הסובקלאס יש חלק שצריך ללכת על ביום ולתת לו כמה מקות עד שתפול החרב הגעתי לחלק הזה של הקווסט ואני צריך לדעת...
אההההההההההה
:-)
אז תגיד...
אתה צריך להיכנס דרך הדלתות \
יש כאלו דלתות גדולות הם נפתחות כול כמה זמן
אתה צריך להעיר אותו איכשהו
זה כתוב נראה לי ולהביא לו כמה מכות כדי שהחרב שקיבלתה תהיה בדם של
באיום
לך עם מישהו שיעיר אותו, כי ביום הורג מייד את מי שמעיר אותו.
אז שמישהו שבא איתך יעיר אותו, ואתה מהר תן לו מכה ואז BSOE לפני שהוא מגיב.
אתה צריך להעיר אותו[bauim] ? חשבתי מתי שהורגים אותו צריך לחכות כמה שעות איך מעירים אותו ?
מה זה פארטי ענקי וחזק פארטי זה מקסימום 8-9 אנשים אם אני לא טועה עלק פארטי אתה צריך קלאן שלם
ואולי אפילו זה לא יספיק
יש 14 קומות BAIUM בקומה האחרונה אם אני לא טועה אתה צריך ITEM מיוחד כדי להגיע לקומה 5
אבל זה תלוי בסרבר
חחחחחחחחחחחחחחחח חזק שפכת אותי עלק תן מכה ואז מהר BSOE אחהחהחהחחה חחחחחחחח מה הקשר סאב קלאס וביום????????
LOL
נערך לאחרונה על ידי ariel11; 25-06-2007 בשעה 23:57.
במשימה לסאב אתה צריך לתת לביום מכה עם איזו סכין כדיי שיהיה עליה את הדם שלו ואז להביא אותה למישהו. בגלל זה אתה צריך שמישהו יעיר אותו, ימות, ואז אתה תתן מכה ורז מייד BSOE כדיי להצליח המשימה.
זה שאתה משחק בשרתים שקונים שם את כל האייטמים מחנות לא אומר שאין קשר בין ביום והמשימה לסאב.
מאיפה אני משיג את המגילה לחזרה מהירה לעיר?