קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיון] יום השנה למותו של כריס בנואה
    על ידי YaniVOD בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 22-06-2008, 23:17
  2. כריס בנואה מת :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(
    על ידי ToRnAdO בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 41
    הודעה אחרונה: 09-07-2007, 16:00
  3. כריס בנואה ז"ל
    על ידי ttaall בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 26-06-2007, 03:00
  4. [דיון רשמי] Windows Vista \ Office 2007
    על ידי CoreOxide בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 71
    הודעה אחרונה: 23-01-2007, 20:23
  5. תגובות: 24
    הודעה אחרונה: 19-11-2005, 11:32
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 11 מתוך 11

כריס בנואה ז"ל (1967-2007) - דיון רשמי

משתמש משקיע
    שם פרטי
    גלעד
    לייקים
    1
    נקודות
    0

ברירת מחדל כריס בנואה ז"ל (1967-2007) - דיון רשמי

המתאבק ומשפחתו נמצאו מתים

כריס בנואה בן ה-40, אחת הדמויות המוכרות והאהובות בעולם ההיאבקות, ככל הנראה רצח את אשתו ואת בנו בן ה-7 והתאבד. המניעים שלו לא ידועים

הלם פקד את עולם ההיאבקות המקצוענית בארה"ב. כריס בנואה, אחת הדמויות המוכרות והאהובות בעולם הזה בעשר השנים האחרונות, ככל הנראה רצח את אשתו, נאנסי, ואת בנו בן ה-7, דניאל, והתאבד מיד לאחר מכן הלילה (בין שני לשלישי) בג'ורג'יה שבארה"ב.

למרות שבני המשפחה נמצאו כולם ללא רוח חיים באותה העת ולמרות שאין עדים נוספים, המשטרה מתייחסת למקרה כאל מקרה רצח. כרגע, אין עדיין אישור רשמי שזהו אכן המקרה, לפחות עד לקבלת תוצאות של בדיקות מעבדה נוספות, כך אומרים במשטרה. הגופות נמצאו בשלושה חדרים שונים בבית, זאת לאחר שאחד השכנים הזעיק את המשטרה.

בנואה בן ה-40, שהיה אמור להגיע ארצה בקיץ שעבר, יחד עם שלל כוכבים אחרים של ה-WWE, הוא אחת מדמויות אבן היסוד של התעשיה הזאת בארה"ב. בשנה שעברה ביכה בנואה את מותו חברו, אדי גאררו, מדום לב שנגרם, ככל הנראה, ע"י שימוש בסטרואידים.

בנואה היה אמור להופיע באחד מאירועי ה"פיי פר-וייו" של פדרצית ההיאבקות המקצוענית בתחילת השבוע, אולם הוא הוחלף ברגע האחרון בשל מה שתואר כ"סיבות אישיות", ה-WWE ביטל את שידוריו ואירועיו האחרונים, לאחר היוודע דבר מותו של בנואה.

הקריירה של כריס בנואה כמתאבק היתה רצופת תארים והצלחות, אך הוא עבר גם מספר רב יחסית של פציעות קשות וניתוחים. בנואה נולד במונטריאול שבקנדה וב-1980 עבר לארה"ב והחל את קריירת ההיאבקות שלו.

עד לתחילת שנות ה-90, בנואה הפך לאחד השמות החמים בענף ובאמצע העשור הוא כבר כיכב ב-WCW. בשנת 200 הוא חתם על חוזה ב-WWE והפך מיד לאחד הכוכבים המובילים של הפדרציה. בשנים האחרונות הוא התאבק כחלק מהקאסט של התכנית "smackdown" וכאמור, הוא היה אמור להגיע ארצה יחד עם שאר כוכבי התכנית בקיץ האחרון, אולם מלחמת לבנון השניה גרמה לביטולו של הביקור.

^^כתבה זו נלקחה מאתר -ONE .^^

כריס בנואה ז"ל. היה מתאבק ענק

לכתבה כפי שפורסמה ב-ONE:
    http://www.one.co.il/cat/articles/article.aspx?id=94287&bz=6

לכתבה כפי שפורסמה ב-SPORT 5:
    http://www.sport5.co.il/Articles/Article.413.22024.html

לכתבה באתר ה-WWE:
    http://www.wwe.com/inside/news/benoitdead

אבידה ענקית לעולם ההאבקות. אני עדיין לא מצליח להבין למה הוא עשה את זה לעצמו. יהי זכרו ברוך.

פעם היה כייף....

2. קישורים ממומנים

מתאבק ענק
    רוצח זבל
    R.I.P

משתמש מתקדם האוואטר של CR7
    לייקים
    0
    נקודות
    117
    משפט מחץ
    קשה באימונים קל בזיונים ! ! !

ציטוט נכתב במקור על ידי SharpShooter27 צפיה בהודעה
    מתאבק ענק
    רוצח זבל
    R.I.P
    מי אמר שהוא רצח כלום לא בטוח עדיין !

הוא היה המתאבק האהוב עליי !!!! בנואה !!!!

חבל, RIP

מתאבק גדול
    מוות גדול
    אולם היאבקות גדול
    אבל תמיד הקבר קטן

חבל על המישפחה שלו

מהיום זה כריס בנואה ז"ל

ציטוט נכתב במקור על ידי Cobra Benoit צפיה בהודעה
    מי אמר שהוא רצח כלום לא בטוח עדיין !

הוא היה המתאבק האהוב עליי !!!! בנואה !!!!
    סעמק
    איך אני שונא ת'אנשים שאומרים בכוונה כי הם לא רוצים שזה יהיה ככה

הוא רצח
    הרג
    את הבן שלו
    ואת אשתו

מתאבק תותח ומעורך כל כך.. נחשב לאחד המתאבקים הגדולים של העשור. אם היינו מדרגים.. הייתי שם אותו מקום שלישי, אחרי בראט ואנגל.
    ראיתי היום שוב את הסרט הדוקומנטרי עליו (Hard Knocks), ממליץ לכולם לראות. כל כך שונה לראות את הסרט הזה שנית, הפעם בידיעה שהוא כבר איננו.. זה פשוט בלתי נתפס.
    לא השתעממתי אפילו לרגע.. כל כך הרבה קרבות, רגעים ואירועים מרתקים ומרגשים.. קריירה כל כך מעניינת.
    אם אפשר להגיד עליו דבר אחד, זה שההיאבקות הייתה הכל בשבילו בחיים, והכל אצלו בא מהלב-לרגע לא היו לא מחשבות על להיכנס להיאבקות ולעלות בקריירה וברמה כדי להתפרסם ולעשות כסף.. אלא רק מתוך מניע עמוק עמוק שהיה אצלו בלב עוד מההתחלה- להתאבק.
    הדיינמייט קיד היה המודל מספר אחת שלו, והרבה מהלכים שהוא היה עושה כמעט בכל קרב בזירה, לקוחים מה"בוק" שלו (סופלקס "מהיר", דייבינג הדבאט, סופלקס "גרמני" וכו').
    היה שלב לקראת הסוף בסרט שבו מראים איך הוא זכה להגשים את חלומו, ולכות באליפות בראסלמנייה 20, שלדעתי הייתה אחת הטובות והמרגשות ביותר. ממש לקראת הסוף, הייתה התמונה (הסרטון) המפורסמת שלו עם אדי, מחבקים אחד את השני בסיפוק ובגאווה שאי אפשר לתאר במילים, ופשוט פורצים בבכי של התרגשות, לעיני כל הקהל המרוגש והמריע. אחרי הרבה זמן, בכיתי שוב מרסלינג, הפעם לא מהתרגשות, אלא מעצב, על שני המתאבקים הנהדרים הללו שאני עדיין לא יכול להגדיר כ"מתים" .
    אני מקווה שבכל אחד ממעריצי ההיאבקות בפורום הזה, תמיד תהיה התשוקה והאהבה האמיתית בלב לענף המדהים הזה, כמו שהיה ניתן לראות אצל מתאבקים כמותם, ועדיין ניתן לראות אצל מתאבקים כמו טריפל אייץ', סטיב אוסטין, קורט אנגל, שון מייקלס וריק פלייר, אבל כל כך קשה לראות אצל המתאבקים ה"חדשים" בענף ששולטים בו כאילו לא ידעו מה השם שלו ומהי ההסטוריה שלו (אני לא אנקוט בשמות, כדי לא לגרום פה למחלוקות ולמריבות).
    אדי ובנואה, אני, בשם כל האוהדים האמיתיים של רסלינג, גאה בכם ומודה לכם על כל הדברים הנפלאים שהבאתם לענף הזה. אסיים בציטוט של שיר מוכר של לד זפלין, שכל כך גורם לי לחשוב על בנואה ומציג לי אותו כמו שצריך, ממש עושה צדק לשמו, כל כך נכון שזה עצוב. אולי בהמשך אני אעשה סרטון לזכרו, עם השיר הזה-

"If the sun refused to shine,
    I would still be loving you.
    Little drops of rain whisper of the pain,
    Tears of loves lost in the days gone by.
    An inspiration is what you are to me,
    inspiration, look... see."

יהי זכרם ברוך

[youtube]<object width="200" height="150"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/m4l2UUueH5Q"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/m4l2UUueH5Q" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"></embed></object>[/youtube]

איפה ראית אותו ? את הסרט הדוקומנטרי . .

אני חבר V.I.P במספר פורומים לא ישראליים.. יש לי אותו מ2004 (מהיציאה שלו)
    אם אני יוכל אני אנסה להעלות אותו פה (אבל אם אתם יכולים להשיג, אל תהססו, סרט מומלץ ביותר)
    בכל מקרה, צריכים ידע בסיסי באנגלית כך שזה לא יהיה רלוונטי לכל אחד

[youtube]<object width="200" height="150"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/m4l2UUueH5Q"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/m4l2UUueH5Q" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"></embed></object>[/youtube]

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    טל
    לייקים
    0
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    אין כמו סלט טונה טוב בבוקר

יהי זכרו ברוך

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    דניאל
    לייקים
    0
    נקודות
    5

מתאבק גדול חבל עליו כל כך...זה שהוא רצח זה 99% עכשיו כל מיני כיוונים חדשים עולים כמו משהו עם בעלה לשעבר של ננסי בנואה וכו'...תמיד נזכור אותך בנואה

כריס בנואה ז''ל

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 20:53.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,803 | הודעות: 8,173,390 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect