אייי איזה פחדדד אני הולך בהרצליה ברחוב היום בערך ב- 12 וחצי כזה.. מדבר בפלאפון צועק ואז איזה אחד קם מהספסל אומר לי למה אתה צועק? לאיפה אתה הולך? מאיפה אתה ? בן כמה אתה? וכו' וכו' שואל מלא שאלות אני עונה לו...
כל הזמן הזה אני ממשיך ללכת ברחוב הוא הולך אחרי ואומר לי תשמע אני מפענח שפת גוף אתה רוצה לבוא אלי עכשיו אני יתן לך טיפול בחינם בו תעלי אלי אז אני אומר לו תשמע אני חייב ללכת עכשיו.... הוא ממשיך אומר לי תבוא אחרי שתסיים פה תחזור לפה ממשיך ממשיך ממשיך
אז אני אומר לו שמע אני חייב לרוץ פעם אחרת והולךךך
חחחחחחחחחח איזה פחדד אחח הייתי חייב לספר... בדרך חזרה חשבתי להתקשר למשטרה וזה דיברתי עם חבר בטלפון מה שקרה וזה כל האוטובוס מסתכל עלי לא הבין מאיפה נפלתי אני מנתק אז איזה איש אומר לי אז למה לא התקשרת למשטרה? היית מעכב אותו 5 דקות ואז המשטרה הייתה באה תופסת אותו בלה בלה בלה אמרתי לו שאני יתקשר והתקשרתי...
במשטרה שאלו אם האיש עדיין שמה וכבר הייתי רחוקק קיצר אמרו לי ללכת להגיש תלונה במשטרה אני ילך מקווה עוד שעה למשטרת הרצליה לספר להם הכל להגיד להם איך נראה האיש.
אאההה איזה הודעה חפירה אבל תשמעו הכל הכל אמיתי מקווה שבאמת בתחנת משטרה יקחו את זה ברצינות ולא ישבו בשקט כמו שהם יודעים לעשות[IMG]http://www.**************/smilies/doubt.gif[/IMG]

ציטוט ההודעה

שיניתי כינוי