10xאבל אני לא צריך...
10xאבל אני לא צריך...
|
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חח לא מגיע לרמה שלך במדיריכים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
קח מדריך ושקע שלי שאני כתבתי אותו לשם שינו, לא כמוך
אם אתה רוצה אני אביא לך עוד הרבה
http://84.94.225.95/~atraf/showthread.php?t=210201
יפה אחי אבל זה מעמיס על המחשב שלי... אני צריך מחשב חדש....
JVIaple Story
רוצים לראות איך עובדים על אנשים? לחצו כאן
בפני ה
,
בשבילי. כי אין לכם משהו אחר לעשות.
בונא ימעפאפאפפפןן ומי אתעה חושב שעשה תמדריך? אני!!!! זה שהעתיקו מהאתר שלי בעיה שלי? אתה כמו -.I.M אתה שופט בדיוק כמוהו זה שראיתה בפורום אומר שמישה פירסם עשה?????? שתוק שתוק למה אני יכול לייבש כל אחד אם הדיבורים החרטטנים שלו ואתה למעלה -H.I.M המדריך שלך ואני יגיד עליו את דעתי בלי שום קשר שיש לי נגדך משהו ורק בגלל הפוזות שלך המדריך שלך מובן לילדך בן שש הוא רק כדי לעשות הודעות להבדיל מימני שאני משקיע כדי שיעריכו אותי!!:o!!!
לעלות הודעות? י'ילד מוגבל מה אני נראה לך מF*P?
מה אתה חושב אני רוצה להגיע ל150 כדי לראות את פורום האקים?
איזה ילדים סתומים יא אללה
ורגע אתה רומז שהמדריך שלחצת אממ (ctrl+C.ctrl+V) ארבע לחיצות אתה יודע מה? חמש בגלל העכבר יותר טוב משלי?
י'מעפן, כמה זמן לקח לך להעתיק את המדיריך? דקה בלחץ?
אני ישבתי כמה שעות וצילמתי וכתבתי הסברים כדי שילדים לא מנוסים במיפל יוכלו לשחק אז סתום את הפה
ורגע שאתה אומר שהמדריך מובן לילד בן שש, אז אתה אומר שזה לא טוב? אני צריך לכתוב עני קותב מדריחימ כדי שילדים לא יבינו?
אתה מחמיא לי בעצם שאתה אומר שהוא מובן לילד בן שש כי זה אומר שהוא מובן ולא מסובך כמו המדריך שהעתקת ואני יכול להתערב שאתה לא יודע עשירית ממה שהעתקת.
ועוד לא ענית לי על השאלה, איך גילית את זה? (לא איך מעתיקים, איך עושים את כל הדברים האלה בהנחה שכתבת את המדריך כמו שאתה אומר)
יאללה סע
מה זה המדריך הזה לשחק משתי מחשבים עם אותו משתמש ???
סע תגיד לאמא שלך הצולעת בגבס קונדומנט לא לי יהומו אני עשיתי תמדריך ואם כל כך כואב לך בוא רד לי אני ילמד אותך איך עשיתי את זה יקקה מתה אל תתחלו איתי ותעשה טובה בפעם הבאה שאתה רואה תשם שלי אל תכנס תחסוך לי תדיברוים שלך ואני ממש לא העתקתי מ-*** ימוגבל מיסכן ילד חסר חיים הומו משתרלל הילד שפירסם את המדריך ב-*** העתיק מהאתר שלי עכשיו סע סע לי מהעניים יילד חסר חברים מיסכן.