Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
|
|
4X4
מקבלים שם מלא טיפים
נערך לאחרונה על ידי CrazyRobot; 07-07-2007 בשעה 17:35.
my series list
(תלחצו על הכותרת של הרשימה)
http://www.atraf-f.net/zipped/year2007/laugh/tv.jpg - קרדיט לZipped
נערך לאחרונה על ידי חנצ'וווק; 07-07-2007 בשעה 21:39.
you dont know how deep you can ride ,untilyou cant get outS U R F
חופשי מקדונלדס ..חוף סתם משעמם יבש
על מה ת'מדבררר [:
הכי מתאים לי לעבוד בחוף הים![]()
פנאן, בכיף [:
מקדונאלדס זה אחלה מקום :].
טוב..דעתי האישית: קודם כל לפניי כל המשכורות..הכיפיות והכל תבדקי את הסביבה...תבדקי אם הבוס שלך נחמד או סתם איזה אחד שרק רוצה שיהיה לך רע..אחריי זה תחשבי על המשכורת ועל הנוחיות ...לפי דעתי חוף יתאים לך בהפסקות שלך להירגע קצת ולתפוס שמש זה סבבה
אמרו לפני ואין לי הרבה מה להוסיף.
אני אישית לא יכול להמליץ על יותר טוב ממקדונלד'ס. תנאים טובים, אפשרויות קידום ועוד. מה גם שיש יתרון ענק - ארוחה חינם על כל משמרת... מתאים לחביות שבינינו..
בכל מקרה - לכי על מקדונלד'ס.. שם מרוויחים קבוע לא משנה כמה כסף עשיתם באותו יום, לטוב ולרע.
שני, אחרי שאני חושב על זה, יש לך סיכוי להתקבל לשם.. רק קחי בחשבון שאת עולה לכיתה י'ב.. מה שאומר גיוס, דבר שלא יתן לך הרבה כי ממילא בחורף לא הרבה באים, וכשמתחיל הקיץ, יכול להיות שתקבלי מועד גיוס של שבועים אחרי סוף הלימודים.. כך שתיקחי בחשבון שעבודה כזאת תהיה טובה רק לחודשיים האלה.. מה גם שבחורף את תהיי בת 18.. מה שאומר שהברוטו שלך הוא כבר לא הנטו.. מתווסף מע"מ, מיסים, ביטוח לאומי ועוד עוד.. אז תחשבי אם שווה לך לעבוד.. תראי את זה לעתיד.. גם אם תרוויחי, בהגזמה, 7,000 בחודשיים של החופש (מה שלא יקרה כי חודש אחד אוטוטו מגיע לאמצע), אין לך מה לעשות איתם.. הכסף הזה קטן.. חוץ מלדברים הקטנים, אין השקעה אמיתית.. למרות שאסור לזלזל! דין פרוטה כדין מאה!
זה מה שיש לי להגיד.
המשך לילה שקט,
Jay.
If everyone cared and nobody cried
If everyone loved and nobody lied
If everyone shared and swallowed their pride
We'd see the day when nobody died