אני בעודי מחפש עבודה והיום דודה שלי באה כמו בכל 3 השבועות האחרונים שאני ישטוף לה את האוטו רק חיצוני, ה"מחירון שלי" זה 10 שקלים היא נתנה לי בפעם הראשונה 15, בפעם השנייה 15 והיום 20.
שילשום שטפתי לאבא שלי ת'מכונית רק חיצונית הביא לי 10 שקלים ומחר אני עושה לו פנימית עם שואב אבק וממש ניקוי יסודי (האוטו שלו זה מזבלה) והוא יביא לי 40 שקל=]
יש לי עוד 40 שקל שקיבלתי מסבא שלי מהצד השני לביזבוזים ועוד 10 שקלים עודף ממשהו. ועוד איזה כמה שקלים.
זה כל מה שהרווחתי בנתיים בחופשה המזדיינת הזו :| אני בן 16, רשום בלשכת התעסוקה מגיל 14, יש כרטיס עובד, מגיל 14 אני עובד בחופשים אבל החופש הזה הכי דליל שיש. לא מצליח למצוא עבודה בלי פרוטקציה, בגיל 14 עבדתי אצל אימא שלי במישרד, בגיל 15 עבדתי עם השותף של אבא שלי והשנה- חוץ מהשטיפת מכוניות הזו- כלום.
מזל שההורים שלי לא לוקחים לי מהרווחים בשטיפה על הסבון והמים ;|
אני הולך כל שבוע ללשכת התעסוקה, שואל מה קורה.. אם יש עבודה וזה.. אומרים לי אין בנתיים. אני רוצה לעבוד בהכול חוץ מזנות חחח אני לא "רוצה לעבוד רק במיקצוע שלי". אני שואל בכל המקומות שאני הולך עליהם אם צריכים עבודים, התקשרתי ל5 קייטנות. הכול תפוס, מלא. ועוד לפני החופש חיפשתי במקדונלדס וכל רשתות המזון מהסוג הזה. בפיצה האט אפילו שאלתי אם אפשר להיות נציג שירות- לא.
אני כבר מיואש ואני ממש רוצה לעבוד כוסעמוק! והחופש עוד ארוך ואני חושב על אילו עבודות אני יכול לעשות ואני רוצה להרוויח כסף שיהיה לי משלי שאני לא יצטרך לקחת מההורים שלי ליציאות.
בשנים הקודמות בימים האלה של החופש כבר הייתי עובד, שנה שעברה עבדתי יומיים אחרי שיצאנו לחופש אתם קולטים?!
ועכשיו - כלום - נאדה - גורנישט.
ההורים גם לא מצליחים לסדר לי, ביקשתי 10000 פעם שינסו- לא מצליחים.
אני חושב שאני אלך לעבוד כבייביסיטר, השאלה אם מישהו חוץ מהמשפחה ירצה להעסיק ילד בן 16 ;/ כאילו למה שיסמכו עליי ולא על מטפלת מוסמכת? אפילו שאני אקח פחות.
סעמק המדינה הזו!
סליחה על החפירה, זה מיאוש, אל תקראו כלום
אגב, עוד אין לי 16, רק עוד 4 ימים, אז? זה אומר שאני לא יכול לעבוד? חרא!

ציטוט ההודעה

יש חתימה!