אחים שלי פרצו לי למשתמש!
אני רוצה לקנות משתמש חדש אבל הלכתי לאיזה חנות ואמרו לי לקנות את כל הדיסק ואני רוצה רק תמשתמש!
איפה אני יכול להשיג רק מישתמש??
נ.ב: ראיתי שיש קישור בנעוץ, אבל הקישור לא עובד !
אחים שלי פרצו לי למשתמש!
אני רוצה לקנות משתמש חדש אבל הלכתי לאיזה חנות ואמרו לי לקנות את כל הדיסק ואני רוצה רק תמשתמש!
איפה אני יכול להשיג רק מישתמש??
נ.ב: ראיתי שיש קישור בנעוץ, אבל הקישור לא עובד !
נערך לאחרונה על ידי -sUIx; 12-07-2007 בשעה 17:53.
Two years he walks the earth. No phone, no pool, no pets, no cigarettes. Ultimate freedom. An extremist. An aesthetic voyager whose home is the road…Ten days and nights of freight trains and hitchhiking bring him to the Great White North. No longer to be poisoned by civilization he flees, and walks alone upon the land to become lost in the wild. - Alexander Supertramp May 1992
|
|
לא מוחרים משתמשים מוחרים את הסידי קיי
יש אנשים שפורצים ומוכרים אותם תנסה למצוא אחד כזה ותוכל לקנות ב 50 שקל במקום 180.
עזוב את אלו שפורצים תנסה להזמין מהד ארצי סידיקי
או שתגיד לאמא או אבא שלך שיביאו לך כרטיס אשראי ותקנה מהסטים
Two years he walks the earth. No phone, no pool, no pets, no cigarettes. Ultimate freedom. An extremist. An aesthetic voyager whose home is the road…Ten days and nights of freight trains and hitchhiking bring him to the Great White North. No longer to be poisoned by civilization he flees, and walks alone upon the land to become lost in the wild. - Alexander Supertramp May 1992
אתה קונה סידיקי ואז אתה פותח משתמש בתוכנה סטים ומכניס תסידיקי למשתמש שפתחתה
נערך לאחרונה על ידי lior19901; 13-07-2007 בשעה 12:32.
לא ראיתי את כל התגובות ובגלל זה אני יכול להגיד לך שכולם פה מדברים שטויות..
אתה כן יכול לקנות רק משתמש..
וזה דרך הסטים...
זאת אומרת ככה אמרו שהם מביאים לך סטים\שם משתמש וסיסמא במייל...
המחיר של זה 9$ = 50 ש"ח לא יקר יחסית ל 170 ש"ח +
תהנה![]()
תודה לכל העוזרים אפשר לנעול קניתי היום מהאתר של הסטים....תודה
אתה יכול גם לנסות לעשות בקשה לאיפוס הסידיקי ככה שהמשתמש לא יהיה שווה כלום בלי הסידיקי
שלח להם את כל הפרטים עם תמונה של הסידיקי מהקופסא וכל השיט הזה תעשה כמה תמונות תעלה לאתר ותשלח תנסה ליצור משתמש חדש ולשים שמה תסידיקי ואולי יתמזל מזלך ויאפסו לך אותו...
או שתקנה מהסטים בכמעט 10 דולר או דרך הד ארצי ב-50 שקל... =]