זה שמזניקים מטוסים וכל הבלאגנים בקשר לכור זה לא אומר שהוא באמת ככה
אולי הם מתחזים? לכו תדעו.
אני אישית אם הייתי ראש ממשלה הייתי מזיז את כל הדברים המסוכנים מדימונה ושם במקום סודי כבר איך שאני נכנס למשרד ראש הממשלה.
זה שמזניקים מטוסים וכל הבלאגנים בקשר לכור זה לא אומר שהוא באמת ככה
אולי הם מתחזים? לכו תדעו.
אני אישית אם הייתי ראש ממשלה הייתי מזיז את כל הדברים המסוכנים מדימונה ושם במקום סודי כבר איך שאני נכנס למשרד ראש הממשלה.
!Hasta la victoria siempre
~Che Guevara
|
|
דבר ראשון, כל פעם שמתקרב כלי טיס לא משנה עם הוא מיואש או לא והוא בלתי מזוהה, אז חייבים להוציא עליו מטוסים, כי אתה לא יכול לדעת מה יש במטוס הזה.
דבר שני, אתה לא יכול להזיז את הדברים המסוכנים מדימונה [מפעל המגבונים] כי זה תשתית עצומה בסדר גודל עצום ולהזי דבר כזה יקח הרבה מאוד שנים, זה לא לגו...
ישראל חזקה ותנצח!
לפי דעתי ישראל צריכה לתקוף כי בסוף נגיע למצב שבו יש להם פצצה ולנו אין כבר מה לעשות
יש לו נשקים גרעיניים לדעתי איפשהו בנגב... הכור בדימונה הוא לא כזה סיכון יש לי חבר שמשרת שמה וזה בסדר... הבעיה היאמתחילה מלחמ שאם ה גרעינית אז הגיע הזמן לפתח גמישות ולנשק לעצמכם את התחת למה שום דבר לא יעזור לכם.. אל תשכחו שארה"ב רק מחכה לתירוץ לזיין את הערבים מאז מגדלי התאומים... הם יתמכו בנו לבטוח. בנתיים כל החפירות האלה על מה שיהיה ויכול להיות זה סתם כולם יודעים איפה המצב עומד, לדעתי כל מה שנותר לנו לעשות זה לתחיל להתפלל ולקוות שהקב"ה יציל אותנו.
חבל שאין לנו תמיכה מאוד מדינות ולדעתי לא..לא הולכים לתקטף
אני גר 5 דקות נסיעה מרמת דוד(בסיס גדול של חיל האויר) ובזמן האחרון יש שם מלא אימונים כל כמה דקות מטוסים ממריאים ונוחתים , וחבר שלי שאבא שלו עובד שם אומר שהם בכוננות גבוה
אנשים פה מושפעים ברמות.... מה אתם חיים בסרט יותר מדי...
אם תהיה מלחמה מול איראן, זה ישר הופך לאיראן, סוריה, חיזבאללה, וחאמס..
עכשיו במקרה כזה, ארה"ב מתערבת, מה שנובע שצרפת, גרמניה, ובריטניה משתתפות גם כן..
ואז נוצרת מלחמת עולם, ברוך השם.. אתם יותר מדי מפחדים, ויותר מדי חושדים, זה ידוע שישראל
וסוריה כרגע מתכוננות למלחמה, 2 הצדדים מתכוננים ביסודיות, כמובן שלפי דעתי ישראל תיתן להם
בראש תוך 10 דקות.. תיראו הבעיה מול חיזבאללה שהיינו מולם זה שהיינו צריכים להישמר מפגיעה
באזרחים, פה בסוריה זו מלחמה כוללת הכול.. אפשר לפגוע במה שצריך.. ישראל עם חיל האוויר תוך
כמה דקות יכולה לחסל את מקור החשמל, והמים, ואז המלחמה בעצם יכולה להיגמר.. ברור שהם יכולים
להחזיר וכ'ו.. אבל זה סתם שטויות, אם סוריה הייתה כל כך רוצה לצאת למלחמה, הם היו עושים את זה
ולא מדברים כל הזמן על שלום.. מול איראן המלחמה תהיה יותר קשה, הם בעלי יכולות גבוהות, אבל כמובן
שארה"ב תתערב, זה לא יהיה משהו בלתי אפשרי.. ודי כבר להגיד שאתם חושבים שלישראל יש כור גרעיני,
מה אתם דבעים? ברור יש כור גרעיני, מפוזרים טילים גרעינים ברחבי הארץ במקומות בלתי ידועים, ישראל
ממש חזקה, די לחשוב שבגלל המלחמה העלובה הזו שלפי דעתי לא כל כך הפסדנו, כלומר מתו הרבה, אבל
חיזבאללה גם חטף בראש, זה לא היה כישלון, זה היה פיספוס הזדמנות.. בכל מקרה יש לנו צבא חזק, וחיל אוויר מצויין, אני רק מקווה שתהיה מלחמה, ככה שלא יהיו יותר ערבים....
חבר'ה חבר'ה.. במקום לדאוג כל כך כל כך הרבה..
תנו לנוח על כל שאל, תנו את הכבוד לצה"ל. יהיה בסדר