רק שתבינו כמה הבושה גדולהההה
אין קבוצה אנדורית שלקחה נקודות באירופה בחיים אפילו לא נקודה ומכבי הולכת להפסיד חחחחחחחחחחחחחחחחחחח
|
|
ועל זה אפשר רק לומר
"הצהובים בושות עושים כי גביע אופ"א זה לא לגרמנים"
I LOVE INTER
מכבי עגלות למרות שהיה להם 2 מצבים של גול בטוח
הביאו את קאמנן שיביא גולים במקום משה ביטון חחחחח
איי איי מה יהיה מה יהיה... אני מתבייש לצחוק עליהם זה לא יפה...
מה נגיד לכם שיהיה בהצלחה בבלומפילד...
All I can say is : WOPS
אוראל ענו לך....
אתה משווה קבוצה כמו קופנהגן שהעיפה לפני שנה את מנצ'סטר יונייטד שלקחה את אליפות אנגליה,
ואת סלטיק שאם אני לא טועה לקחה את אליפות סקוטלנד או מקום 2, שזה גם משהו, לעומת קבוצה
מאנדורה שהעיר שבה אני גר באר שבע יותר גדולה ממנה? על מה אתה מדבר אחוי... ורק שתדעו
הסיכויים של בית"ר יהיו גרועים אם כל הזמן ידברו על זה שאנחנו נעבור אותם בקלות, כל פעם שידברו
על זה ככה, בית"ר תאכל בראש, כל עוד יגידו לבית"ר אין הרבה סיכויים, המצב קלוש, אנחנו נצליח,
ככה זה בעולם הכדורגל, הנה הפרשנים של ספרוט 5+ שגיא ויורם ארבל כל כך צחקו על אנדורה, ואמרו
ודיברו, והעיתונים, ומכבי אכלה 1-0, זה הבושה הכי גדולה שקבוצה יכולה לקבל.. תבינו אנדורה זה
לא קבוצה של שחקנים אלא אלה קבוצה של אנשים שעובדים בתור דייגים, בנקאים, מורים, גננים, תחשבו
שהפועל ר"ג שהעיפה את מכבי חיפה, ואפילו הפועל מרמורק מליגה שלישית קצת יותר טובים מהם, וזה
לא בושה להגיד את זה.. זה פשוט אנשים חובבים שמשחקים ברחוב, וזה ההבדל בין בית"ר לבין מכבי
אוראל, כדי שתבין את זה..
באמצע השבוע ראיינו את המאמן שלהם והוא אמר ש99.9 אחוז שמכבי ינצחו אותם ושאם הם ינצחו את מכבי אז כל אנדורה תחגוג.
נראה לי הנשיא של אנדורה יוצר חג חדש שנקרא " ניצחון על המכבים" חג לאומי באנדורה.
איזה יום, שמח לי היום, איזה יום!![]()