אחרי פעמיים זהעיפו אותי מביתר וארסנל מאוכזבים ממני ואני מפסיד בכל משחק
באתי לבקש טיפים =\
יש למישהו טיפים שיכולים לעזור לי?
אחרי פעמיים זהעיפו אותי מביתר וארסנל מאוכזבים ממני ואני מפסיד בכל משחק
באתי לבקש טיפים =\
יש למישהו טיפים שיכולים לעזור לי?
|
|
תמצא את הטקטיקה הנכונה לך ולקבוצה.
בלי יותר מדי דברים. משהו פשוט.
אתה חייב גם להתעסק בteam istructions וב Player instructions אם לא תעשה את זה הקבוצה שלך תעשה מה שהיא רוצה במגרש.
אתה צריך לשחק עם זה איך שאתה אוהב ורוצה - תלוי ביריבה גם
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
שמע יש אלף ואחת טיפים
כעיקרון אני תמיד מוצא בהתחלה את האופי של הקבוצה כלומר אם הקבוצה יש אופי התקפי יותר או הגנתי יותר
דוגמא: צ'לסי קבוצה התקפית, יובנטוס קבוצה הגנתית
וככה תדע פחות או יותר איזה מערך לעשות התקפי/הגנתי
תמצא את השחקנים הכי מתאים לאותם עמדות
במשחק תעורר אצלהם תשוקה לשחק באמירות שאתם אומר להם "בשביל האוהדים" "אני מצפה לניצחון" וכו'...
תבצע חילופים שישפעו על מהלך המשחק וכאלה
בהצלחה שיהיה
Take me, touch me, hold me like you mean itMake me come alive
קולעים אל חוט השערה לא מחטיאים !
לפני כל משחק תגיד לכמה שחקנים חשובים שיש לך אמון בהם או שאתה מצפה להופעה טובה והם ישחקו טוב!
שיחות מנטליות ביחד עם הטקטיקה הם הדברים החשובים ביותר במשחק.
שיחות מנטליות - הנקודה שלך פה היא להעלות לשחקנים שלך את המורל או להשאיר את המורל גבוה כשהוא גבוה. אפילו אם הקבוצה שלך הפסידה 10-0 והמורל של השחקנים אחרי המשחק הוא נמוך אתה צריך לעודד אותם. יש רק מקרה אחד שבו אתה יכול לנזוף בשחקניך ולהוריד אותם לקרקע וזה מתי שאתה בהפסקת מחצית, הקבוצה שלך בתיקו או בפיגור של שער-שתיים, הם לא משחקים טוב והמורל שלהם עדיין גבוה. במצב כזה אתה נוזף בהם ובמחצית השנייה הם ישחקו כמו שצריך.
טקטיקה - זה כבר עניין של איזה קבוצה אתה, ונגד איזה קבוצה אתה משחק וכמובן אם זה משחק בית או חוץ. אם אתה קבוצה גדולה ואתה משחק בבית אתה תשחק wide אם מסירות מצד לצד כדי שהקהל שלך יתלהב ויאהב את סגנון המשחק שלך. זה גם יהיה משחק מהיר מאוד. אם אתה קבוצה קטנה ואתה משחק נגד קבוצה גדולה אתה תשחק הגנתי אבל אם מתפרצות והצטרפות של המגנים בזמן ששתי קשרים נשארים מאחורה לעזור לבלמים. ככה זה עובד זה הכל היגיון אחי.
אתה צריך לשחק לשחק לשחק לשחק לשחק כדי להרוויח ניסיון וללמוד איך המשחק עובד.
מה אתם מדברים אין על אייקון הוא אחד הזמרים הטובים בעולםםם
by zaneva
מיידן לא ידעתי שתה משחקק
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי