אני בן 14וחצי סוף סוף התקבלתי לעבודה חח כולם אמרו לי שאני עצלן מידי ואני לא מתאים..
אני עובד בהיכל ארועים מקבל 70 שקל ליום אני עובד איזה 6 שעות פחות.. אני או בקבוקן[פיקולו] או עובד במטבח.. מה אכפת לי אני צריך את הכסף ליקנות אופנוע =]]
אני בן 14וחצי סוף סוף התקבלתי לעבודה חח כולם אמרו לי שאני עצלן מידי ואני לא מתאים..
אני עובד בהיכל ארועים מקבל 70 שקל ליום אני עובד איזה 6 שעות פחות.. אני או בקבוקן[פיקולו] או עובד במטבח.. מה אכפת לי אני צריך את הכסף ליקנות אופנוע =]]
|
|
קודם כל מזל טוב !
ודבר שני איך יכול להיות שאתה מקבל 70 שקל , לפי התחשיב של הגיל
שלך אתה צריך לקבל 90 שקל , 15 שקל לשעה .
למה אני מחכה לגיל 16? ...
חברים שלי הקקות האלה התחילו לעבוד מחודש 5 עכשיו לכל אחד יש אופנוע.. 50 סמ"ק RMX וDT.. משו בן זונה כמובן שאני מנצל אותם
עריכה: וגם מה אכפת לי העיקר קיבלו אותי אף אחד לא רוצה לעסיק אותי..
ואופנוע זה לא כל כך יקר איזה 50 סמ"ק TS אני יכול להביא באיזה 1000-1200
נערך לאחרונה על ידי galS; 22-07-2007 בשעה 07:48.
במה בידיוק יש לחסוך ? אופנוע 50 סמ"ק ברמה
עולה שלושת אלפים שקל , אלפיים לא יותר ..
יא חתיכת זין אני לא איזה אחד מהחברים שלך יא אוכל בתחת אחד כוסעתכתק אל תעשה לי איזה פוזות של עבריין למה יחתכו אותך היום יא חתיכת הומו
אני אהוב את זה מה קשור מרגיש עבריין זה שאתה נוסע באוטו עם קסדה לא אומר שאני עבריין
ויש לי עכשיו 300 שקל ועוד העבודה אני חושב את סוף החופש יהיה לי...
ואני שם 1000 שקל שאם תבוא מאחורך מישטרה או משו את תחרבן במיכנסיים מרוב פחד על 1000 שקל שאתה תחרבן..
ואי איזה חזק הייתי במנחת יום שישי .. והמישטרה לא ממש מצליחה לעצור אותנו וזה כולם ישר חותכים לה לערים או ליסמטאות וכל זה אז הם הביאו את הי"סמ אנשים כל אחד סלקטור גובה 2 מטר כל אחד עצרו איזה 20 קטנועים חחח פיצצו ילדים מכות אני לא הייתי עם איזה אופנוע או משו אבל חברים שלי ברחו להרים ישר חח כמה ברחו לכיוון דימונה והיו כאלה שמרוב פחד הגיעו לים המלח חח
חרא שכר אחי..
זאת העבודה היחידה שמצאת??
ניצלו אותך חזק אחי....
טוב מה אני יגיד לך..
מזל טוב...
אוראלל מה יש לך תרגע
וגם אתה גל
ו שהיה לך dt תקשר ^^
[18:15:21] <@orcho> orcho - עכשיו תעלה תמונה שלך
[18:15:27] <@FLASH> לא אחי אני מכוער
מזל טוב