itay כמה שטויות אתה מדבר...
מה צעצוע מה? 15 שנה שחר הבעלים של חיפה. 7 שנים לקח איתה אליפויות. מה צעצוע פה? אם אתה אומר שזה צעצוע אתה יכול לומר ששכל בעלים של עסק לוקח תעסק שלו כמו צעצוע. שחר יודע איך לנהל מועדון. השנה הקבוצה בגירעון כי נה שעברה הוא קצת שפך יותר מדי כסף...אז השנה משקיעים פחות בחיזוק...אבל הקבוצה עדיין נורמלית. במכבי למשל, בגלל ניהול לא נכון, הקבוצה נפלה בעונת הגאלקטיקוס וגם אחרי עונת האליפות הקבוצה התפרקה. בשנים האחרונות תראה את ההתנהלות וההישגים של חיפה ושחר לעומת מכבי. הופעות באירופה ואליפויות. אמרת שחיפה היא אפיזודה חולפת ו7 שנים לא שומעים מהם...לפני האליפות האחרונה של מכבי, מי שמע עליהם תגיד? וחיפה קבוצה ששחר בנה לאט לאט היא לא היתה גדולה כמו מכבי לפני...חיפה מפתחת שחקנים ומוכרת לחו"ל. במכבי אין את זה.
לגבי העונה, אני מאמין בקבוצה, למרות שלא היה רכש גדול. רוני לוי אמר וגם אני אמרתי פה מתישהו שהוא צריך בלם, ישראלי לחיזוק וקשר זר....הבעיה שהוא אמר שראיון שלגבי הקשר זה לפי איך שיהיה....ואני חושש שיצא שמסודי ישאר להיות קשר שמאלי כי הוא לא ימצא מישהו אחר=\. זה גם תלוי מאוד בבלם שיביאו כי בעונה האחרונה ההגנה היתה על הפנים. גם חלוץ יצטרכו לחפש כי קולאוטי ילך בינואר...וצריך להיפטר מאנדרסון איכשהו...
עכשיו שיש רק את הליגה גם יהיה יותר טוב. אני מקווה. אליפות

.