Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
|
|
תורמים משהו?
אתה כלכך פתטי שאתה מאמין לבולשיט שהוא מוכר..
הבנאדם צריך חסינות בגלל שהוא מוכר נשק באפריקה ומלבין כספים, ואיפה חוץ תמצא מפגרים חוץ מבישראל, במקום ספציפי ויחיד, בטדי.
הגיע לשם, קנה קבוצה, כל הבבונים אוהבים אותו, למה לא?
תוך שנה שנתיים הוא כבר עם חסינות ואפחד לא נוגע בו.
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
מה אתה מזיין תשכל כל הזמן עם נשק באפריקה, מלבין כספים? יש לך הוכחות? הנה צרפת
לא מאשימה אותו בשום דבר, עוד מעט יש לו משפט, היחב"ל ממזמן כבר לא מתעסק עם גאידמק
נו איפה הוכחות ישקרן.. כל הזמן מזיינים תשכל.. יש הכוחות? לא.. כשיהיה דבר אלי.. ועל
זה שאמרת לאוהדי בית"ר מפגרים חכם שכמותך..
עוד פעם אחת שתדבר ככה לא משנה איך ולמה, תקבל באן לאיזה יומיים - שלוש להירגע..
נערך לאחרונה על ידי Desire; 23-07-2007 בשעה 22:23.
אתה חייב לבדוק עובדות לפני שאתה מדבר. הוא מבוקש בצרפת וברוסיה, לא ידוע בכלל אם יש לו שורשים יהודים, מאשימים אותו על סחר בנשק לא חוקי במדינות עולם שלישי(מרוויח את הכסף שלו על ילדים בני עשר עם קלצ'ניקוב בידיים) ובכל ראיון הוא מתחמק מלתת תשובות. ראיתי לפני כמה ימים בערוץ 10 ראיון איתו, כל הזמן שאלו אותו שאלות ומה הוא ענה? "I Am here to help the jewish community".. בלי לענות לשום שאלה. רק הוציא אותו עוד יותר טיפש. אני לא אומר שההנהלה של הפועל טובה, אבל עדיף אותם מאשר הנוכל מספר אחת של המדינה.
ראית את הרעיון בערוץ 2 אחוי? ענה על כל השאלות שאפשר לענות..
אחי לא מאשימים אותו על כלום.. יש כתב אישום? לא.. ואתה יודע מה הוא אמר בצרפת?
שגם מובארק וגם הנשיא צרפת לשעבר מואשמים וככל הנראה תהיה עסקת טיעון.. כיום עברו
בערך 10 שנים - 5 שנים עד שהוא היה ברוסיה מצרפת אם הוא היה כזה פושע כמו שאתה אומר
לא היו מסגירים אותו? אתה לא חושב? בקיצור אתם תבססו את מה שאתם אומרים כי אתם מדברים
מהעיתונות ולא מעובדות.. לך תיראה ערוץ 2, תראה מה הוא עשה לעיתונואים שמה ואז דבר איתי..
ועדיף להיות נוכל ולתרום למגן דוד אדום, לאנשי שדרות, למלחמה שהייתה, לעמותות סרטן, ולאיגודים
שונים, לספורט, לקהילה בארץ מאשר להיות בעלים כמו של הבועל שלא מהווים דוגמא לכלום.. ושוב
תחשבו מה שבא לכם, כל עוד זה לא הוכח באף מדינה, ושום אשמה עליו אין טעם לדבר על זה כי אתם
מדברים באוויר, ולא מביאים הוכחות.. גם העיתונאים אמרו לו אותו דבר, והוא הוכיח להם כמה שהם אפסים..
בושה וחרפה פתאום אף קבוצה לא מייצגת את ישראל.
להזכירכם ההישגים של הקבוצות ההישראליות הם בעצם קובעים את הניקוד שלנו.
זה שחיפה הפסידה ומכבי הפסידה לקבוצת דייגים זה עדיין לא משנה כי הם מייצגים אותנו ואנחנו צריכים להתמודד גם אם כשלונות.
אני מאוד ירצה שהפועל ת"א תעוף על ההתחלה בהשפלה ושירדו ליגה,
הפועל ת"א מועדון פשוט עלוב לדעתי אלק אנחנו לא מייצגים את ישראל אני במקומכם הייתי מפרק את הקבוצה,
אני גם מאחל להפועל שירדו ליגה. למרות שזה לא יקרה לצערי.
שוב פעם, אתה חייב, אבל חייב לבדוק עובדות לפני שאתה מדבר. זה שההנהלה של הפועל לא הולכת עם כל דבר קטן שהיא עושה לתקשורת, לא אומר שהיא לא תורמת שום דבר למדינה ולתושביה. הנהלת הפועל תורמת כבר עשר שנים לכל מיני אירגונים, ורק בגלל שאתה לא שומע על זה, לא אומר שזה לא קיים:
http://www.padom.co.il/
נחש למה הם לא רצים עם זה לתקשורת? כי הם לא צריכים חסינות כלשהי, הם אנשים טובים חפים מפשע. לעומת גאידמק האוליגרך הרוסי סוחר הנשק. הוא השתיק את העיתונאים בכך שלא דיבר, והוא חושב שכל העולם נגדו.
נערך לאחרונה על ידי Solid Snake; 24-07-2007 בשעה 16:03.
שנירשום לך מה הוא תורם ומה הוא תרם? אין לי בעיה.. זה יקח זמן, אבל אני יכול לירשום..
מנסה להשתלט על המדינה? חח.. שוב הכול השערות.. ככה שעדיף לא להגיב..
solid אתה משווה אתה תרומה העלובה שלהם לתרומה של גאידמק? ושוב אתה סתם אומר
שהוא מכר נשק, אין לך הוכחות, אתה קורא מהעיתונות ומאתרי אינטרנט וסתם מאשים, כשיהיה
משהו אז תאשימו, כרגע אין? אף אחד לא מגיש נגדו תביעה, הוא הולך למשפט בצרפת זהו זה
אומר הכול.. לא צריך לחשוב, צריך לתת עובדות זה הכול..
שוב, אתה מושפע מעיתונות....
זה הכול מחשבות, לא דברים שמבוססים על משהו בכלל..
מה הוא עזר לנו?
אתה יודע שמעבר לשדרות שהוא תרם 3 פעמים ומעבר לאנשים שסבלו מהמלחמה
הוא תורם גם למגן דוד אדום? לאנשים חולי סרטן? הימים המיוחדים של ערוץ 2 כמו יום
טוב, ילדי ורייטי וכל אלה.. לספורט בכלל.. נאמר סכנין, וענפי ספורט אחרים.. אתה יודע
שהוא תרם במלחמה לאירגון הסוכנות היהודית בערך כ10 מיליון דולר שיביאו לאנשים במלחמה
מזון? וההומואים האלה לקחו את כל הכסף הזה לעצמם.. אתם חושבים רק על הטפל, בעיה
שלכם... בוא נאמר שאין לכם אפילו זכות לבקר אותו.. מילא הייתם תורמים או עושים משהו אישית,
אבל ככה סתם.. ממש לא.. ובגלל זה עיתונאי ערוץ 2 שראיינו אותו אכלו בראש..