מזה אתתם מעיפים את VISUשL שמים את יYPER מה אתם סתומים!@?#!@?#@ מזה אמור להיות VISUAL לא ניסגרו וגם לא יסגרו מה אתןם לא מבינים אנחנו כבור שבוע + מתכוננים למישחק הזה ופיתאם אתם מעיפים!@#?!?#@
מזה אתתם מעיפים את VISUשL שמים את יYPER מה אתם סתומים!@?#!@?#@ מזה אמור להיות VISUAL לא ניסגרו וגם לא יסגרו מה אתןם לא מבינים אנחנו כבור שבוע + מתכוננים למישחק הזה ופיתאם אתם מעיפים!@#?!?#@
|
|
אבייי יווווווווו דייייי לשקררר סיכמנו משהוווו
ואתה יודע שהם כן נסגרוו אל תשקר כולכם מוזמנים לבוא לערוץ ולראות שנסגרנו
דיי שמו את hyper-combat הקלאן שלי במקום visual כי אין ויזואל ואתה גם לא נדפק אתה יודע את זה דיברנו במירק
שוב אני ישים לכם טטופיק שיש לנו בערוץ במירק
5-7Q05- [#visualoards] 5the clan closed crew : exevaipet , vertoann , litvak , facile , quitten , lutra , dampness , oAo , serpho , jenia , inest , jagnet . it was good and good that it was.
עכשיו מנהלים תסדרו את זה בינכם אבל hyper-combat כבר נכנסו לליגה וvisual היתפרקו.....
כוס אמאמ שלך ליאור זהו נישבע לך אני ראוה אותך ברחוב אני מזיין לך תפנים
וגם מנהלים תיראו שאני רשמתי את VISUAL אז אני מחליט מה לעשות
נערך לאחרונה על ידי aviran1; 24-07-2007 בשעה 12:11.
מה הקשר שאתה רשמתה אני הייתי המנהל של הקבוצה כמוך ואני פניתי אליהם בצורה הנכונה וראשון ולא קיללתי וכבר רשמו אותי אתה יכל לסדר ביניהם גם שתשחק אבל hyper-combat נכנסה כבר במקום visual ולמה אתה שיקרתה בקשר לזה שvisual יתפרקו פשוט תגיד תרוסטר החדש שאתה רוצה לרשום ושחקו אני בטוח שתמצאו פתרון
אבירן דיי כבר visual היתפרקו ממזמן הכניסו את hyper-combat הקלאן שלי שגם אני וגם inest וגם lutra היינו בויזואל וגם אנחנו בhyper-combat ועכשיו די לנסות לעשות את זה מלוכלך לך תשאל את המנהלים אולי קבוצה יצאה אולי הם יעשו בית עם 5 קבוצות אולי יפתחו בית חדש לך תדע visual היתפרקו שובב אני ישלך את הטופיק להוכחה
5-7Q05- [#visualoards] 5the clan closed crew : exevaipet , vertoann , litvak , facile , quitten , lutra , dampness , oAo , serpho , jenia , inest , jagnet . it was good and good that it was.
לא העיפו אותי אם אני ואתה הקמנו תקלאן ואתה בכלל רוצה לשחק עם רוסטר אחר תגיד אותו ותשם ואולי הם ימצאו לכם פתרון
נערך לאחרונה על ידי liorapro; 24-07-2007 בשעה 14:03.
דרך אגב אני רשמתי תקלאן אז זה אמור לעבור דרכי
את על הזין שלי אני דיברתי עם המנהלים אני רשמתי תקבוצה והקבוצה שלי
הבטחתי שאני לא יגיב אבל הייתי חייב מצטער..
1. כבר על הקללות לא מגיע לך לשחק
2. אז מה שאתה רשמתה את הקבוצה אבל היא היתפרקה אין עוד קבוצה! עכשיו קבוצה אחרת רוצה להירשם במקומה וכבר נרשמה שהיא hyper-combat לא חשוב כמה קללות תגיד וכמה אשכולות ושקרים על זה שvisual לא היתפרקו תגיד אין מה לעשות !
נערך לאחרונה על ידי liorapro; 24-07-2007 בשעה 13:07.
תפסיקו עם זה עכשיו דברו בפרטי לא יודע איפה אבל לא פה.
בכוח שנייכם רוצים לעוף מפה ?
וליפורו אמרתי לך כבר לא להתערב נכון ?!
אבירן ההחלטה נעשתה , הקלאן התפרק , ומי שרשם יש לו זכות לרשום פעם נוספת .
נערך לאחרונה על ידי sikoN-; 24-07-2007 בשעה 15:22.
(: