נכתב במקור על ידי Graf.E.T חוטיני זה סקסי.. שחור או אדום. וורוד... לא! חרמן... נונונונ ילד רע. איכס
נכתב במקור על ידי Graf.E.T הייתי אומרת שעבר זמן מה. כן מאמי.. היגע הזמן שתלכי עם הקידמה לדעתי
חח איזה חום ירבק אני מת :0
נכתב במקור על ידי Uiop כן מאמי.. היגע הזמן שתלכי עם הקידמה לדעתי שאני אחזור בשאלה? נראה לך?! נבררר
נכתב במקור על ידי BaR סליק חשבתי הג'וק אמיתי חח D: חח :] למה כל אחד שמדבר על חוטיני הוא חרמן ?
slickskter@gmail.com
אמממ כן.
ואוווי אנשים את משעמעמעמים בוא נשחק במשהו!!!! משחק הסוטיאציות {איך שלא אומרים} חוטני {כי ראיתי מלא מדברים על זה פה}
נכתב במקור על ידי Graf.E.T אמממ כן. וכל אחת שמדברת על בוקסרים היא גם חרמנית ? חח
איכס.
נכתב במקור על ידי SlickK וכל אחת שמדברת על בוקסרים היא גם חרמנית ? חח אמרתי בוקסר פה? בוקסרים יכול להיות דבר מצחיק.. במיוחד אם כתוב עליהם שטויות חחחח.. כמו kiss my (_,_)
נכתב במקור על ידי Graf.E.T אמרתי בוקסר פה? בוקסרים יכול להיות דבר מצחיק.. במיוחד אם כתוב עליהם שטויות חחחח.. כמו kiss my (_,_) בוקסר חילוני או דתי ? מה את אומרת ?
חחחחחחחחחחחחחחח שניהם אותו דבר לא? הייתי גם עם זה וגם עם זה
נכתב במקור על ידי SlickK בוקסר חילוני או דתי ? מה את אומרת ? חחח סעמק עם החתימה שלך אני בא חושב זה זבוב אמיתי מביא נעל על המסך חחחחח
נכתב במקור על ידי Graf.E.T חחחחחחחחחחחחחחח שניהם אותו דבר לא? הייתי גם עם זה וגם עם זה הייתי עם בוקסר דתי וחילוני ? חח ככה זה נקרא לפחות :] הדתיים לא עושים את זה עד החתונה או משהו כזה לא ?
נכתב במקור על ידי -Aviv- חחח סעמק עם החתימה שלך אני בא חושב זה זבוב אמיתי מביא נעל על המסך חחחחח מוהאאהאה
חוקי הפורום