נכתב במקור על ידי Mc.KorKy אין לך סיכוי .. אתה בכלל בן 12 איך אתה יודע? מה אמרתי כבר?
נכתב במקור על ידי FireShark חחחחח....סתם שואל...זה מוסיף לי הודעות מה אכפת לי... שתוק מהר לפני שיורידו לך את המונה ל0 .... =]
.
כולם פה חרמנים רצח אה...? גם אני... חח לתת לכם עצות לאתרים טובים של ***???
כההההההההה 13
נכתב במקור על ידי FireShark איך אתה יודע? מה אמרתי כבר? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אתה רציני בן 12 ?!
נכתב במקור על ידי Mc.KorKy חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אתה רציני בן 12 ?! כן אחי רציני...
נערך לאחרונה על ידי FireShark; 27-07-2007 בשעה 00:10.
איזה עקשנית הרותם הזאת חחחחחח
נכתב במקור על ידי ronk0 כולם פה חרמנים רצח אה...? גם אני... חח לתת לכם עצות לאתרים טובים של ***??? כשחרמנים בשביל זה יש ידידות ... ויש כאלה שיש להן ידידות בנות 18-19 .... =]
טוב אני יזוז למה משעמם פהההההה
נכתב במקור על ידי FireShark טוב אחי סליחה ... מה אתה מבקש סליחה יא דפוק ?! תמשיך להספים !
נכתב במקור על ידי ^rotem^ טוב אני יזוז למה משעמם פהההההה רותםםםםםםםםםםםם רק לא זה !!!!!
נכתב במקור על ידי Mc.KorKy כשחרמנים בשביל זה יש ידידות ... ויש כאלה שיש להן ידידות בנות 18-19 .... =] למה יש לך ידידות בנות 18-19 ואתה בן 15?
יאללה הגענו לעמוד 15!!!!
נכתב במקור על ידי Mc.KorKy רותםםםםםםםםםםםם רק לא זה !!!!! למה לא?
נכתב במקור על ידי ronk0 למה יש לך ידידות בנות 18-19 ואתה בן 15? הייתה לי כבר חברה בת 18.5 אני עוד 3 חודשים 16 ויש לי ידידה שהיא בת 19 והיא זורמת .... =] אבל אין לי מושג למה היא החליטה שיש לה חבר ... XD
חוקי הפורום