בואנה למה אכפת לי משנה שעברה?
בו דבר איתי על לפני 20 שנה..
אני מדבר על השנה!! בושה!!!
כן
לא
|
|
אתם חטפתם השפלות שנה שעברה על מה אתה מדבר בכלל, מה אתה מתפאר בעבר...
זה כמו שאני יגיד לך מכבי ת"א הקבוצה הכי טובה בארץ רק ע"פ הזכיות שלה, ללא ספק היא הקבוצה
הכי טובה.. אתה תגיד לי כן? ממש לא.. אז תפסיק לבלבל במוח..
כמה אתה מדבר על אחרים, כמה יורד על כולם, אבל הקבוצה שסיימה הכי דפוק בשנה שעברה זאת
מכבי חיפה.. רק השפלות... הנה דוגמית:
א. בית"ר ירושלים 3 - מכבי חיפה 0(בבית של חיפה)
ב. בית"ר ירושלים 4 - מכבי חיפה1(בבית של בית"ר)
ג. מכבי חיפה 0 - מכבי הרצליה 4(בבית של חיפה)
ד. הפועל רמת גן 1 - מכבי חיפה 0(בבית של הפועל ר"ג)
והרשימה עוד ארוכה...
כן
הקבוצה הישראלית היחידה שיכולה להתקדם באירופה
כן, כן אתה מכיר את כולם בפורום, אתה המבין הגדול, אתה בעל הקבוצה מכבי חיפה..
אנחנו כולם, כולל אני אוהדי דרך מחשב חחח.. איי איי תתבגר אחויה.. כשתבין שכדורגל זה
לא כל החיים ושאפשר להפסיד ולקחת הכול בפרופורציה נכונה אז יהיה בסדר, כרגע ממש לא..
תראה מרוב שאתה מקנא אתה כל היום מדבר על בית"ר, מזה עניינך? תגיד שיפסידו, וזהו..
למה להוסיף כל כך הרבה שטויות לנושא אחד.. הבנו אתה שונא את בית"ר, שונא, אז אל תירשום
עליהם מזה עוזר לך בחיים?.. בקיצור שיהיה לך בהצלחה, אם אתה רוצה להמשיך לריב עם כל הפורום
Its Your Problem...
אני מעדיף שלא..
שכל הילדי כאפות הקטנים של בית"ר לא יתלהבו יותר מידי שרוסי גנב קנה אותם
אני לא מדבר על הנורמלים שביניהם
לא..!!!
אני שונא ת'קבוצה הזאת..!
יאללה חיפה אימפריה..!
לא ממש.. קופנהאגן אחת הקבוצות האהובות עליי..
קופנהאגן הולכים לעבור אתכם נראה לי שבמשחק הראשון הם יגמרו את הסיפור יש להם שחקנים כמו גרונקיאר שאף אחד בבית"ר לא מדגדג לו ולעוד כמה שם לא זוכר ממש שמות אבל הוא לא היחידי שטוב אצלם וגם לפי המשחקי אימון של בית"ר אפשר לראות שהם לא משהו מיוחד את הליגה כנראה יקחו או הפועל אולי גם חיפה השנה תאבק אבל הסיכוי שלהם הכי רציני אבל באירופה יעופו מהר
נערך לאחרונה על ידי football98; 29-07-2007 בשעה 01:10.
אסור להסתכל על משחקי אימון כדוגמא לאיך הקבוצה הולכת לשחק שנה הבאה. ברוב משחקים האימון מחליפים שחקנים בקצב, המאמן רוצה לבדוק כושר ובעיקר להכין אותם לעונה הקרבה. אם יוצא לו גם בדרך לנצח את המשחק, בכיף, אבל מטרת משחקי אימון היא להכין את השחקנים, ובעיקר לבדוק מי יהיו שחקני ההרכב.
כן..יהיה נחמד שקבוצה ישראלית תשחק בליגת אלופות
וואלה כן אבל אני אומר גם שלא כי אני אוהד חיפה וחבר שלי אוהד בייתר יזין לי את השכל כל השנה על זה שהם הצליחו לעבור קבוצה גדולה שניצחה את יוניטד שנה שעברה ואנחנו לא עברנו את ביטרציה הרומנים האלה
אם יש גן עדן, ככה זה נראה. אם יש גיהנום, ככה זה מרגיש