נכתב במקור על ידי FireShark אני מזריק פטל !...חחחחחחחחחחחח ווואלה? אני חושב שמיץ תפוחים יותר טוב... מבלבד התופעת לוואי שיש קצת גזים אחר כך...
נכתב במקור על ידי FireShark אני מזריק מיץ פטל !...חחחחחחחחחחחח בעע לאף? זה לא בריא לך על קוקאין אם אתה מתחיל רק להזריק
נכתב במקור על ידי NeStLe בסוף לא הולך אין לאמא שלי כסף =] אז היום אני וכמה חברים נבוא היא תעשה כסף אל תדאג
חחחח יפה מסוממים חח
נכתב במקור על ידי BaR זה סדרה עד כדי כך טובה ? ממש טובההה תנסה להתחיל לראות מה איכפת לך אתה תהנה
נכתב במקור על ידי Freaky~Bot בעע לאף? זה לא בריא לך על קוקאין אם אתה מתחיל רק להזריק קוקאין מסניפים הרואין מזריקים
נכתב במקור על ידי DoGow ווואלה? אני חושב שמיץ תפוחים יותר טוב... מבלבד התופעת לוואי שיש קצת גזים אחר כך... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.... ביגלל הגזים אני לא לוקח אחי ... זה מסוכן...אני בא לזיין איזה אחד ופיתאום פיצוץ...
טוב נו מי בא תתכבדו משלי קצת
נכתב במקור על ידי aFiK קוקאין מסניפים הרואין מזריקים קוקאין מסניפים הרואין דבק מגע שואפים וגמרים בבית החולים
נכתב במקור על ידי FireShark חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.... ביגלל הגזים אני לא לוקח אחי ... זה מסוכן...אני בא לזיין איזה אחד ופיתאום פיצוץ... אוקי אנחנו יודעים שיש לך נטיות, אבל לא צריך להראות את זה בציבור!
נכתב במקור על ידי DoGow קוקאין מסניפים הרואין דבק מגע שואפים וגמרים בבית החולים גומרים לפה ולא בבית חולים יש שם אנשים
מהדבעים ששואלים עם זה באמת שאתם מזריקים... חחחחחחחחחחח....
נערך לאחרונה על ידי FireShark; 02-08-2007 בשעה 23:00.
נכתב במקור על ידי DoGow קוקאין מסניפים הרואין דבק מגע שואפים וגמרים בבית החולים אני חושב שמרתיחים תהרואין בכפית ,לוקחים עם המזרק, מזריקים בוריד הראשי או עורק הראשי, אנערף זה בוריד שמעל המרפק, וחוסמים תעורק/וריד כדי שהדם לא יזרום ואז מזריקים =]
נכתב במקור על ידי FireShark מהדבעים ששואלים עם זה באמת שאתם מזריקים...חחחח האא אחי?
נכתב במקור על ידי aFiK אוקי אנחנו יודעים שיש לך נטיות, אבל לא צריך להראות את זה בציבור! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח גם אני חשבתי על זה אבל לא היה לי כוח לצטט
חוקי הפורום