נכתב במקור על ידי NeStLe שקרן אתה פותח תתחת שך ואז לוקח ודוחף אותם עמוק עמוק ואז אתה לא מבין למה כלבים רודפים אחריך תעשה לי איזה ניק הפינגויין קילל אותי אני רוצה להחליף אותו תעשה לי ניק כפרע עליך
נכתב במקור על ידי Freaky~Bot פעם אחת תפסתי ילד בן 6 שיחק עם הבנג שלי:o חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחח....
עזבי אותך מירק שמריק
חח עם הייתי יודע איך מצטרפים ..
Keep the blue side up.i
נכתב במקור על ידי --YaeL-- חח פריקי בוט גמאני שונאת ת'כתב ש'ך.. עלק אומר - "אני הולך לנשנש במטבח חכי לי 10 דקות" כמה זמן אתה אוכל? D: יללה בואו למירקקק בואו נשבור שיא של משתמשים בו זמנית! תארחי לי חברה? :]
מעניין איזה בנג הוא שיחק לו יא בני זרע
אז אתם לא נותנים קצת נק' ?
נערך לאחרונה על ידי FireShark; 03-08-2007 בשעה 00:10.
נכתב במקור על ידי FireShark אז אתם לא נותנים קצת נק' ? מאיפה צצת? שארקיי?
אפיקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק קקקקקקקק אני לא יכין לך למה לא ענית לי בפרטי .
מה אני נראה לך ההוא מבנק דיסקונט
נכתב במקור על ידי aFiK מאיזה עירוני אתה? לא מעירוני. לומד ברעות במור נכתב במקור על ידי Freaky~Bot פעם אחת תפסתי ילד בן 6 שיחק עם הבנג שלי:o גם אתה!? הם כל פעם לוקחים את זה לבית שלהם ועושים מזה עציץ! מזל שתפסתי אותם פעם אחת והסברתי להם שזה בעצם קונדום לאנשים שנשבר הזין..
נכתב במקור על ידי NeStLe אפיקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק קקקקקקקק אני לא יכין לך למה לא ענית לי בפרטי . כי הוא באורגזמה מלאה :]
ספאמרים אתם :"|
נכתב במקור על ידי ben4455 אחי .. אני כאילו עדיין בכוס של האמא שלי.. ואם אני לוחץ על E הוא רק בוכה... והרופא מסתכל כאילו הצידה...
נכתב במקור על ידי NeStLe אפיקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק קקקקקקקק אני לא יכין לך למה לא ענית לי בפרטי . עניתי לך באשכול יא פרוצה
נכתב במקור על ידי aFiK מה אני נראה לך ההוא מבנק דיסקונט דווקא אתה נראה ההיא חחחחחחחחח נכתב במקור על ידי aFiK עניתי לך באשכול יא פרוצה איזה חררטטטטטטטטטאא
נערך לאחרונה על ידי Nestle; 03-08-2007 בשעה 00:12.
חוקי הפורום