תודה
|
|
חיפה ניצחה את אפולון לימסול 1-0 משער של קולאוטי , גדול מחנה אימונים טוב , שנ ה שעברה היה עלוב מקוה גם בליגה בלי עין הרע בעזרת השם אלוהים יעזור יאלה חיפה ביי בי ביתר
Siete
אלי כהן מאמן טוב? הוא גומר על מלא שחקנים כמו משה ביטון פרץ וכאלה בגלל שהוא לא שם אותם בעמדה שלהם...
בוא תיהיה גבר ועם יד הלב תגיד אורגנל אם הרכב כזה לא יכול לרוץ לאליפות
(ועזוב מערכים וכאלה כי המערך שאני יראה בטוח אלי כהן יעלה איתו)
---------יבריץ---------
(מדברים על זה שהוא הרבה יותר טוב מקאלה ואפילו שטראובר הצליח במכבי כשאוברוב אימן אותו)
---שיטרית--מרטינוביץ--יחיאל--שפונגין---
(אין צורך להרחיב חולית ההגנה הכי טובה בארץ ולדעתי שיטרית אפילו טיפה יותר טוב משפונגין אני אוהב תמהירות והתשקעה שלו אבל קשה להחליט)
---ייני---[קשר סוס סטיל בואטנג]----
(ככה ההנהלה הבטיחה ועכשיו שמאנה יהיה הבעלים יהיה עוד כסף במועדון)
---רודי חדד---שיבחון--עזרן--
(קישור קטלני ביותר עם הרבה מהירות טכניקה וכישרון, ועזרן כל הזמן יתחלף ולפעמים יהיה במרכז זה בטוח מה אלי כהן יעשה איתו)
----[חלוץ זר סטיל קוביקה]-----
(גם את זה ההנלה הבטיחה וכבר החלו במגעים עם חלוצים עם שם)
וזה עוד מבלי לדבר על נימני שאפילו בגילו בכמה דקות ובמיוחד במצבים נייחים יכול לשנות את כל המשחק, מסיקה שהוא לא רע, הבלם מאשקלון אביב חדד שבתור אשקלוני תמיד אמרתי שהוא בלם תותח, אוראל אדרי שכולם מתלהבים מהביצועים שלו ובינתים מחכים שיגדל קצת.. ויאניק קמנאן שהוא באמת אחד החלוצים הסוסים וגם בתור קיצוני שמאלי לא רע בכלל בכלל
בקיצור אתם יושנים אתם בלי עין הרע מכבי הולכת להיות חזק בצמרת
![]()
נערך לאחרונה על ידי itay; 02-08-2007 בשעה 23:19.
מה אתה משחק אותה עלק סטייל בואטנג.. איך אתה משווה בכלל בין בואטנג לבין ייני???.... וקוביקה הבאתם אותו במציאה.. ועד שמאנה הרודף פירסום הזה יעביר ת'כסף כבר יסגר חלון העעברות
מאנה יביא כסף אבל בשביל שחקן כמו בואטנג הוא יצטרך לפתוח את הכיס שהוא לא רחב כמו הכיס של ארקדי...
ככה שזה השקעה גדולה מדיי ואם הוא יביא אחד כזה אז אין מצב שהוא יוציא כסף על עוד זרים, תשמע הם לא רצים לאליפות מכבי תל אביב נראים רע מאוד.
אני מעריך את אלי כהן והוא באמת מאמן טוב אבל למכבי תל אביב בינתיים אין כלים לשחק משחק התקפי ומי שמתגונן מקבל על הראש פשוט מאוד וההגנה והסגל הכי טוב בארץ זה של בית"ר אין מה לעשות הכסף מדבר והכסף מבצע אין תחרות בכלל.
יהיה כיף!
למה אתה מדבר שטויות
היום כל אחד יודע שהמחירים שגאידמק קנה את כל השחקנים שלו יקרים יותר מדי
אז אם חילחלו את גאדימק וגם כי המאמנים שהוא הביא התעצלו לחפש שחקנים (נגיד ברמה של בואטנג) בארצות אחרות במחיר יותר נמוך יותר זה בעיה שלו
נמני ואלי כהן יחפשו בכול חור בכדור הארץ כדי להביא שחקן טוב במחיר סבבה בניגוד לגאידמק שיודע רק לשים כסף על השולחן
רק ילדים קטנים אוכלים תשטויות האלה שביתר באמת שווה 150 מיליון
מה העניין פתחו אשכול מכבי ת"א וזהו מביא לי פה אשכול צהוב , ITAY צא מהאשכול יש לך קבוצה מגעילה שלא מנצחת קבוצה של דייגים , את החקה שכחתי שם
Siete