נכתב במקור על ידי BaR נסטה חולה עלייך ! הרגע הורדתי FireFox הדפדפן הכי מהיר שראיתי , לא רואה את Internet Explore ! . :]
Keep the blue side up.i
נכתב במקור על ידי NeStLe :] חח אהבתי את השרות ניקים שלך ! אתה עוד תיהיה עשיר !
טוב מה ניהייתם שקטים.......... משעמםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם םםםםםםםםםםםםםםםםםםם =\
כן אההההההה
מכינים חתימה לחרמן..
נכתב במקור על ידי Mr BiN untrax תעזור לנסטלה באנגלית שלו.. חח שניהם גאונים אה question?
נסטלה עכשיו שאני מוריד את המברשות , אני לא זוכר איך טוענים את המברשות בפוטו תזכיר לי גבר .
נערך לאחרונה על ידי KarmaPolice; 04-08-2007 בשעה 01:16.
תגיד אפיק אתה בכח לא רוצה חתימה אה ? נכתב במקור על ידי BaR נסטלה עכשיו שאני מוריד את המברשות , אני לא זוכר איך טוענים את המברשות בפוטו תזכיר לי גבר . תלחץ עליה פעמיים =\
נערך לאחרונה על ידי Nestle; 04-08-2007 בשעה 01:18.
מה קורה אפיק ?
ומה איתי? גמני רוצה..מה אני אוויר? אבל נקודות? בעע אני חייב אותם בשביל לקנות יוזר לcs תדאגו לי לפרוטקציות בחינם רק בגלל שאני בן אדם חמוד וזה אשכול לילה ויום שבת..חחחח
נכתב במקור על ידי BaR מה קורה אפיק ? סבבה יא כוסון על
נכתב במקור על ידי NeStLe תגיד אפיק אתה בכח לא רוצה חתימה אה ? תלחץ עליה פעמיים =\ אחי יש איזה שיטה לא ? דרך הפוטו שופ שאתה טוען את המברשות , ואז זה פותח אותם ברשימה כזו ..
נכתב במקור על ידי BaR אחי יש איזה שיטה לא ? דרך הפוטו שופ שאתה טוען את המברשות , ואז זה פותח אותם ברשימה כזו .. אפשר גם ככה
בר תביא לי אלף נק' עכשיו
נכתב במקור על ידי aFiK בר תביא לי אלף נק' עכשיו למה אתה צריך 1000 נק' יבטטה ? ונסטלה עם אני יטען אחד אחד , זה יקח שעות . אין דרך אחרת ? , שזה יטען את כולם במכה ! .
חוקי הפורום