נכתב במקור על ידי היפופוטם עם חציל בתחת אני יודע מה זה :| ואקספליארמוס זה סתם מעפן רק החמור הזה משתמש בזה במקום איזה קרושיו או אבדה קדברה כזה נחמד..אם הייתי הוא, הייתי עושה אבדה קדברה לכל אחד שהיה עובר לידי ולא מוצא חן בעיניי. כולל אחיינית שלי יא רשע
כבר 92 עמודים :|||||||||
לאן נעלמת? חזרת לרותם?
ואני חשבתי שנגיע ל100 בקלות...
נכתב במקור על ידי Graf.E.T לאן נעלמת? חזרת לרותם? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא.. היתקלחתי ראיתי איזה משהו בטלוזיה ובאתי (: מה איתך?
נכתב במקור על ידי Graf.E.T כולל אחיינית שלי יא רשע לה דווקא זה היה לוקח זמן קודם הייתי עושה לה קרושיו איזה חצי שעה, אח"כ סקטומסמפרה, אימפריוס בשביל הקטע ואז אבדה קדברה כזה נחמד
נכתב במקור על ידי Itushh חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא.. היתקלחתי ראיתי איזה משהו בטלוזיה ובאתי (: מה איתך? התקלחת עם רותם?! חחחח
נכתב במקור על ידי Itushh חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא.. היתקלחתי ראיתי איזה משהו בטלוזיה ובאתי (: מה איתך? מתה לישון.. רוצה לסיים 200 ולעוף מפה.. גם ככה בר, חביב, עידן ורן עזבו אותי לדוקים ..
נכתב במקור על ידי היפופוטם עם חציל בתחת לה דווקא זה היה לוקח זמן קודם הייתי עושה לה קרושיו איזה חצי שעה, אח"כ סקטומסמפרה, אימפריוס בשביל הקטע ואז אבדה קדברה כזה נחמד סדיסט! היטלר! וולדמורט!
נכתב במקור על ידי Graf.E.T מתה לישון.. רוצה לסיים 200 ולעוף מפה.. גם ככה בר, חביב, עידן ורן עזבו אותי לדוקים .. ואני שמעתי משו כמו 4 בבוקר
נכתב במקור על ידי Graf.E.T סדיסט! היטלר! וולדמורט! היטלר היה אשכנזי מפגר :| הומו אוכל בתחת נטחן מאבא שלו המניאק הזה אל תשווי אותי אליו בחיים שלך ואני רציני למה אנלאדע מה אני אעשה :| וולדמורט זה טוב.
נכתב במקור על ידי - xXx - ואני שמעתי משו כמו 4 בבוקר רק אם בר פה..
נכתב במקור על ידי Graf.E.T רק אם בר פה.. אהה אני לא מספיק טוב הא? =\
נכתב במקור על ידי - xXx - אהה אני לא מספיק טוב הא? =\ אתה טוב אבל לא מספיק : חחחחח סתם.. פשוט בר התחייב להשאר איתי והוא נעלם
נכתב במקור על ידי Graf.E.T אתה טוב אבל לא מספיק : חחחחח סתם.. פשוט בר התחייב להשאר איתי והוא נעלם בגלל זה לא צריך להאמין לאף אחד!
חוקי הפורום