קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיון]פריידי נייט סמאקדאון-מכיל ספויילרים(חח)
    על ידי bAlAlikA MhDh בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 16-02-2009, 20:27
  2. [דיון]raw -13.9.05-מכיל ספויילרים!!!
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 30-08-2008, 17:35
  3. [דיון] WWE.Raw.Homecoming [מכיל ספויילרים].
    על ידי אור. בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 07-10-2005, 06:51
  4. [דיון]raw-20/9/05-מכיל ספויילרים!!!!
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 22-09-2005, 01:10
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 28

הספר ה-7, דיון, מכיל ספויילרים.

בעלים
    לייקים
    233
    נקודות
    1,090
    משפט מחץ
    אם אין אני לי, מי לי.

ברירת מחדל הספר ה-7, דיון, מכיל ספויילרים.

הבנתם באמת בסוף הספר למה הארי לא מת?
    הסבירו לי שזה בגלל שהוא החזיק את 3 ה Hallows , אני חשבתי שפשוט וללדמורט כשהוא פגע בהארי, פשוט מאוד הרג את ההורוקוס ולא היה לזה שום קשר ל3 פריטים של הרוחות, בכל אופן הספר הזה אחד החזקים .

עוד דבר שלא הבנתי, כשתיארו להארי רון והרמיוני את האישה שלקחה את המנעול בתור שוחד, (Umbridge ) הזאת , איך הם קלטו שזו היא? ז"א תיארו אותה בתור אחת שדומה לצפרדע, אבל כנראה שלא ממש עקבתי ולא הבנתי איך הם הגיעו למסקנה שזו היא שלקחה את המנעול.

עוד דבר, אני חייב להגיד שמה שהם עשו שבסוף יצא שהארי הוא הבעלים האמיתי של ה Elder wand היה נשמע כמו חרטא, איך שהוא מאלפוי היה הבעלים, ואז הארי ניצח אותו והוא הבעלים האמיתי, זה היה נשמע כמו בלבול ביצים עצבני שהמציאו רק כדי שיצא שבסוף הארי הבעלים של השרביט.

בכל אופן, ממש אהבתי את הספר, הבנתי שבסוף הספר JK השאירה 6 עמודים ריקים, זה נראה לכם מסמל משהו? אני חושב שזה יכול לסמל 2 דברים, או שאנחנו נמשיך בדימיון שלנו את הסיפור של הארי פוטר, או שאולי יהיה המשך, ויכול להיות, אולי משהו עם הילדים שלהם, או אולי הם עצמכם בתור מבוגרים..

סה"כ, ספר מעולה.

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    לייקים
    1
    נקודות
    36

אמברידג, הצליחה לקחת את הטליון בזכות זה שהיא איימה על מנדנגוס פלצ'ר זה שגנב אותו מבית בלק ואז בתור שוחד שהיא לא תסגיר אותו הוא היה צריך לתת לה את הטליון.
    הארי לא מת כשוולדמורט הטיל עליו אבדה קדברה בגלל שוולדמורט לא יכול לפגוע בהארי מכיוון שהם מאוחדים בנשמות ולכן הדבר היחידי שוולדמורט הצליח להרוג בהארי היה את החלק של וולדמורט של עצמו. בגלל זה הארי לא מת כי וולדמורט לא מסוגל להרוג אותו ובאיחוד לא עם השרביט שלו.
    מאלפוי היה הבעלים של השרביט בגלל שהוא ניתרל את דמבלדור מהשרביט שלו (משו שלא תוכנן) וכך הביס את דמבלדור בעצם והשרביט הפך להיות של מאלפוי, ואז כשהארי הצליח "להביס" את מאלפוי באחוזה ולקחת לו את השרביט זו נחשבת תבוסה של מאלפוי אז השרביט זיהה את הארי כהמאסטר החדש שלו.

משתמש כבוד האוואטר של Dave Grohl
    לייקים
    0
    נקודות
    1,211

להגיד לך תאמת כל הקטע הזה עם הHallows ממש ממש שטויות, והזוי לגמרי, הדרך הכי מופלצת לסיים את הספר ברצינות.
    אבל בסה"כ הספר היה די נחמד
    Bring the Violence-

בעלים
    לייקים
    233
    נקודות
    1,090
    משפט מחץ
    אם אין אני לי, מי לי.

ציטוט נכתב במקור על ידי ~Run Like Hell~ צפיה בהודעה
    אמברידג, הצליחה לקחת את הטליון בזכות זה שהיא איימה על מנדנגוס פלצ'ר זה שגנב אותו מבית בלק ואז בתור שוחד שהיא לא תסגיר אותו הוא היה צריך לתת לה את הטליון.
    הארי לא מת כשוולדמורט הטיל עליו אבדה קדברה בגלל שוולדמורט לא יכול לפגוע בהארי מכיוון שהם מאוחדים בנשמות ולכן הדבר היחידי שוולדמורט הצליח להרוג בהארי היה את החלק של וולדמורט של עצמו. בגלל זה הארי לא מת כי וולדמורט לא מסוגל להרוג אותו ובאיחוד לא עם השרביט שלו.
    מאלפוי היה הבעלים של השרביט בגלל שהוא ניתרל את דמבלדור מהשרביט שלו (משו שלא תוכנן) וכך הביס את דמבלדור בעצם והשרביט הפך להיות של מאלפוי, ואז כשהארי הצליח "להביס" את מאלפוי באחוזה ולקחת לו את השרביט זו נחשבת תבוסה של מאלפוי אז השרביט זיהה את הארי כהמאסטר החדש שלו.
    לפי הספר, אתה צריך להרוג את היריב כדי להיות הבעל האמיתי של השרביט, הארי לא מת כי הוא היה Lord of Death ולא בגלל שרק ההורוקוס היה בו, דמבלדור תיכנן שהארי ימות מההתחלה, והוא טעה, וזו הייתה הטעות ההשניה שלו.

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    100

אהבתי מאוד את הספר, אבל יש יותר מדי דברים שהיא לא ענתה עליהם.

הפרק של אחרי ה19 שנים היה טוב ויפה, וגמר את הסיפור כמו שצריך, אבל לא דיברו על מה הם עושים עכשיו, במה הם עובדים.
    מה עם ג'ורג'? מה הוא עושה אחרי שפרד מת? המשיך בחנות?
    מה עם ביל ופלר? צ'ארלי?

במשך כל הסדרה למדנו להכיר ולעקוב אחרי כל הדמויות ולא רק אחרי שלושת הדמויות הראשיות.

מה עם לונה? דין? נוויל?

למה פיבס הוא לא רוח רפאים אמיתית? ( שאלה שתמיד הציקה לי והייתי בטוח שהיא תענה עליה )

היו לי עוד כמה חשובות שלא קופצות לי כרגע לראש.. אבל היא בהחלט השאירה יותר מדי דברים פתוחים יחסית לכזאת סדרה

משתמש מכור
    לייקים
    1
    נקודות
    36

ציטוט נכתב במקור על ידי Yellow Slider צפיה בהודעה
    לפי הספר, אתה צריך להרוג את היריב כדי להיות הבעל האמיתי של השרביט, הארי לא מת כי הוא היה Lord of Death ולא בגלל שרק ההורוקוס היה בו, דמבלדור תיכנן שהארי ימות מההתחלה, והוא טעה, וזו הייתה הטעות ההשניה שלו.
    אתה לא חייב להרוג את היריב שלך בכדי להיות המאסטר של השרביט, מספיק בכדי להביס אותו (ולא חובה הרג) זה שהשרביט עבר על ידי רצח זה כנראה כי השאר חשבו שצריך להרוג, מספיק שהצלחת לנטרל את המאסטר הקודם שלו ופרקת אותו מ"הכוח" שלו זה נחשב להביס ככה דארקו הביס את דמבלדור על ידי ניטרולו מהשרביט.
    הארי לא היה במצב שהוא לא יכול למות הוא יכל למות כל הזמן אבל לא בידי וולדמורט זה שהיו לו שלושת האוולוס זה לא אומר שהוא המאסטר של המוות ככה שאי אפשר להרוג אותו הכוונה היא שממש קשה להרוג אותו שזה בצורה מטאפורית אל-מוות- היה לו שרביט שהוא בלתי מובס בידיי המאסטר, הייתה לו גלימת העילמות ככה שאי אפשר לראות אותו והייתה לו את האבן שבעזרתה הוא יכול "להחזיר" את המתים הוא היה חזק מאוד לא אל-מוות. דמבלדור ידע שבשביל להביס את וולדמורט הוא יצטרך למות אבל דמבלדור גם חשב שהארי לא ימות מכוון שוולדמורט יכול לפגוע רק בנשמה של עצמו (זה שהארי חזר זה לא בגלל האבן) וגם השרביט הבכיר לא היה שייך לוולדמורט וגם כמובן האהבה הגנה עליו שוב.

משתמש כבוד האוואטר של Alonh
    שם פרטי
    אלונח
    לייקים
    1
    נקודות
    8,094
    משפט מחץ
    Winners always want the ball when the game is on the line

זה כל כך לא משנה מי הבעלים האמיתי של ה Elder wand
    באותה מידה זה היה יכול להיות אצל רידל ושום דבר לא משתנה
    הארי עדיין היה מנצח, ואז במילא הוא היה הופך לבעלים שלו כי הוא ניצח ...
    בכלל .. כל מה שאתם לא סגורים לגביו בקשר לקטעים האלה
    זה פתוח לפרשנות כי כל הזמן היא עושה משחק עם הדברים שיכולים לקרות
    וכמו שאוליבנדר אמר .. אף אחד לא באמת מבין לגמרי את ה "wandlore"

וrun like hell צודק בקשר לקטע של המאסטר של השרביט
    והhallows (שממש לא קשורים ל"רוחות" ) בסוף לא היו יותר ממשהו לקדם את העלילה
    כי בסופו של דבר גם הארי וגם דמבלדור הבינו שזה בעצם חרטא
    ודמבי אמר את זה בסוף

גיא .. לא רק שזה לא משנה
    זה גם עדיף פי 100 שהיא לא אמרה מה קורה
    איזה מן דבר זה אם היא הייתה סוגרת את הקצוות ( ומן הסתם אי אפשר לסגור את כולם במילא )
    בספרים משאירים מקום לדימיון
    נערך לאחרונה על ידי Alonh; 10-08-2007 בשעה 06:36.

God loves to tease

"הציבור מטומטם, ולכן הציבור ישלם."

משתמש ותיק האוואטר של JamesBond007
    לייקים
    0
    נקודות
    116
    משפט מחץ
    סכין חדה, פיוז קצר. יש שאלות?

בואו אני אסביר לכם...

בואו רק ניתן שמות עבריים להכול, כדי להיכנס לפרופורציות...
    Hallows=קודשים
    Elder Wand=שרביט סמבוק

למה וולדמורט לא הרג את הארי?
    משתי סיבות:
    -קודם כל, הארי הוא חלק מוולדמורט, בוולדמורט זורם שמו של הארי, ובדמו של הארי שורדת ההגנה של לילי פוטר, שמתה כדי להציל אותו ממוות, כשהדם שלו עוד זורם בוולדמורט, הארי לא יכול למות. זו עוד טעות של דמבלדור שאמר שהארי יצטרך למות.
    -הארי הוא ההורקרוקס השביעי, לא העטרה של רייבנקלו, ככה שכדי להרוג את הארי, וולדמורט ייצטרך קודם להשמיד את ההורקרוקס שבהארי.
    איך יצא שהארי הוא ההורקרוקס השביעי?
    הנשמה של וולדמורט הייתה כ"כ שברירית ועדינה, שכשהוא ניסה להרוג את הארי בפעם הראשונה, הוא השאיר בו חלק ממנו, חלק מהנשמה שלו, משמע המילה "הוקרוקס הוא חפץ שבתוכו מוצפן חלקיק נשמה, וכך יצא שהארי יודע לדבר בשפת הנחשים, יש לו קשר מוחי ורוחני עם וולדמורט, והוא היחידי שיוכל להרוג אותו.

מה זה הקטע עם שלושת הקודשים האלו?
    הקודשים האלו הם מתנות, שניתנו בעבר לשלושה אחים, כך מספרת האגדה, ומתנות אלו ניתנו להם ע"י המוות, אחד ביקש שרביט סמבוק, שלא יפסיד בקרב, שני ביקש אבן המחיה מתים, כדי לשוב לאהוביו, והשלישי ביקש גלימת היעלמות, שלא נפגמת או נהרסת לעולם.
    האח השלישי היה אחד משורשיו של הארי, ולכן הארי ירש מאביו את הגלימה שעברה מדור לדור במשך שנים רבות.
    השרביט נגנב, ע"י גלרט גרינדלוולד, חברו של דמבלדור, שהובס ונהרג ע"י דמבלדור, מה שהפך את דמבלדור ליורש ולבעלים החוקי של השרביט, לאחר שנוטרל משרביטו ע"י מאלפוי, הוא "הובס", אך נהרג ע"י סנייפ, מה שהטעה את וולדמורט בכך שסנייפ הוא היורש של השרביט, אך מאלפוי הביס את דמבלדור והיה אמור להיות הבעלים. לאחר שהארי גנב ממאלפוי את השרביט האישי שלו, הוא "הביס" את מאלפוי ולקח את הבעלות על השרביט, אבל החליט לתקן את שרביטו הקודם ולהשאיר את שרביט הסמבוק במשרד המנהל.
    האבן, כנראה הייתה בתוך הסניץ' שדמבלדור הוריש להארי, אך לא ידוע אם באמת זו האבן.

רולינג החליטה שהיא לא עושה עוד ספר, ושבספר זה סיימה את מעלליו של הארי פוטר.
    ג'יני התחתנה עם הארי ונולדו להם שלושה ילדים, ג'יימס, אלבוס סוורוס, ולילי. רון והרמיוני התחתנו והולידו ילדה בשם רוז. מאלפוי התחתן (לא ידוע עם מי) והוליד ילד בשם סקורפיוס. נוויל לקח את משרת המורה לתורת הצמחים לאחר פרישתה של פרופסור פומונה ספראוט. לונה, נראה לי, הפכה להיות הבעלים על "הפקפקן", אומשו כזה....

יותר מזה, אני לא יודע!!!
    בברכה, JamesBond007

אני הייתי השמרטף האוהב של שמוליק...
    גמאני מסתפר אצל מישל!!!

משתמש מכור
    לייקים
    1
    נקודות
    36

אם אני לא טועה העטרה של רייבנקלו היא הייתה ההורקרוקס החמישי ונגיני השישי, וולדמורט באי ידיעה יצר הורקרוקס שביעי שהוא הארי. לא ככה?

כמה זיוני שכל יש פה...
    בספר השישי אמרו שיש 7 הורקקסים וזה היה דיי ברור שהוא אחד מהם.. לפי מה שחשב דמבלדור שברגע שוולדמורט ינסה להרוד את הארי הוא יהרוג את השאריות שהוא השאיר בו 17 שנה קודם.. וזה שטויות שהוא לא יכול להרוג אותו בפעם השנייה.. אחרת לא היה להארי בכלל מה לפחד בקרב אז תפסיקו אם פרשנות המפגרת הזאת.. דבר שני קראו לזה הללואוס בגלל שמדובר ברוחות של המשפחה ההיא של שלושת האחים. היחיד שבאמת היא הייתה צריכה וסיפרה עליו היה נוויל שהיא אמרה שהוא פרופסור בהווגוורטס.
    אהה ורון והרמיוני הביאו גם את הוגו!.. והארי החליט לאמץ את טאדדי הבן של לופין וטונקס
    ובלי שום קשר הסיפור של הארי פוטר זה השוואה ליהודים מול היטלר.
    נערך לאחרונה על ידי BizON; 12-08-2007 בשעה 04:30.

בעלים
    לייקים
    233
    נקודות
    1,090
    משפט מחץ
    אם אין אני לי, מי לי.

ציטוט נכתב במקור על ידי BizON צפיה בהודעה
    כמה זיוני שכל יש פה...
    בספר השישי אמרו שיש 7 הורקקסים וזה היה דיי ברור שהוא אחד מהם.. לפי מה שחשב דמבלדור שברגע שוולדמורט ינסה להרוד את הארי הוא יהרוג את השאריות שהוא השאיר בו 17 שנה קודם.. וזה שטויות שהוא לא יכול להרוג אותו בפעם השנייה.. אחרת לא היה להארי בכלל מה לפחד בקרב אז תפסיקו אם פרשנות המפגרת הזאת.. דבר שני קראו לזה הללואוס בגלל שמדובר ברוחות של המשפחה ההיא של שלושת האחים. היחיד שבאמת היא הייתה צריכה וסיפרה עליו היה נוויל שהיא אמרה שהוא פרופסור בהווגוורטס.
    אהה ורון והרמיוני הביאו גם את הוגו!.. והארי החליט לאמץ את טאדדי הבן של לופין וטונקס
    ובלי שום קשר הסיפור של הארי פוטר זה השוואה ליהודים מול היטלר.
    לא בידיוק היהודים מול היטלר, אבל רציתי לפתוח דיון על זה -
    כל מה שהלך בספר ה-7, חצויי הדם, טהורי הדם וכו'..
    הנישול, נטילת זכויות וכדומה, "תורת הגזעים" - נחותים מול עליונים,
    ממש מזכיר את האידיאולוגיה הנאצית, ולדעתי אפשר אפילו להשוות ויש הקבלה של ממש לאורך הסיפור..

לייקים
    0
    נקודות
    116
    משפט מחץ

אני כתבתי על זה פעם, כי איזה משתמש כתב על אנלוגיות בספרים... הנה לינק:
    http://atraf-f.net/showthread.php?t=239974
    מקווה שזה יעזור לכם...
    בברכה, JamesBond007

גמאני מסתפר אצל מישל!!!

אחרי קריאה מהנה והרבה מחשבה הגעתי לסמקנה שהספר הוא בסדר.. לא מיודעמה..
    הפרקים האחרונים היו על הפנים, יותר מדי זיבולי שכל.
    כל הקטע עם "השרביט הוא זה שבוחר את בעליו" היה מיותר לחלוטין
    האפילוג בסוף היה הדבר הכי גרוע שJK עשתה בכל הספרים שלה.
    חוץ מזה שאר העלילה היתה טובה, רק חבל שהסוף היה "happily ever after" ^^"

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ל-JAMES BOND 007:
    דבר ראשון,HALLOWS זה בכלל הילות(רבים של הילה),זאת אומרת שהתרגום המדויק של זה,הוא ההילות המתות(ולא רוחות המוות...-_-)
    דבר שני,אמרו וחצי שבתוך הסניץ' היה את האבן ההיא...הארי זיהה אותה אפילו...

לייקים
    0
    נקודות
    116
    משפט מחץ

וואלה... לא משנה... עוד מישהו רוצה להגיב?
    בברכה, JamesBond007

גמאני מסתפר אצל מישל!!!

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:15.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,827 | הודעות: 8,174,414 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect