אישתו של פרסי נותנת לו 50 שקל איך יש לו מאה ? תשובה:מעמיד את החמישים שקל מול המראה
למה כורדי לוקח איתו סמיכה לבנה לבנק? תשובה:כדי לחסות את החוב
שאלה: "איך הומו מוריד קונדום?"
תשובה: "מפליץ..."
ילד שואל את אביו: "אבא, מה זה הומו?"
עונה לו האב: "תשאל את אמא, הוא יסביר לך..."
גבר אחד, בשנות החמישים לחייו, נכנס לבאר כשהוא במצב רוח קודרופנה לברמן: תכין לי את המשקה הכי חזק שיש לך, ותעשה את זה כפול. מה קרה? למה אתה על הפנים? גיליתי שהבן הבכור שלי הומו.הכין לו הברמן את המשקה והאיש שתה, והלך כשהוא ממרר בבכי. כעבור שבוע הוא חזר, כשפניו באדמהובקול עצוב אמר לברמן: תכין לי את המשקה הכי חזק שיש לך, ותעשה את זה כפול.
-מה קרה? עדין בדיכאון מהבשורה של בנך? - יותר גרוע.. גיליתי שגם בני השני הומו...
"לא נעים", אמר הברמן, והכין לו שוב את המשקה החזק, להקל על צערו. כעבור כמה ימים חזר האיש בפעם השלישית, במצב רוח גרוע כפליים מהפעמים הקודמות וביקש כהרגלו את המשקה החזק.
"תגיד", אמר לו הברמן, "אין לך בבית אף אחד שאוהב נשים?!"
"יש! ", ענה לו האיש המדוכא בשקט, "אישתי
בעליו של מפעל גדול החליט יום אחד לרדת לאולמות הייצור ולראות את הפועלים בעבודתם.
הוא עבר כמה מחלקות ואולמות ייצור כשלפתע ראה בחור צעיר עומד ונשען על אחד העמודים בחוסר מעש.
הוא התעצבן, ניגש לבחור ושאל אותו: "תגיד, כמה אתה מרוויח בחודש?"
"בערך שלושת אלפים שקלים" ענה הבחור.
בעל המפעל הוציא מכיסו חבילת שטרות, ולפני כל העובדים ספר לבחור שלושת אלפים שקל ואמר לו: "הנה המשכורת שלך, קח אותה ואל תחזור אלינו אף פעם!"
הבחור לקח את הכסף והלך.
לאחר מכן פנה בעל המפעל אל מנהל העבודה ושאל אותו: "איך קיבלנו בחור כזה עצלן לעבודה אצלנו?"
"האמת..." ענה מנהל העבודה, "הוא בכלל לא עובד אצלנו, הוא השליח של הפיצה..."
כורדי אחד יושב ומסתכל כמה דקות על קובית קרח. לחבר שלו נמאס, תופס אותו ושואל: על מה אתה מסתכל, לעזאזל??? ההוא עונה לו: אני משתגע מאיפה הנזילה....
למה באוטו של גרוזיני יש חלונות עגולים?? כדי שהילד לא יוציא את הראש מהחלון!!
כורדי אחד שמנסה למכור את האוטו שלו כבר חודש, פוגש חבר ומספר שאף אחד לא מתקשר אליו ומתעניין באוטו. שואל החבר:"מה כתבת במודעה?" עונה הכורדי:"יד רביעית,קילומטרז' גבוה, תאונות רבות". החבר צוחק עליו:"ככה מוכרים אוטו? תכתוב יד ראשונה, קילומטרז' נמוך, שייך לרופא". לאחר שבועיים פוגש הכורדי את החבר החבר שואל:"נו, מכרת כבר?" הכורדי עונה:" מה, השתגעת? אוטו כזה מוכרים?".
זוג יושב לשתות בבית קפה, פתאום הגבר קופץ ומתחבא מתחת לשולחן.
"מה קרה לבעלך?" שואל המלצר.
הגברת: "זה לא בעלי, בעלי בכניסה של המקום..."
גרוזיני אחד בלי ידיים היה עצוב וממורמר על כך שחייו לא כמו שהיו פעם עוד שהיו לו ידיים. לפתע הוא מביט מן החלון ורואה עוד אדם בלי ידיים, אך ההוא, בניגוד לו קופץ רוקד משתולל. הגרוזיני ירד למטה בכדי לראות מה פשר שמחתו של האדם. אז הוא שואל אותו "תגיד, אין לך ידיים, איך יש לך חשק לרקוד ולקפוץ כמו משוגע?" אז הוא עונה לו: "איזה רוקד, אני מת לגרד ת'תחת!!!"
המורה שואלת את התלמידים איפה נמצא ריבונו של עולם ואז אחד הילדים עונה בשירותים!
המורה שואלת אותו: אסור לדבר ככה כל ריבונו של עולם, אבל בכל זאת תגיד לי למה דווקה בשירותים?
התלמיד: כי תמיד שאבא שלי ניכנס לשירותים אמא שלי אומרת לו: ריבונו של עולם מתי תצא?
למה כורדי גונב רק בעונת החורף?
כדי שלא יתפסו אותו על חם...
שלושה זקנים נפגשים ומשווים את מידת הרעידות שלהם.
הזקן הראשון: "היד שלי כל כך רועדת שאני נחתך בכל גילוח."
הזקן השני: "היד שלי כל כך רועדת, שבזמן שאני עובד בגינה, אני גוזם גם את זו של השכנים."
הזקן השלישי: "היד שלי כל כך רועדת שבכל פעם שאני מתקלח ומנקה ת'זין עם סבון אני גומר
פולניה אחת בת 72 התחילה ללמוד אנגלית, הנכדה שלה שאלה אותה "למה?", הסבתא הסבירה "כי השמועות אומרות שבגן עדן מדברים אנגלית".
הנכדה: "ואם תגיעי לגיהנום?"
הסבתא: "זה בסדר, פולנית אני כבר יודעת".
בלונדינית אחת החליטה שהיא קונה יגואר חדשה. קנתה והתחילה לנהוג.. פתאום היא לא ראתה את המשאית ונתקעה בה. נהג המשאית יצא מהמשאית בעצבים והחל לצעוק על הבלונדינית כמה שהיא מטומטמת! פתאום הוא לקח גיר, צייר עיגול על הריצפה וציווה על הבלונדינית לעמוד בעיגול ולא לזוז! בנתיים שהיא עומדת בעיגול הוא לוקח פטיש ושובר לה את 2 המראות, מסתכל עליה - היא מחייכת. ממשיך ושובר לך את כל השמשות, מסתכל עליה - היא מחייכת. לוקח מסמר ומפנצ'ר לה את כל הגלגלים, מסתכל עליה - היא מחייכת! הנהג התעצבן, בא אליה ואמר לה:"תגידי לי, אני שובר לך את כל המכונית החדשה ואת מחייכת?? אז הבלונדינית מסתכלת עליו ובחיוך ואומרת:"יצאתי פעמיים מהעיגול!!"
מה דומה לבלונדינית חכמה ולבין חיזר ? את שניהם עוד לא מצאו..
שתי בלונדיניות הולכות לגן החיות. בלונדינית אחת: "אם את תגלי כמה מטבעות יש לי ביד אני אתן לך את שלושתן" בלונדינית שנייה: "שתי מטבעות.."
שלוש אנשים מתרסקים על אי בודד ... תפסו אותם קניבלים אמרו להם כל אחד ילך ליער יביא את הפרי שהוא אוהב וידחף אותו לתחת מי שיבכה או יצחק הם יאכלו אותו הראשון בא הביא תפוחים דוחף אותם לתחת מתחיל לבכות באו אכלו אותו השני בא עם אוכמניות דחף אותם לתחת התחיל לצחוק אכלו אותו הם פוגשים אחד את השני בגן עדן הראשון בא לשני למה צחקת שדחפת את האוכמנית לתחת?? הוא אומר לו כי ראיתי את השלישי בא עם אבטיחים

ציטוט ההודעה