תהנה
|
|
אחחחי תהנה .. טיסה טובה ותחזור בשלום ..
פפפפפפפפפפפפפפפעעעעעעעעעעאני יגיד לך דוגרי למה לא באלי לבוא?עשיתי שישלכו לי
SMS לטלפון של תחזית יומית מה יהיה היום לפי המזל שלי ורשמו לי שהיה לי יום ארוך ובערב אני צריך לנוח
- שנה טובה , שנה בלי מלחמות ומריבות (: -
מממ.. תהנה איתי נישמע כייף מאוד [: תחזור עם חוויות ותמונות!
תודה כולם =]
אני יודע זה לא הרבה כסף
הרוב זה ההורים שלי משלמים...
בקושי יש לי בגדים ונעליים עכשיו
ההורים שלי כבר שנה מבטיחים לי שאני אמלא את הארון שלי בארה"ב כי זה יותר יפה וחצי מחיר...
קיצר אני לא צריך להביא הרבה כסף משלי
וגם הטיול עצמו עולה מלא כסף כי זה טיול קראוונים בקנדה אז זה יקר...
קיצר תודה כולם =]
מבטיח להביא תמונות
כיףףףףףףףףףףףף לךך..
אחי.. שכחתי להגיד ואני מקווה שהזכירו לך..
החורף בקנדה מתחיל מוקדם מאצלנו ואף פעם לא חם שם.. תמיד או ש"פושר" או שקר.. בגלל שזו המדינה הכי צפונית ביבשת אמריקה.. זה מה שקורה..
אגב, עם תסעו בכיוון צפון מזרח, תגיעו לאלסקה.. מקום יפה כשלעצמו אבל די משעמם למי שאין לא שם קרובים..
המשך לילה שקט,
Jay.
If everyone cared and nobody cried
If everyone loved and nobody lied
If everyone shared and swallowed their pride
We'd see the day when nobody died
תהנה
בינתיים, אני זה פה עם האזרחות והדרכון האמריקאי לא אתה!
יודע מה, אתה לא מאמין, תעבור שם את הקו, ואז תראה את מי שאני אוהב לקרוא לו "השריף" (בגלל איך שהוא עומד עם 2, כן 2, האקדחים שלו..) יצעק, כן יצעק אפילו חזק מאוד, עליך "Sir, please keep your leg behind the line!".. ואז נראה אותך, הילדון האמיץ שלנו, אומר ל"שריף" הזה משהו..
בחורים בכחול? כן, אם לא ידעת, השוטרים שם לבושים במדים שחורים וכחולים (תלוי בתפקיד ובעיר).. ואני לא אגיד את הסמכויות שלהם כי לילדים בורים שרק יצחקו מזה ולא מבינים מה זה אמריקה, לא אומרים..
וכן, ארצו של הדוד סאם.. אולי לא שמעת עליו, זה דמות שהוצאה בזמן מלחמת העולם הראשונה כדי לעודד בני נוער להתנדב לצבא האמריקאי, אחרי הכל צבא התנדבותי, ולהילחם באירופה.. רואים אותו גם בסרטים לפעמים.. כתוב על התמונה שלו "I want you for the U.S Army" וכו'..
מקווה שהכל מוסבר..
המשך בוקר נעים,
Jay.
If everyone cared and nobody cried
If everyone loved and nobody lied
If everyone shared and swallowed their pride
We'd see the day when nobody died
תהנה אחי!!